vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

743 επισκέπτες, 9 χρήστες
Methodios, Tem, Blackwolf, Milarepa, manoslykos, athmichalop, maraki1308, Doubt, camber

Egoist Shake n' Vape

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
Απ: Egoist Shake n' Vape
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 10, 2017, 23:05 »
Πόσο καιρό θα τα αφήσεις να ωριμάσουν; Εγώ λέω να τα αφήσω κάνα μήνα για να προλάβω να αγοράσω κανέναν καινούργιο ατμοποιητή γιατί δεν έχω ούτε έναν άδειο... :laugh1:
@ cp, δεν ηθελα να σε μπερδεψω σε καμια περιπτωση. Για την αναλογια το ειχε γραψει καποιος συνφουρμιτης
( δεν θυμαμαι που ομως !) για αυτο το ανεφερα. Μπορει να κανω και λαθως.
Σου ευχομαι να ευχαριστηθεις τις γευσεις των Αγγελων. Ειναι πραγματι εξαιρετικα υγρα.  :)

@ jbt, για τα, shake and vape και angel flavors, νομιζω οτι το 20% διαλυση ειναι τελειο. Σε αυτα τα υγρα ο Σλοβενος πρεπει να βαζει καποιο υλικο για να γινονται πιο γρηγορα.
Στα αλλα 20μελα αρωματα, εχω βρει οτι μου ταιριαζει η αναλογια 12-14% καλυτερα.
Ολα τα υγρα egoist, τα εχω ατμισει στους δικους μου επισκευασιμους και δεν εχω εμπειρια απο αλλους ατμο οπως ναυτιλο κλπ. Επισης τα ατμιζω σε μουλαροβασεις 50/50 με 9mg, δεν τα εχω δοκιμασει με αλλες αναλογιες βασης.
Και γω των καπνικων ειμαι, με μερικες εξαιρεσεις. Οσο για τους καλυκες, τη γλωσσα και τα επακολουθα, συμφωνω μαζι σου . Η διαφορα της αλλαγης του χρωματος του υγρου που εχω, ειναι ιδια με αυτη που ποσταρες !!
Σου ευχομαι και σενα να τα ευχαριστηθεις ! Να σου πω μονο οτι το holly apricot το ρουφηξα σε 5 μερες .  :)

@ joe , ξεχασα, συμφωνω οτι το holly cofee φερνει λιγο απο supreme και relax. Αν και σε αυτη την κατηγορια θεωρω το black flag risen οτι καλυτερο, αλλα ειναι πανακριβο μαμωτο μου. Δεν πειραζει ομως και το holly cofee μια χαρα ειναι και πιο οικονομικο !

συγχώνευση συνεχόμενων

[justify]Άργησα να σας διαβάσω παιδιά.[/justify]

[justify]@Cp, δεν θ’ αντέξουν για πολύ στα χέρια μου, εκτός του ότι καταναλώνω τα υγρά χωρίς αύριο, (π.χ. ένα 10μελο το ‘χω για ξύπνημα...), η ωρίμανση για μένα είναι άγνωστη λέξη, και 1 χρόνο να τ’ αφήσω η αποτυχία είναι στο τσεπάκι, μέχρι τα shake n vape είμαι ικανός να φτιάξω, είναι και το άλλο, πως πολύ πολύ σπάνια θα στήσω ομαδικό γέμισμα γιατί θέλω τους ατμοποιητές στη θέση τους, αιώνια η τιμωρία τους. [επίσης cp, το φυστικοβούτυρο το ήθελα κι εγώ, όμως το άφησα για πιο μετά. Είχα κολλήσει μαζί του, και όντως, σε μένα δεν έβγαλε γλυκάδα, ήταν απαλό, στεγνό αλλά ταυτόχρονα όμορφα βουτυρένιο όσο ήθελα, και μάλιστα, μου άρεσε τόσο πολύ που δίστασα, “δεν μπορεί, κάτι άλλο θα βγει σε δικό μου ατμοποιητή”. Αν και πάρα πολύ νωρίς, αν και δεν έχω σχέση καμία με το άθλημα, επιμένω πως ό,τι είδα μέχρι τώρα, πουθενά δεν είχα μπούχτισμα παραπάνω αρώματος. [/justify]

[justify]@ThioVag, είσαι τόσο καλός που το ευχαριστώ μου είναι ελάχιστο. Όντως, αυτά είδα στα ελάχιστα ατμίσματα. Το 20% στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σούπερ. Τώρα, άνοιξα για λίγο το μπουκάλι του Holy Coffee (που είναι 50/50 vg pg) και το άρωμα είναι εξαιρετικό, θαυμάσιο, και ανυπομονώ βεβαίως. [/justify]

[justify]Τι άλλο να πω. Νιώθω υπέροχα. Σαββατόβραδο, χαλαρά, και είστε καταπληκτικοί. Αν δω και ταινία με κάνα τρελό ζόμπι που σφάζει στο γόνατο χωρίς να ξέρει γιατί, ε θα κλείσουν όλα καταπληκτικά. [/justify]

• 2478
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 11, 2017, 21:10 »
[justify]Επανέρχομαι για αρκετά φρέσκα νέα. Πέρασαν 30 περίπου ώρες απ’ τη στιγμή που το Holy Coffee μπήκε στο μπουκάλι του ως υγρό αναπλήρωσης, (ως 50/50 vg pg με 6mg νικοτίνη). Απ’ τα πρώτα του λεπτά είχε πολύ όμορφο άρωμα, έτσι το άφησα στην άκρη για 1η δοκιμή σήμερα. Πριν από λίγο λοιπόν, το έβαλα προς δοκιμή, (Rose3, kanthal 0.4mm, 0.95Ω, 12W). [/justify]

[justify]Πρώτες μου εντυπώσεις. Πολύ ξεκούραστο υγρό, αρκετά απαλός ο καφές, συμπαθητικό χτύπημα για τα 6mg νικοτίνης του, και αξιοπρεπές ντουμάνι για το λεπτόρρευστο αποτέλεσμά του. Δεν ξέρω, όμως σε μένα, αν και είναι τόσο νωρίς η 1η του δοκιμή, αν και μπήκε σε αναλυτικότατο επισκευάσιμο, δεν πήρα πουθενά χημική αίσθηση στη γεύση, πουθενά δεν είχα υπερβολή. Είναι πιο διακριτικό ακόμα και από τις πρώτες μου δοκιμές στο δοκιμαστήριο καταστήματος αλλά και σε συνατμιστή. Τις επόμενες μέρες θα έχω καλύτερα σχηματισμένη άποψη, μπορεί να μην έχω καμία σχέση με diy, ούτε καν με τόσο σύντομη διαδρομή όπως αυτό το υγρό, όμως με όσα είδα, ασφαλώς και μπήκε στα αγαπημένα καθημερινά υγρά.  [/justify]

Αποσυνδεδεμένος mpari

• 632
  • Φύλο: Άντρας
  • Δυο λαλούν και τρείς χορεύουν
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 12, 2017, 07:25 »
Πρώτες μου εντυπώσεις. Πολύ ξεκούραστο υγρό, αρκετά απαλός ο καφές, συμπαθητικό χτύπημα για τα 6mg νικοτίνης του, και αξιοπρεπές ντουμάνι για το λεπτόρρευστο αποτέλεσμά του. Δεν ξέρω, όμως σε μένα, αν και είναι τόσο νωρίς η 1η του δοκιμή, αν και μπήκε σε αναλυτικότατο επισκευάσιμο, δεν πήρα πουθενά χημική αίσθηση στη γεύση, πουθενά δεν είχα υπερβολή. Είναι πιο διακριτικό ακόμα και από τις πρώτες μου δοκιμές στο δοκιμαστήριο καταστήματος αλλά και σε συνατμιστή. Τις επόμενες μέρες θα έχω καλύτερα σχηματισμένη άποψη, μπορεί να μην έχω καμία σχέση με diy, ούτε καν με τόσο σύντομη διαδρομή όπως αυτό το υγρό, όμως με όσα είδα, ασφαλώς και μπήκε στα αγαπημένα καθημερινά υγρά.  
καλημέρα συνατμιστές. Συμφωνώντας απολύτως με τον προλαλήσαντα mimis, δες τι έγραψα εγώ και κάτι φίλοι παραπάνω, μετά από τρείς βδομάδες εγώ κατάλαβα τι ωραίο υγρό είναι.

• 2478
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 12, 2017, 13:58 »
[justify]@mpari, καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, είχα προλάβει να διαβάσω τις σχετικές αναρτήσεις. Όπως κι αν έχει, αυτό που είδα στις πρώτες του 30 ώρες ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό, επομένως θα σας ακούσω και το μόνο που μένει είναι η υπομονή των 20 ημερών και ν’ αγνοήσω το shake well and enjoy.[/justify]

Αποσυνδεδεμένος tsagod

• 594
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 13, 2017, 21:20 »
Στα shake and vape της egoist και συγκεκριμένα στο holy apricot ( φαντάζομαι όμως σε όλα τα αρώματα της ίδιας σειράς) η μικρή συσκευασία λέει πρόσθεσε 24 μλ βάσης για να φτιάξεις 30ml υγρού και στην μεγάλη λέει πρόσθεσε 100μλ βάσης για να φτιάξεις 120μλ υγρού. Στην πρώτη περίπτωση είναι 20% άρωμα και στην 2η περίπου 16%.
Είναι σωστο; Γιατί;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 611
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 27, 2017, 12:53 »
[justify]@mpari, καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, είχα προλάβει να διαβάσω τις σχετικές αναρτήσεις. Όπως κι αν έχει, αυτό που είδα στις πρώτες του 30 ώρες ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό, επομένως θα σας ακούσω και το μόνο που μένει είναι η υπομονή των 20 ημερών και ν’ αγνοήσω το shake well and enjoy.[/justify]
joe καλημερα. Βλεπω δοκιμασες το holly coffee στους cloud. Τελικα ωριμασε συμφωνα με τις προσδοκιες σου ? Για πε  

• 2478
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 27, 2017, 13:27 »
[justify]@ThioVag, καλησπέρα. / (δεν υπήρχε περίπτωση να μην σου απαντήσω, είσαι πάντα τόσο διακριτικός κι ευγενικός που θ’ απαντούσα και μέσα από πηγάδι). Δεν θα πω ψέματα, είναι από τις φορές όπου δεν περίμενα τις 20 ημέρες. Ενώ είχα υγρά προς άμεση κατανάλωση, δεν αντιστάθηκα στο holy coffee. Δοκίμασα και στις 5 ημέρες, και στις 10. Τώρα κοντεύει να αδειάσει το 120μελο... [/justify]

[justify]Υπέροχο καθημερινό υγρό που σίγουρα θα ξαναπάρω. Δεν είχα πουθενά στο άτμισμά του κάτι ως άγουρο, από την άλλη, δεν είναι το σούπερ πολύπλοκο υγρό ώστε να χάνω σε κάτι, αυτό σαν σκέψη με έκανε να συνεχίσω ν’ ατμίζω πριν ολοκληρώσω 20 ημέρες ή μήνα ή δεν ξέρω τι άλλο. Γενικά, έχω υπομονή, όμως δεν είμαι των diy, έτσι δεν έχω και απαιτήσεις από την αφεντιά μου για σωστή διαδικασία.[/justify]

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 611
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 27, 2017, 13:40 »
joe, σ΄ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Και καλα ξηγηθηκες !!!! Ετσι την πατησα και γω με το holly apricot !!!
Ξεκινησα με μικροδοκιμες και στο τελος εμειναν 15 μλ. :o
Σου ευχομαι να τα ευχαριστηθεις. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2017, 19:19 από ThioVag »

« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 27, 2017, 16:41 »
Το holly cofee το ατμίζω στις 5ημερες..Το ατμιζω με doggy και είναι το καθημερινό μου υγρό και αντικαταστάτης του relax..(όχι ότι έχουν και σχέση αυτά τα δύο)

Αποσυνδεδεμένος Skoni

• **
  • 113
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 28, 2017, 11:27 »
Καλημέρα σε όλους. Χθες αγόρασα το holy strawberry shake and vape και το ετοίμασα. Όταν άνοιξα το μπουκαλάκι με το άρωμα μου ήρθε μια γλυκιά απαλή μυρωδιά φράουλας μαζί με την κρέμα που αναφέρει και στην περιγραφή. Δεν κατάφερα όμως να διακρίνω τα υπόλοιπα συστατικά που αναφέρονται (ζάχαρη άχνη, βανίλια και cheesecake). Το ετοίμασα χθες το απόγευμα και σήμερα το μύρισα και μου ήρθε πολύ έντονη η βανίλια. Να πω την αλήθεια μου θύμισε και λίγο βανίλια custard. Έχει να προτείνει κάποιος εμπειρότερος από εμένα αριθμό ημερών για την ωρίμανση του; Ελπίζω να βγάλει λίγη φράουλα γιατί αν παραμείνει έτσι θα είναι πολύ έντονο και μετά θα πρέπει να αρχίσω τις αλχημείες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 28, 2017, 11:32 »
Το ατμισες και δεν πηρες φράουλα ή απλά το μύρισες και δεν μυρίζει φραόυλα? Sorry αλλά σ' εχασα.

Αν έχει βανίλιες, κρέμες κλπ τη θέλει τη βδομάδα του. Ντριπαρισε λιγο αν εχεις εναν ντριπερ να δεις τι σου βγαζει και αντίστοιχα πράττεις.

Αποσυνδεδεμένος Skoni

• **
  • 113
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 28, 2017, 12:09 »
Το μύρισα και δεν μου έβγαλε καθόλου φράουλα παρά βανίλια και κρέμα γενικότερα. Το απόγευμα θα βάλω στον dripper να δω. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Αποσυνδεδεμένος tsagod

• 594
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 28, 2017, 16:39 »
Και εγώ νόμιζα... ότι την πάτησα με το ίδιο υγρό. Όμως το άφησα ήσυχο καμία 10ρια μέρες και τώρα μου τα σκάει όλα...

Αποσυνδεδεμένος Skoni

• **
  • 113
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 28, 2017, 17:05 »
Σίγουρα θα περιμένω 10 ημέρες να δω πως θα πάει με το απαραίτητο ανακάτεμα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι σήμερα μου έφερε ένας συνάδελφος μισό μπουκάλι holy cannoli έτοιμο ωριμασμένο οπότε το απόγευμα θα το δοκιμάσω. Από μυρωδιά είναι πολύ ωραίο. 

Αποσυνδεδεμένος tsagod

• 594
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 28, 2017, 21:16 »
Παρά πολύ καλο όπως επίσης Και το holy peanuts.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 934 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359664 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449899 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110575 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374601 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327910 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6379 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29280 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99818 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F