Παιδιά,
ο ΤΑΕ είναι πολύ επιλεκτικός με τα υγρά.
Δυστηχώς δεν μπορούν να παίξουν σωστά όλα τα υγρά με τον ΤΑΕ.
Και είναι λογικό....λόγω της απίστευτα καλής τροφοδοσίας που έχει,κάποια <<καλά>> υγρά τα αναδικνύει ακόμη περισσότερο,ενώ κάποια κατώτερα τα στέλνει κατευθείαν για νεροχύτη.
Προσωπικά,κάποια υγρά δικής μου παρασκευής που παίζανε συμπαθητικά σε κάποιους ατμο,στον τηλέμαχο δεν ατμίζονται.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πω ότι η γεύση του είναι χάλια.
Αν τα βρείς μαζί του στην επιλογή του σωστού center pin σε συνδυασμό με την ρύθμιση των υγρών,το αποτέλεσμα είναι άριστο!!!
Στο ποιο σημαντικό για εμενα που είναι η γεύση δεν κατάφερα να την βρω, έστω και με ένα υγρό ή ένα στήσιμο να φτάσω σε γεύση κάποιον από τους παραπάνω ακόμα και ο ταπεινός αλλα τίμιος expromizer v3 fire σε γεύση αποδίδει καλύτερα στα περισσότερα υγρά που έχω δοκιμάσει
Φίλε μου για το συγκεκριμένο σχόλιο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Δεν θα αμφισβητήσω αυτό που αναφέρεις,άποψή σου είναι άλλωστε και είναι σεβαστή.
Τυχαίνει να έχω και τους 2 ατμοποιητές, όπως και έτυχε να κάνω και κάποιες συγκρίσεις μεταξύ των 2, αφού πιστεύω οτι ο expro έχει πολυ καλή ανάλυση στην γεύση.(το έγραψα και στο αντίστοιχο νήμα)
Την δοκιμή την έκανα με 6 διαφορετικά υγρά και φυσικά σε κάθε αλλαγή υγρού υπήρξε και αλλαγή βαμβακιού.
Τα υγρά που δοκίμασα ήταν τα εξής:
1) 5p castle long
2) 5p black flag
3) rope cut dark thirty
4) palette divine revelation
5) τεντυ μπους
6) diy cubano 8%, honey 1%, brandy 2% alter ego.
Όλα με νικοτίνη 6mg/ml
Σε κανένα απο τα παραπάνω ο expro δεν απέδωσε την γεύση καλύτερα απο τον ΤΑΕ,ούτε σε ένταση αλλά ούτε και σε ανάλυση.
Στο χτύπημα δεν θα αναφερθώ καν.
Εκτός απο εμένα, δοκιμή ανάμεσα στους 2 έκαναν και αρκετοί φίλοι μου.(10-12)
Όλοι αμφισβήτησαν οτι οι 2 ατμοποιητές περιέχουν το ίδιο υγρό.
Τους άδειασα μπροστά τους και τους ξαναγέμισα με το ίδιο μπουκαλάκι, για να μην υπάρχει ίχνος αμφισβήτησης.
Αν κάποιος θέλει περισσότερες διευκρινίσεις,είμαι στην διάθεσή του.
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων <--Click