Έχω τον ατμοποιητή περίπου μια βδομάδα.Καταρχάς να πω ένα ευχαριστώ, σε όσους έγραψαν στο νήμα εντυπώσεις και βοήθησαν εμάς τους υπόλοιπους να τον αποκτήσουμε η όχι.Ότι έχει γραφτεί πραγματικά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σε σχέση με d.Rabbit sq,και με οδήγησε στην αγορά του με κλειστά μάτια.Όντως είναι πανέυκολος στο στήσιμο driper,γεύση φουλ (προτιμά κατά την γνώμη μου,φρούτα,γλυκά,όχι ότι υστερεί στα καπνικά) και δουλεύει καλά ότι και να βάλεις.Εγώ προσωπικά τον έχω στήσει με frame staple coilology με 5,6,σπείρες 3άρη πυρήνα στα 0,34Ω περιπου μου βγάζει.Με flat clapton ribbon 26/36? 5 σπείρες 3άρη πυρήνα στα 0,28Ω και ατμίζω από 35-45W ανάλογα.Έβγαλε γεύση και με 26άρι Ni80 με 6 σπείρες.Όπως έχει γραφτεί νομίζω στο νήμα, MTL χρήση δεν γίνετα,ι λόγω κυρίως της κατασκευής του.Δοκίμασα αλλά πνίγεσαι και η παραγωγή ατμού είναι πολύ μικρή.Μάλλον το drip tip MTL θα πάει για δοκιμή στον Κayfoyn l.plus, γιατί είναι πολύ ωραίο!Αυτά τα λίγα ως εντυπώσεις, και ο hadaly για λίγο στην άκρη με βασικό τον λαγό πια.