εχει κανεις αποψη για συγκριση με τον pulse 22 ?
Είχα δοκιμάσει τον Pulse 22 για καμιά βδομάδα που τον είχα δανειστεί από φίλο κι έχω την ίδια άποψη με αυτήν του paloukaros από πάνω. Με την υποσημείωση ότι πράγματι μου φαίνεται πιο γευσάτος ο Dead Rabbit SQ από τον Pulse 22, χωρίς όμως να έχουν κ τεράστια διαφορά. Επίσης, κι η τζούρα του SQ μου φαίνεται πιο smooth από του Pulse, αλλά αυτά είναι κ γούστα.
Για την ιστορία να πω ότι έχω τον SQ κάτι λιγότερο από δύο μήνες στα χέρια μου. Στην αρχή δεν ήμουν ικανοποιημένος (το είχα γράψει κι εδώ), αλλά δεν τον παράτησα. Και τελικά, μετά από παιχνίδια με το ύψος (βοήθησε εδώ κι ο makis), βαμβακώματα και μερικά μέτρα σύρμα πεταμένα, ο Λαγός έγινε ο αγαπημένος μου!
Στήνω με Ni80 Fused Clapton 28GA * 3 + 36GA, 3.0 mm πυρήνας, 4 1/2 wraps στα 0.36 Ω, η αντίσταση ελάχιστα πάνω από τα posts κ μπόλικο βαμβάκι για να γεμίζει τον κενό χώρο μέσα στο βαρέλι. Και σκίζει...
Κι εκεί που έλεγα ότι θα έχω το squonk μόνο για να ξεχαρμανιάζω στο σπίτι, πήρα κ το βολικότατο XBM κ τον κούμπωσα πάνω κι από τότε τον παίρνω κι έξω!