Το πρωί λοιπόν αποφάσισα να κάνω τη μεγάλη αλλαγή, έδωσα τον αγαπημένο 24άρη κι έτρεξα να προλάβω τον μικρό μη μου τον πάρουν απ' το ράφι. Είναι για μένα ο τέλειος στα "πνευμονικά" του, με τα ni80 fused μου και με σχεδόν "τέρματα" στον αέρα που μπορεί να δώσει, με τα watts γύρω στα 35 πετάμε σε ατμιστικούς παραδείσους. Απεφάνθη, για μένα δεν είναι ούτε τα 50w ούτε τα παραπάνω.. είχα τον 24άρη να παλεύει να αποδώσει στα 45 ενώ φώναζε για +20 συνέχεια, με τη νικοτίνη στα 1-2 πλέον στα "πνευμονικά" δεν άντεχα με τίποτα τέτοιες "δυνάμεις". Η φλωρέξ δεν είναι ακόμα στα άμεσα σχέδιά μου.
Το λαγουδάκι πετάει, "κουκλάκι" ακόμα και πάνω στο μονομπάταρο squonk. Το αγαπάω ήδη, έπρεπε να διώξω κάθε ενδοιασμό και να το κάνω νωρίτερα.
Θα δοκιμαστεί και στα σφιχτά του αλλά μάλλον δεν θα βρω φως, αυτά που κάνει στα ανοιχτά του πάντως είναι βούτυρο στο ζεστό ψωμί.
Ένα κλικ παραπάνω σε γεύση απ' τον μεγάλο για εμένα αν και αδικώ τον δεύτερο γιατί δεν του έδωσα αυτά που ζητούσε πραγματικά. Δεν μπορούσα όμως. Στον μικρό που βρίσκεται στα πλαίσιά μου, ο καλύτερος dripper που πήρα ποτέ. Κανένας άλλος δεν μου ταίριαξε τόσο από την πρώτη κιόλας στιγμή χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό.
Σα σκ@τουλάκι δείχνει πάνω στο gbox