[member=21148]dazed[/member], καθάρισμα από όλα... Ξύδι διαλυμένο σε νερό (δεν το αφήνουμε όλη νύχτα!). Επαναλαμβάνουμε μέχρι να...
[member=14868]mpol[/member], το πόσες τρύπες αέρα αφήνει ο καθένας ανοιχτές εξαρτάται από τα watt (περισσότερα watt, περισσότερος αέρας), το είδος του υγρού (καπνικά, γλυκά, φρούτα, ποτά), την ποσόστωση VG/PG και φυσικά την γεύση που θέλει ο καθένας, η οποία έχει να κάνει με την πυκνότητα του ατμού μέσα στην ποσότητα αέρα της τζούρας. Υπάρχει για τον καθένα μας ένα επιθυμητό σημείο "καμπής" ανάμεσα στα watt και στην ποσότητα αέρα σε σχέση με την διάρκεια της τζούρας και φυσικά με το αν ατμίζει πνευμονικά ή τσιγαρίσια.
Γενικά, πάντως, για να πάρεις περισσότερη γεύση με σύντομες MTL τζούρες, θέλεις περισσότερα watt με λιγότερο αέρα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση των 1.6Ω κεφαλών, για τα δικά μου γούστα γεύσης καπνικών υγρών VG/PG 50/50 και 60/40, τις δουλεύω στα 10W (ξεκινώντας από τα 9W τις πρώτες 10-15 τζούρες) με 2 τρύπες αέρα ανοιχτές (παλιά ξεκίναγα με μία τρύπα ανοιχτή) και ήπια μακρόσυρτη MTL τζούρα που διαρκεί και μετά το άφημα του fire (για την γνωστή προετοιμασία της επόμενης τζούρας).
[member=13352]memostrikas[/member], όταν φυσάς, κάθε airflow σύστημα βγάζει αέρα (από κει που μπαίνει ο αέρας, από κει και φεύγει φυσώντας). Όταν τον ξεκινάς καθαρό, ακούγεται σφύριγμα ή αυτό εμφανίζεται στην πορεία; Κανονικά δεν σφυρίζει καθόλου. Οι δύο τρύπες αέρα είναι και η δική μου αρχική ρύθμιση. Όταν αρχίζει και μπουκώνει η κεφαλή από κατάλοιπα ατμοποίησης, τότε ανοίγω περισσότερο αέρα, μέχρι να αλλάξω κεφαλή (εγώ τις καθαρίζω κιόλας με κατσαβιδάκι και φυσητό καυτό νερό και τους δίνω ακόμα μια ευκαιρία για 2-3 ακόμα τανκ).