Καλησπέρες! Εδώ και 4 ημέρες ατμίζω με zenith 4 ml, και εντάξει, σε σχέση με το μπουρί που είχα πριν, νιώθω μια απογείωση

Ένα θέμα έχω, που πιθανώς να κάνω κάτι λάθος εγώ: υγρά στο στόμα ρε παιδιά. Ατμίζω με την 1,6 στα 12 watt με μία τρύπα ανοιχτή, και με την 0,8 στα 15 με 3 τρύπες. Έχω βάλει το καμπυλωτό επιστόμιο, αλλά και με το άλλο το ίδιο γίνεται. Ειδικά με τις 0,8, τσαφ τσαφ υγρά.
Είναι αλήθεια ότι τραβάω μακρόσυρτες τζούρες, αλλά φροντίζω να τραβάω κι αφού αφήσω το κουμπί. Όσο για τις αντιστάσεις, η 1,6 είναι της μαμάς του (μου έβγαλε και μια μισοκαμμένη μυρωδιά στο τέλος του δεύτερου γεμίσματος, αλλά από ό,τι είδα με τις αντιστάσεις του κουτιού το έχουν πολλοί το θέμα, δεν βαριέσαι), αλλά οι 0,8 είναι καινούριες.
Τι μπορεί να φταίει?
Πέρα από αυτό τώρα - στην αρχή με ξένισε το ότι δεν έχει πολύ δυνατό χτύπημα, πλέον όμως το λατρεύω. Τραβάω καμιά φορά καμιά τζούρα από το μπουρί (aspire K1 με energy spinner), που χτυπάει περισσότερο, και δεννννν γουστάρω. Δεν συζητάω για τη διαφορά στην γεύση!
Δεν είμαι σίγουρη ποιες αντιστάσεις προτιμώ, γιατί την 1,6 του κουτιού δεν την εμπιστεύομαι

Σίγουρα με τις 0,8 καταναλώνω περισσότερο υγρό, νομίζω όμως ότι παίρνω καλύτερη γεύση? Δεν ξέρω, θα δοκιμάσω και με αγοραστή 1,6 να κάνω σύγκριση στα ίσα.
Αυτό που μπορώ να πω στα σίγουρα, είναι ότι με το λεγόμενο μπουρί, ζοριζόμουν από την έλλειψη τσιγάρου, και έκανα 5 τσιγάρα την ημέρα παράλληλα (από τα 20-25 που έκανα κάποτε βέβαια, κέρδος ήταν).
Με τούτο εδώ, δεν μου λείπει κ α θ ό λ ο υ το ακατανόμαστο.
Το ότι γεμίζω από πάνω χωρίς να στρώνω παντού χαρτομάντηλα... θεϊκό.
Να μην έφτυνε και υγρά, και θα χόρευα