Το έχω εδώ και 5 ημέρες και είχα σκοπό να το παρουσιάσω στο φόρουμ μόλις το μάθω λίγο καλήτερα, αλλά με πρόλαβε ο συνφορουμίτης aaitken, ας είναι.
Λοιπόν το mod το παρήγγειλα μέσα από το φορουμ UKVapers στον τύπο που το πουλάει "Nosmoker" του οποίου το όνομά είναι Λες και είναι Γερμανός. Φύσικά πλήρωσα με Paypal 92 € το σύνολο.
Ο Λες που λες

, μου το έστειλε με DHL και σε 3 ημέρες το είχα στα χέρια μου.
Είναι από SS αρκετά βαρύ και πολύ μικρότερο από ότι περίμενα. Η ποιότητα κατασκευής του είναι πραγματικά Α' ενώ το "κουμπί" βρίσκεται από κάτω. Το τανκ είναι ενσωματωμένο και χωράει 2ml ενώ ο ατμοποιητής είναι επισκευάσιμος τύπου Genesis. Μάλιστα ο τύπος μου έστειλε αρκετό φυτίλη και σύρμα για κάνα χρόνο.
Το τανκ είναι ενσωματωμένο με χωρητικότητα 2ml ενώ ο ατμοποιητής είναι επισκευάσιμος τύπου Genesis και μπορεί να λειτουργήσει τόσο με φυτίλι όσο και με πλέγμα. Μάλιστα ο τύπος μου έστειλε αρκετό φυτίλι και σύρμα για κάνα χρόνο.
Το υποτιθέμενο «κουμπί» βρίσκεται από κάτω και το λέω έτσι γιατί πολύ απλά αν δεν του κόψεις λίγο τον άξονα (περίπου 4 χιλ) θέλει 3 δάκτυλα για να το πατήσεις στην ευθεία, αλλιώς δεν δουλεύει.
Διάφορες λύσεις έχουν παρουσιαστεί από κάποιου ντιούηδες, όπως ο ηλεκτρονικός διακόπτης στο πλάι, διακόπτης με μαγνήτες κτλ, αλλά προς το παρών εμένα μου αρκεί ο υπάρχων, άλλωστε ο Λες υποσχέθηκε πως μόλις λύσει το θέμα του διακόπτη θα στείλει σε όλους δωρεάν τον νέο διακόπτη, είδομεν.
Τώρα στο ζουμί, παρότι νέος ατμιστής (2 μήνες) και έχοντας δοκιμάσει αρκετά atomizer, cartomizer, clearomizer, σκατο mizer, κτλ και έχοντας μέχρι στιγμής ως καλύτερο για εμένα ατμοποιητή τον EgoW, θα πω απλά πως η ποιότητα του ατμού και συγκεκριμένα της γεύσης και του αρώματος που παράγει το Orion είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο, η γεύση και το άρωμα πολλαπλασιάζονται ενώ δεν υστερεί και σε χτύπημα.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως το mod μπορεί να δουλέψει με μία αντίσταση, δύο αντιστάσεις, χαμηλή αντίσταση, υψηλή αντίσταση, φυτίλι ή πλέγμα κτλ συμαίνει πως μπορούν να γίνουν πολλοί συνδυασμοί έτσι ώστε ο καθένας να το προσαρμόσει στα γούστα και τις απαιτήσεις του.
Εγώ προς το παρόν έχω δοκιμάσει μόνο με το φυτίλι και μία αντίσταση στα 2,4 Ωhm οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα του τι άλλο μπορεί να προσφέρει με άλλους συνδυασμούς, παρόλα αυτά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα του ατμού που παράγει και χαίρομαι που γλύτωσα από τα παντός τύπου αναλώσιμα mizer.