Καλησπέρα στην ομάδα !
Δεν γράφω συχνά αλλά μπήκα να υπερασπιστώ το νέο κάστλ το απλό !
Πλέον το έπαιρνα πού και πού μόνο για να αναπόλησω το παλιό ( 2014 -2016) και ούτε που τα τελείωνα.
Προχθές έβαλα ενα που είχε ξεμείνει να το θυμηθώ και πηγα την ίδια μέρα να πάρω καινούργιο.
Πήρα ένα με ημερομηνία παραγωγής 10/2021 με το υγρο να είναι διάφανο μέσα, κρύσταλλο σχεδόν σαν τα TNT τα καινούργια.
Λέω έχει γούστο να άλλαξαν την συνταγή παλι. Πόσο χειρότερο να το έκαναν ;;;;
Ομολογώ πως άλλαξαν την συνταγή σίγουρα προς το καλύτερο και δεν βγάζει αυτη την "γαλατίλα" που έβγαζαν απ'οταν τα άλλαξαν το 2017. Μπορώ να πώ πως φέρνει περισσότερο προς το παλιό.
Λιγότερη γλυκάδα, πιθανά άλλη καρύδα, χωρίς τη γαλατίλα με καπως ανεβασμένο το μπέρμπον και την καρύδα.
Σαν το ορθόδοξο Παλιό δεν είναι το ξεκαθαρίζω, αλλα ατμίζεται πολύ ευχάρηστα για μόνιμο υγράκι και επειδή έχω και το φετνιό reserve προτιμώ το καινούργιο απλό καστλ.
Αντε να δουμε μπας και το φτιάξουν παραπανω.
Πάντως σίγουρα δεν ειναι η ιδέα μου γιατί το δοκίμασα στα καπάκια μετά απο αυτό που είχα απο τις αρχές του 2021, και ήταν αισθητή η διαφορά, και στο χρώμα και στη γεύση απ οταν είχα πάρει το άλλο.
Για τα Legacy δεν έχω άποψη αν και εγω θέλω να τα δοκιμάσω ! Ειδικά αυτο με την μπανάνα.
Αυτά.