vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

399 επισκέπτες, 9 χρήστες
maprix, Taskaramou, Buliwyf, ZoeM, Doubt, tapantari, vasim, kkoumas, vag21

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• 1123
  • Φύλο: Άντρας
https://www.altsmoking.gr/diycalc/index.html
εύκολος ο υπολογισμός,  βάζεις τα δεδομένα σου
και στο τέλος προκύπτουν αυτά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις το υγρό σου

Αποσυνδεδεμένος bilis.kontogiorg

• **
  • 110
Για ωραία γεύση σε ατμοποιητη τής  inokkin τον  go s ποια είναι η καλύτερη αναλογία σε  pg  vg?

Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• 1123
Η αναλογία pg/vg παίζει μεγαλύτερο ρόλο σε ένα υγρό όταν είναι σκέτη βάση, χωρίς άρωμα .
Δηλαδή άλλη γεύση θα σου βγάλει η βάση με 70%vg και άλλη με 70%pg.
Οι διαφορές είναι μικρές , αλλά υπάρχουν , και αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...

Στην περίπτωσή σου , που θέλεις να κάνεις shake and vape, με άρωμα 25ml για τελικό υγρό 120ml
την ωραία γεύση που λες , θα την πάρεις εφόσον είναι ωραίο το άρωμα που θα χρησιμοποιήσεις
Θα σου έλεγα για την αναλογία, φτιάξε υγρό 50/50, είναι η χρυσή τομή για mtl.
Αν το θέλεις πιο έντονο στην γεύση ανέβασε την pg, αν θες περισσότερο ντουμάνι ανέβασε vg.

*όλα όσα έγραψα είναι γενικότητες, για να πάρεις μια ιδέα  καθώς απ' ότι κατάλαβα είσαι αρχάριος
Υπό συνθήκες θα διαφωνούσα σε μερικά απ' όσα έγραψα πιο πάνω :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος CaptainMorgan

• **
  • 193
Ερώτηση προς λάτρεις Killer Kustard της Vapetasia.
Άλλαξε κάτι από τότε που άλλαξαν την ετικέτα ή ψόφησαν και οι υπόλοιποι
γευστικοί μου κάλυκες....;!  :confused1:

Λάτρης ο ίδιος του υγρού, έχω ατμίσει λίτρα ολόκληρα από το ορθόδοξο.
Καθότι είχα στοκ από το παλιό, μόλις πριν λίγες μέρες έφτιαξα και δοκίμασα
πρώτη φορά με τη νέα ετικέτα. Η ένταση της γεύσης 5 φορές κάτω έως ανύπαρκτη...
Άντε τώρα να βρω πάλι άλλη custard στο ίδιο προφίλ  :angry_orange: 

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Όντως το πρώτο batch με την καινούργια ετικέτα ήταν ψόφια... Σαν την ετικέτα τους
Έχει βελτιωθεί η ένταση στα δεύτερα...

Αποσυνδεδεμένος CaptainMorgan

• **
  • 193
Μάλιστα...
Δε φτάνει που ψάχναμε τα batch σε διάφορους ατμοποιητές,
τώρα θα τα ψάχνουμε και στα υγρά... :wall:
Υπομονή λοιπόν  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος akis_avp

• **
  • 413
καλησπέρα,  παρατηρω εδω και αρκετους μηνες οτι τα shake&vape ακομα και μετα απο 1 μηνα steeping ειναι πολυ ατονα σε γευση....    δεν ξερω γιατι.... πρωτη φορα στα  6 χρονια που ατμιζω μου συμβαινει αυτο...  εφτασα στο σημειο να ατμιζω σκετη βαση......  γιατι δεν μπορω να καταλαβω απο κανενα υγρο γευση πλεον....   :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος Chris66

• 771
  • ...out of the black and into the blue...
Οχι,να τα πείτε αυτά στον Σιπιμπαρόκο που λέει οτι θέλουν επισκευή και πέταμα οι κάλυκες μου γιατί έγραψα για ενα άλλο υγρό πως είναι άτονο!

Ποιοί; Οι δικοί μου κάλυκες!!  Που καταλαβαίνουν αν η φράουλα είναι κατουρημένη απο καμία πασχαλίτσα!! :yes:ι

Ως ενδειξη σεβασμου στον [member=7454]Cruiser79[/member] :bye:  για το πολυ παλιο αρθρο στο blog του για το clr, (εγω νοιωθω καθε λεξη που εχει γραψει, στο σημερινο mmxx), να προτεινω ενα υγρο με καραμελα-την καλυτερη που εχω δοκιμασει σχεδον απ’ολα τα υγρα καραμελας-καπνικου που υπαρχουν, χωρις να βουτηριζει.. 
Egoist- irresistible lion το εχω πανω σε unfollow και eviva, πιο premium καραμελα προσωπικα δεν εχω δοκιμασει

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Όταν ακούω ή διαβάζω για υγρό αναπλήρωσης καραμέλα ένα υγρό μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό... Halo Devlin

... Καταραμένη TPD

Εχει καμια σχεση το τωρινο με το προ tpd γιατι το παλιο δεν το εχω δοκιμασει και το ‘σημερινο’ devlin δεν με ενθουσιασε

Και το καλυτερη καραμελα εννοω τα υγρα που υπαρχουν στο σημερα και σε αυτα που εχω δοκιμασει βεβαιως

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Δυστυχώς καμία. Μετά την TPD σαν καφές με καραμέλα γάλακτος έγινε...

Πλέον όταν θέλω καραμέλα καταφεύγω σε αλμυρές version όπως το district one 21 και το boogie man της g spot

Υποθετω οτι το district one 21 το παιρνεις απο εξωτερικο γιατι το εχω ψαξει σε ολα σχεδον τα ιντερνετομαγαζα και ή δεν υπαρχει ή ειναι out of stock.
Αν υπαρχει καπου που γνωριζεις απο ελλαδα και επιτρεπεται να αναφερεις το μαγαζι πες το και σε μας που το ψαχνουμε  :respect: 

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Μόνο σε shortfill το κάνω το συγκεκριμένο... Ελλάδα δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά

Αποσυνδεδεμένος protergia

• *
  • 73
Καλησπέρα στην ομάδα,
Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα παρόμοιο υγρό με το timekeeper της steam train μιας και το συγκεκριμένο ενώ έχει πολύ ωραία γεύση έχει όμως και πάρα πολλά κατάλοιπα; 
Μήπως το 60ml της ίδιας εταιρείας δεν έχει τόσο πολλά κατάλοιπα;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 135 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20161 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1015 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877672 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361863 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466185 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907608 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519178 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1568 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375215 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701421 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19938 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos