Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

396 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, infierno, Doubt, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 374199 φορές)

Αποσυνδεδεμένος akis_avp

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Montreal,Canada
  • Φύλο: Άντρας
Δοκίμασε το holy strawberry cheesecake απο egoist παρα πολύ καλό...!!!

Αγόρασα πριν 2 μέρες ενα flavor shot της εταιρίας my vapery απο την σειρά big tasty το Cola lime περιέχει 20ML άρωμα που βγαίνει σε 120..  λοιπόν το συγκεκριμενο υγρό οταν το αγόρασα το άρωμα ηταν διαφανές προς πολυ ελαφρύ κίτρινο.. πρόσθεσα βάση με αποτέλεσμα να το φτιάξω 0MG σε αναλογία 70/30 ολα καλά μέχρι εδω.. τωρα που το άφησα να οριμαζει το υγρό μεσα σε 2 μερες εχει γινει πολυ θολό προς θαμπό πρώτη φορά το βλέπω αυτο πάντως...   Και το λεω αυτο διότι το άρωμα δεν ηταν θόλο αρχικά.. αφου πρόσθεσα την βαση και μετα απο 48 ωρες φενεται πως εγινε ετσι.. τι μπορεί να συμβαίνει? Στα συστατικά του αναφέρει οτι περιέχει κιτράλη  (3,7-διμεθυλο-2,6-οκταδιενάλη)  και lemon extract..

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 04, 2020, 22:42 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος NobodyRankXV

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
Κανένα Cheesecake έχει να μου προτείνει κάποιος; (Εκτός από American Stars, Atmomix, Liqua).
Cheezit - mon dessert απο Nobacco 

Αποσυνδεδεμένος dpapan

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αγία Παρασκευή
  • Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.
Τι προτείνετε σε snv που να περιέχει φρούτα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• e-regular ατμιστής
Τώρα τελευταία βγήκαν τα Froot Dropz και επίσης το Steamtrain Traquero που το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ ωραίο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ΨΗΛΟΣ

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Καλημερα!!!!

Αν μπορεις δοκιμασε το αξιζει:

https://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/shake-mix-n-vape/odin-101-shake-n-vape.html

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisbo

• e-high ατμιστής
Και το 106 φοβερό...

Αποσυνδεδεμένος dpapan

• e-medium ατμιστής
  • **
Κάτι που να περιέχει και φράουλα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Thaboresso

• e-lights ατμιστής
  • *
Πολύ ωραίο και αυτό.

https://www.dragonvape.gr/wp-content/uploads/2020/02/Fresh-Pressed-pink-parfait-60ml-20ml.jpg

Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• e-regular ατμιστής
VnV Pink Velvet
Philotimo Μιλκσέικ Φράουλα

Βασικά τσέκαρε και εδώ θα βρείς πολλά με φράουλα:

https://www.skroutz.gr/c/4269/aromata-il-tsigarou/f/1134801/Flavor-Shot.html?o=flavor+shot
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 13, 2020, 02:34 από chkontog »

Αποσυνδεδεμένος ΛΥΚ

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ν. Ψυχικο
Δύο καινούργια από Fabvape. Precious Liquids - Flavor Shot Redonite 30ml/120ml και  Precious Liquids - Flavor Shot Aurora 30ml/120m.  Το πρώτο το δοκίμασα και μου άρεσε πολύ. Και πολύ φθηνά .

Αποσυνδεδεμένος dpapan

• e-medium ατμιστής
  • **
VnV Pink Velvet
Philotimo Μιλκσέικ Φράουλα

Βασικά τσέκαρε και εδώ θα βρείς πολλά με φράουλα:

https://www.skroutz.gr/c/4269/aromata-il-tsigarou/f/1134801/Flavor-Shot.html?o=flavor+shot
Τα Philotimo γενικά δεν τα εχω δοκιμάσει ποτε. Εχω ακούσει πολυ καλά λόγια.
Εχεις δοκιμάσει το Philotimo Μιλκσέικ Φράουλα;

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• e-regular ατμιστής
Όχι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, το έχω αφήσει για ωριμανση

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• e-regular ατμιστής
Κάποιο καλό vanilla custard;;

Αποσυνδεδεμένος akis_avp

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Montreal,Canada
Vanilla custard υπάρχουν πολλά.... Ομως υπάρχει ενα προβλημα...  όλα θυμίζουν γαλα Νουνού η γαλα του βουνού  οπως θες πες το  :laugh1:

Ομως υπάρχει κατι εξαιρετικό και τοσο θεϊκό πες το και χαρισματικό το Υγρό των υγρών...!!!  Τα πατάει ολα... Ειναι λιγο ακριβο αλλα δεν υπάρχει αλλο σαν αυτο... Ειναι οπως λεει και η διαφήμιση γάλατα υπάρχουν πολλα Νουνού ομως ενα...!! Ε καπως ετσι ειναι και το VCT της Ripe Vapes...!! Οπα όπα μισό... Να αναφέρω οτι δεν κανω διαφήμιση και μιλαω ξεκάθαρα με βάση την εμπειρία που είχα απο το συγκεκριμένο eliquid γενικά ολα τα υγρά της ripe vapes που εχω δοκιμασει ειναι εξαιρετικά.... Και νομίζω αξίζει μια δοκιμή για κάποιον που ψάχνει κατι σε vanilla custard ειναι η καλύτερη επιλογή... Το υγρό ειναι στην κατηγορία καπνικο αλλα θα ενθουσιάσει και στης 2 περιπτώσεις μιας και υπάρχει το VCT αλλα και το VCT Bold το οποίο εχει πιο εντονο το καπνικο του εγω προτιμάω πάντως το απλο ειναι γλυκο και ωραιο κρεμώδης βανίλια με υπέροχο άρωμα στον χώρο...  Ταιριάζει απόλυτα με καφε...!!! Αν και εγω το εχω κανει καθημερινό πλεον ακομα και με μπύρες το εχω δοκιμάσει...  Επίσης τωρα που ειπα για μπύρες θα ηταν μια καλη ιδεα να φτιάξουν μπύρα με βανίλια...!! Χαχαχα  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisbo

• e-high ατμιστής
+1 για το VCT.Για σκέτη custard θα πρότεινα  την killer custard της vapetasia.Υπάρχει και σε snv και σε σκέτο άρωμα 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1345 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258961 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718533 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374199 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389373 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263181 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680626 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22288 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.