Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

394 επισκέπτες, 6 χρήστες
Ηρακλης, thanos1071, Milarepa, maprix, manoslykos, Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 373061 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΠΙΤΣΟΥΝΙ city
  • Φύλο: Άντρας
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Άσε τους έρωτες με τους Ολλανδούς εσύ και κάνε αυτό που σου είπα!  :))
To πρώτο πράγμα που θα κάνω το απόγευμα θα είναι  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Εντάξει συμφωνώ υπάρχουν shake & vape υπέροχα, όπως και έτοιμα υγρά αναπλήρωσης.

Όμως και οι συνταγές που φτιάχνουμε είναι γευστικότατες και σε τελευταία ανάλυση, τουλάχιστον οι παλιοί θα συνεχίσουμε και με σκέτη βάση, άντε να ρίξουμε και λίγες σταγόνες άρωμα.

Θα μου πείτε ότι εγώ δεν είμαι ο μέσος καταναλωτής και θα έχετε δίκιο....

Προφανώς αυτοί που δεν πρόκειται να μπλέξουν με D.I Y. (η πλειοψηφία των ατμιστών) θα κατευθύνουν την αγορά. :yes:
Το θέμα Μαρία μας, δεν είναι το πως θα συνεχίσουμε οι κάπως πιο παλιοί ατμιστές. Το θέμα είναι πως θα παραμείνουν οι νεοεισερχόμενοι και οι "μεσοπρόθεσμοι". Ένα από τα "παιχνίδια" με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί κάποιος, είναι οι συνεχείς δοκιμές υγρών. Όπως είδαμε, η πλειοψηφία των έτοιμων υγρών, πέθανε. Που οι εποχές που ερχόταν 50 διαφορετικά υγρά κάθε μέρα στα καταστήματα και για να τα δοκιμάσεις, έπρεπε να πέσουν υπερωρίες!
Μια χαρά είναι η σκέτη βάση και είναι το κύριο υγρό μου κάτι χρόνια τώρα. Δεν μπορούμε όμως να περιμένουμε ότι θα το αντιμετωπίσουν όλοι έτσι, πόσο μάλλον οι πιο φρέσκοι στο σπορ...

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• Quad flex survival kit + eGo ONE Mega + eVic VT + E-Box 75W
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
Μπορει να κλεινω 7.5 χρονια στον ατμο αλλα αν δεν εχω την επιλογη της γευσης δεν ξερω πως θα αντιδρασω
ο μοναδικος λογος που εφυγα απο το τσιγαρο και αρχισα το ατμισμα ηταν η εναλλαγη γευσεων.

και πες οτι εγω επειδη ειμαι παλιος στο ατμισμα θα βρω μια ακρη να το κανω υποφερτο
αυτον που σκεφτεται να αρχισει η αυτον που μολις εχει ξεκινησει εχω στο μυαλο μου
γιατι οι περισσοτεροι θα γυρισουν στο τσιγαρο και για αλλη μια φορα θα εχουμε αποτυχει ως κοινωνια

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Για να μην μαυρίζουμε το θέμα πριν την ώρα του, αυτό το οποίο εγώ συμπεραίνω από αυτή την εγκύκλιο και την αναφορά στα DIY/SnV, είναι ότι στην ουσία από θέματα ελέγχων, θέλουν να τα εντάξουν στα "έτοιμα".

Δηλαδή όσον αφορά το θέμα συσκευασίας, προώθησης, πώλησης σε ανήλικους, κοινοποίησης συστατικών και πολύ φοβάμαι διασυνοριακών πωλήσεων.

Πολύ φοβάμαι ότι αν τελικά αποφασίσουν να ακολουθήσουν το ιταλικό μοντέλο, θα πρέπει να ανασκευάσουν την επίσημη απάντηση του ΥπΥγ ("και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνουν οι Άγγλοι?") σε "Μας νοιάζει και πολύ μάλιστα τι κάνουν οι Ιταλοί, οι Ιταλοί κΣέρουν, έχουν και Φεράρες και ντολτσεγκαμπάνα, και φίατ, και βέσπα και πίτσες και εσπρέσους και μπερλουκόσνι, και μονικαμπελούτσι, και τσίτσο, και φράνκο"...

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Χαλκίδα
  • I am not anti-social, just not user friendly
Άσε τους έρωτες με τους Ολλανδούς εσύ και κάνε αυτό που σου είπα! :))
Εγώ αγαπάω το υποκατάστημα Μασσαλίας... :tongue_smilie:

Περισσότερα...αρώματα εδωδά:
https://www.yelp.com/biz_photos/tom-pouce-marseille

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθηνα
Κάποιος στο ΦουΜπου ανέφερε ότι ήρθε σε SnV η σειρά 10* της Odin by BW.
Στα Alter Ego.
To 101 μου άρεσε πολύ σε έτοιμο.

(Image removed from quote.)
Στη σελίδα τους πάντως δεν υπάρχουν ακόμα τα υγρά.

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΠΙΤΣΟΥΝΙ city
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Γιατί άραγε ... ;)
Πλάκα θα έχει η τιμή των 120ml snv μπουκαλιών που είδα στην φωτογραφία.Για να δούμε...

Αποσυνδεδεμένος nickstam

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Μην καθυστερείτε άλλο . . αναβάλλετε ΤΩΡΑ !
Τηλέφωνο σε Alter Ego:
Η τιμή έιναι 16.90, 60ml. Στο site όντως δεν υπάρχουν, υπάρχουν σε κάποια καταστήματα.
Όχι όλη η σειρά ακόμα. Το 101 πάντως έχει έρθει. ;D

Αποσυνδεδεμένος st2anger

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Alimos
Ωραιο το τεντυ μποι με ενα μηνα ωριμανση αλλα ή δεν μου εχουν βαλει μανταρινι μεσα ή εχει ανεβει πολυ η ταρτα και το κρυβει.

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• e-regular ατμιστής
Πέφτει γρήγορα το μανταρίνι,θέλει ατμισμα στις 4-5 μέρες για να το πιάσεις

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• e-regular ατμιστής
Τηλέφωνο σε Alter Ego:
Η τιμή έιναι 16.90, 60ml. Στο site όντως δεν υπάρχουν, υπάρχουν σε κάποια καταστήματα.
Όχι όλη η σειρά ακόμα. Το 101 πάντως έχει έρθει. ;D
Τώρα είναι καλό νέο όντως.Αν είναι κοντά και σε γεύση με το 10μελο έχουμε πρόβλημα.Ρε τι έχουμε πάθει με τα snv.Δεν προλαβαίνουμε να τα βάζουμε σε σειρά αγοράς και βγαίνουνε κι άλλα.Για να δούμε!

Αποσυνδεδεμένος armadoran

• Φουγαροκαραβάνα
Προφανώς αυτοί που δεν πρόκειται να μπλέξουν με D.I Y. (η πλειοψηφία των ατμιστών) θα κατευθύνουν την αγορά. :yes:
Νεφέλη, έτσι έλεγαν και για τα SnV οτι πως θα τα φτιάχνουν και είναι δύσκολο κτλ. αλλά μόλις είδαν οτι τσούζει το 10μελο όλοι γίνανε μίξερ. Να είσαι σίγουρη οτι αν ξεφύγουν οι ήδη ξεφεύγα τιμές στα SnV οι ζυγαριές και οι σύριγγες θα πέσουν σύννεφο :))

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
To εύχομαι, γιατί διαβάζω ότι θα πάρει η μπάλα και τα αρώματα  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• Quad flex survival kit + eGo ONE Mega + eVic VT + E-Box 75W
  • e-regular ατμιστής
Και αν πάρει η μπάλα τα αρώματα θα ψάχνουμε όλοι καλές συνταγές με αρώματα FA η όποια αλλά είναι σούπερ συμπηκνωμενα και παίρνουν μεγάλη αραιωση

AFK

Αποσυνδεδεμένος ako

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Κόρινθος - Τόπος διαμονής: Πάτρα
Πάντως η Flavour Art εδώ και καιρό αναγράφει στις ετικέτες της ότι τα αρώματά της προορίζονται για τρόφιμα, αν σημαίνει κάτι αυτό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 790 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258026 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715716 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373061 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388084 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262503 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678857 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2328 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.