Αφού είναι 70/30 VG/PG, βάζοντας κι εγώ purple pink mule, διατήρησα αρχικά την αναλογία τους, αλλά μετά συμπληρώνοντας σκέτη VG, τα έκανα μαντάρα.
Έπρεπε να γράφουν πάνω στο μπουκάλι τα συστατικά πιο συγκεκριμένα. Τουλάχιστον, να απαντάνε στα σχετικά emails. Η FA στα δύο emails μου δεν απάντησε με συγκεκριμένες οδηγίες που ζήτησα, αλλά έστειλε ένα email με την ανάρτηση της ιστοσελίδας τους, η οποία σε αναγκάζει να πρέπει να πάρεις τα δικά τους μπουστεράκια, με την δική τους περιεκτικότητα PG/VG (που μόνο αυτοί την ξέρουν, για να διατηρήσει το άρωμά τους τη δύναμή του). "Εγκλωβίζουν", έτσι, κάποιον που δεν έχει ξαναπάρει το προϊόν τους.
Λυπάμαι, αλλά δεν θα ξαναπάρω. Καθόλου επαγγελματική συμπεριφορά.
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες στα S&V τους δεν αναγράφουν τέτοιες πληροφορίες στη συσκευασία, για να σε αναγκάσουν να πάρεις τα δικά τους μπουστεράκια κλπ, ακολουθώντας τις απλοποιημένες οδηγίες της ιστοσελίδας τους.
Ηθικόν συμπέρασμα... Έχω αρκετά 100μελα άδεια και αρκετή βάση (νικοτινούχα και σκέτη), οπότε σκέτο αρωματάκι άλλη φορά και τέρμα τα S&V.