Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

384 επισκέπτες, 8 χρήστες
Vagglan, john67, maprix, Tem, guss, paiktaras, thanos1071, infierno

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 374370 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ekotas

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Άντρας
Έχω έτοιμα 2 60ml snv με 3ρα νικοτίνη. Θέλω να αυξήσω την νικοτίνη στο 6. Κάνω τα 10ml και ρίχνω ένα μπουστερ. Θέλει να παραμείνει κάποιο διάστημα η είναι έτοιμο άμεσα? Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tzavardin

• e-regular ατμιστής
Ανάλογα το τι αρώματα έχει μέσα φίλε, τι είδος υγρό είναι. Βασικά έριξες την αναλογία αρωμάτων κατά 1/6, οπότε θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις να δεις πώς είναι σε σχέση με το προηγούμενο και βλέπεις. 

Αν είχαν κάνει overflavouring (ρίξει πολύ από ένα άρωμα για να βγει νωρίτερα γεύση), με ωρίμανση μπορεί και να σου βγει καλύτερο. Μπορεί να μην έχει αλλάξει τίποτα για τα δικά σου γούστα. Μπορεί και να μην ατμίζεται. Δοκίμασε και θα δεις.  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος ekotas

• e-medium ατμιστής
  • **
Δεν το έχω κάνει ακόμα, για τα Blue spirit και angel cry saint's & sinners αναφέρομαι.

• e-regular ατμιστής
E και τα δύο τις έχουν τις κρέμες τους, το ένα έχει και ζύμη.Αστα μία μέρα και ξαναδοκίμασε.

Αποσυνδεδεμένος Palasd

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ρωσσια
Εγώ θα σου πρότεινα να φτιάξεις τα 10 μλ πρώτα να δοκιμάσεις τι θα σου βγει και αν σου κάνει το αποτέλεσμα φτιάχνεις και τα υπόλοιπα

• e-regular ατμιστής
Έχω έτοιμα 2 60ml snv με 3ρα νικοτίνη. Θέλω να αυξήσω την νικοτίνη στο 6. Κάνω τα 10ml και ρίχνω ένα μπουστερ. Θέλει να παραμείνει κάποιο διάστημα η είναι έτοιμο άμεσα? Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα

Ρίξε το μπούστερ στα 60ml.
Δεν αλλάζει κάτι τραγικά.
Και αφού το ανακατέψεις καλά άτμισέ το.
Όλα είναι θέμα γούστου.
Απόλυτοι κανόνες δεν υπάρχουν ακόμη στο άτμισμα.
Απόδειξη αποτελεί το γεγονός πως το φόρουμ μας έχει χιλιάδες θέματα και δεκάδες χιλιάδων απαντήσεις.
Σε απλά Ελληνικά "ο καθένας το μακρύ και το κοντό του "  :))

edit: όταν συμφωνείτε κάντε τον κόπο... δεν κοστίζει κάτι αλλά δείχνει πως δεν γράφουμε άδικα.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 25, 2018, 13:03 από netsplit »

Αποσυνδεδεμένος ekotas

• e-medium ατμιστής
  • **
Σάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ρίξω τα μποστερ στα 60ml. Αφου δεν τα έχω δοκιμάσει έτσι και αλλιώς δεν θα καταλάβω διαφορά :)

Αποσυνδεδεμένος morfin

• e-medium ατμιστής
  • **
Έχει δοκιμάσει κανείς τα vflavors? Δε βρήκα κάτι σχετικό στο φόρουμ.

• e-regular ατμιστής
https://vapormania.gr/Mystique-Mix-and-Vape/Mystique-Mix-and-Vape-Reflection-20ml-100ml

Μου είχανε κρεμάσει ήδη κουδούνια οι καπνιστές φίλοι μου με τις λεμονόταρτες, τα μπλούμπερι ντόνατ και τις τσικουλάτες. Τώρα αν με ρωτήσουν τι είναι αυτό που ατμιζω, και τους πω:   "Αισθησιακή γεύση που δημιουργεί μια μυστήρια και γλυκιά αντανάκλαση της ψυχής..." , θα νομίζουν σίγουρα ότι μπήκα στην εμμηνόπαυση...  :tongue_smilie:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 27, 2018, 01:35 από tzavardin »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα

:nope:

Πιθανή εγκυμοσύνη    :))

Αποσυνδεδεμένος iGeorge

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Έχει δοκιμάσει κανείς τα vflavors? Δε βρήκα κάτι σχετικό στο φόρουμ.
Εγώ έχω αγοράσει Juicyland (καρπούζι, φράουλα, ακτινίδιο) και Muffinland (μηλόπιτα).
Και τα δύο πολύ καλά. Στο πρώτο νιώθεις έντονα τη γεύση του καρπουζιού και της φράουλας ενώ για να είμαι ειλικρινής δεν διέκρινα το ακτινίδιο. Πάντως έχει πολύ ευχάριστη γεύση και αφήνει ωραίο άρμα στην ατμόσφαιρα.
Η μηλόπιτα είναι το κάτι άλλο. Από τις πιο πιστές αποδόσεις που έχω δοκιμάσει. 

Αποσυνδεδεμένος morfin

• e-medium ατμιστής
  • **
Η μηλόπιτα όντως είναι απίστευτη. 
Εγώ πήρα το loopyland ένα υγρό που δε πίστευα ότι θα μου αρέσει λόγω του 
γάλακτος αλλά  πόσο λάθος έκανα. Απλά φανταστικό. Και το λεμονάκι που βγάζει....

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
τα λεμόνια και οι φράουλες δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα...

Αποσυνδεδεμένος StefPasc

• Taste Chacer
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πόρτο Ράφτη
  • Ad astra per aspera
ναι είναι και σπάνια

Sent from my SM-G3815 using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1461 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259143 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718987 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374370 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389609 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263292 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680976 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888333 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.