Ήρθε χθες Σάββατο ο πολυαναμενόμενος RTA MTL ARES (Φυσικά και το όνομα αυτού επίσης Ελληνικό ο Θεός του Πολέμου).
Οι σχεδιαστές ο γνωστός σε όλους Busardo και ο δικός μας Δημήτρης Αγραφιώτης. Κατασκευάστρια η INNOKIN.
Συσκευασία - περιεχόμενα
1x ARES RTA (24mm)
1x Οργανικό Βαμβάκι
2x έτοιμα coils (Α1, 40mm, σε 3αρι αξονάκι)
1x 1M σύρμα , ( (Α1, 40mm)
2x Sets βίδες(Phillips και Straight),
Μαύρα orings τοποθετημένα
2x Πράσινα orings
2x Άσπρα orings
2 τύπους drip tips (wide and narrow bore)
Clear glass τοποθετημένο
1x Smoked glass ανταλλακτικό για διαφορετικό Λούκ
1x Το γνωστό κατσαβιδάκι
1x Phils αξονάκι με 2,5mm από την μία πλευρά και 3 mm από την άλλη πλευρά
1x Δημήτρη αξονάκι με βίδες στερεωμένες για spaced coil
Όπως βλέπετε λοιπόν έχει τα πάντα για έναν νεοεισερχόμενο στους επισκευάσιμους.
Ποιότητα Κατασκευής: Πολύ Καλή
Τρόπος γεμίσματος: Πανεύκολος
Στήσιμο: Πανεύκολο (ότι πρέπει για αρχάριους)
Γεύση: 9/10 (Φυσικά είναι μόνο η αρχή και μπορεί να αναθεωρήσω)
Διαρροές: Ποιες Διαρροές???
Η εμπειρία με τον ΑΡΗ
Διαθέτει ένα πανεύκολο DECK και μπορώ να πω (ίσως υπερβολή) ή αντίσταση μπαίνει μόνη της.
Είναι ένας καθαρός MTL ατμοποιητής και οι τρύπες του αέρα δίνουν την δυνατότητα να ρυθμιστεί η ροή του αέρα από μια σφιχτή σε μια ελαφρώς πιο ανοιχτή τζούρα.
Πολλοί θα πούν ότι μοιάζει με τον SIREN (ίσως λίγο), η καμπάνα μου θυμίζει CLOUD ONE (ίσως να είναι ο λόγος που απογειώνει την γεύση).
Το στήσιμο το έκανα με ένα από τα έτοιμα coil δηλ. Α1 0.40mm, σε 3αρι αξονάκι και είναι ακριβώς 1 Ohm στα 17 watt.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος και η έκπληξή μου μεγάλη, είναι ένας καθαρός MTL και η γεύση πολύ καλή.
Βέβαια τον έχω για λίγο χρόνο και μπορεί να αναθεωρήσω προς τα κάτω ή και προς τα πάνω, προς το παρόν τον απολαμβάνω και φυσικά θα έρθουν και άλλα στησίματα (πιστεύω ότι αγαπάει τα λεπτότερα σύρματα). Να στρώσουν και τα μέταλλα φυσικά και εδώ είμαστε.
Ίσως να μην είμαι ο καλύτερος παρουσιαστής αλλά έκανα ότι μπορούσα.
Ακολουθούν μερικές Φωτό και παρουσίαση από τους σχεδιαστές.