Όλοι στην αρχή «πετάξαμε» λεφτά για να μάθουμε τι μας αρέσει. Στα ατμομάγαζα θα βρεις τις βάσεις (χωρίς νικοτίνη) γύρω στα 2€ τα 100ml. Στο φαρμακείο θα πάρεις ένα λίτρο από την καθεμία με 11ε περίπου.
Να απαντήσω με ειλικρίνεια και να πω ότι αν δεν ήταν το φόρουμ δεν θα ένιωθα καθόλου σίγουρος να πάρω 2 λίτρα ουσιαστικά όντως άσχετος τζάμπα και μόνο για τα λεφτά δε το λέω, αλλά γιατί πάνω από όλα θα "φοβόμουν" οτι θα φτιάξω κάτι που δεν ατμίζεται και ίσως μου κάνω κακό όσο κουφό και να ακούγεται. Τώρα όμως ξέρω σίγουρα ότι είστε εδώ οπότε με άπειρο διάβασμα θα τα καταφέρω πιστεύω. Ίσως πάω αύριο κιόλας.

Με νικοτίνη μετά αν και βρίσκω με λίγο έρευνα που έκανα και μεγάλη ποσότητα σε χαμηλή τιμή (δε χρειάζεται να πω παραπάνω) φοβάμαι να μπλέξω διότι δεν νιώθω καλά διαβασμένος και δε θέλω τέτοια πειράματα (για αυτή την εβδομάδα) οπότε μάλλον για μπούστες και για αρχή μικρή ποσότητα με βλέπω.
Τα καπνικά θέλουν πολύ καιρό να ωριμάσουν όπου και να πας πάντως, κάποια γλυκαντικά θα τη βγάλουν αργά επίσης την ιδιότητά τους. Οι κρέμες επίσης αργουν να δέσουν, τα φρούτα βγαίνουν εύκολα αν δε χρειάζονται κάτι απο τα προηγουμενα. Αυτά νομίζω ειναι και τα βασικά
Τα hexo είναι πρωτοπόρα στον αριθμό των επιλογών, τώρα πλέον βλέπουμε όλο και περισσότερα shake and vape πχ να αλλάζουν ενα συστατικό, ένα 0,40% αρώματος απο όνομα σε όνομα της ίδιας εταιρίας. Δεν ξέρω αν διορθώθηκε αυτή η αντίστροφη μέτρηση που άρχιζε μετα την ωρίμανση μόνο. Ειχαν γίνει υποθέσεις πως μπορεί να τα αναμειγνύανε με θερμότητα και γι αυτο έχαναν στο τέλος, άλλοι είπαν οτι δεν τα αναμειγνύαμε καλά
Αν για κάποιο λόγο δεν σου αρέσουν, τουλάχιστον σου δείχνουν οικονομικά, ίχνος των επιλογών που μπορεί να κατασταλάξεις.
Εχουμε στη Θεσσαλονίκη μαγαζιά με μεγάλα taste bar επίσης για να δοκιμάσεις.
Κατατοπιστικότατος και ευχαριστώ πολύ! Ας πω και την δικιά μου άποψη για δύο υγρά της με ίδια νικοτίνη αλλά διαφορετική γεύση μήπως βοηθήσω και εγώ λιγάκι κάποιον που θα το δει.
Το υγρό που πήρα τώρα είναι κάτασπρο και παραμένει έτσι 3 εβδομάδες τώρα.
Το καλοκαίρι που αγόρασα από άσπρο που ήταν άρχισε και γινόταν ελαφρός πορτοκαλί μέσα σε δύο εβδομάδες, μετά απο ένα μήνα περισσότερο και μέχρι τώρα που γράφω το κείμενο έχει γίνει πολύ σκούρο πορτοκαλί και έχω και φωτογραφία αν κάποιος θέλει να το δει

Δεν έχω ιδέα γιατί τόση μεγάλη διαφορές, ρώτησα σε ατμομάγαζο εδώ Θεσσαλονίκη και η κοπέλα μου είπε οτι είναι φυσιολογικό από την ωρίμανση και ότι το ατμίζω μια χαρά δεν έχει θέμα. Πριν δύο εβδομάδες περίπου το δοκίμασα για να δω και μου φάνηκε για κάποιο λόγο πιο "δεμένο" δε ξέρω πως να το πω.