Σχετικά με τα του Antonio
Θα έπρεπε να σου βγάζει μια διαφορετική γλυκάδα στις 20+ μέρες, αν δεν έχουν αλλάξει αναλογίες για κάποιο λόγο. Εμένα μου φάνηκε σαν ζάχαρη/μαλτόλη με graham cookie , με κάτι που τονίζει ένα γάλα/κρέμα δηλαδή, , με βανίλια όση μπορεί κανεις να πάρει σε ένα RY4 double μετά απο 1-1,5 μήνα, ένα σπάσιμο στη ζάχαρη δηλαδη.Το μαρτύριο της σταγόνας στα υγρά δεν με πολυαφορά, σχεδόν όπως στα πιτόγυρα και στις πίτσες.. :p Και δεν ξέρω πόσο απασχολεί κάποιον ένα ριβιου του αρώματος, ενός ry, τονισμένου και υπέργλυκου, προσωπικά μια χονδρική εκτίμηση το έκανα όπως και το ήθελα, αν και των ry oi groupies, είμαστε πολλοί!!

Ετσι όπως το περιγράφεις είναι σαν να περιέγραφα RY4 εγώ

Στον 1 μήνα το απλό, ειναι σαν να ανοίγεις μόλις το RY4 Double
Στον 1 μήνα το double είναι σαν μιας εβδομάδας asian
Στον 1-1,5 μήνα το asian είναι για άλλους σαν παστουρμάς με πυραζίνη, για άλλους σαν μπέικον με πυραζίνη και για άλλους ένα ελαφρύ τσιγάρο με μερικά έντονα αρώματα, μια ένταση που κάνει όλα τα άλλα περιττά :sfyrigma:Ενδέχεται αραίωσης.. (σφύριγμα δις)
Ολα τα παραπάνω αποκτούν μερική ακόμα περισσότερη ένταση και ενιαίο σώμα όσο περνάει ο καιρός,
*^Κι αυτά τα έχει η ούρσουλα στις δικές της αναλογίες
**Περι ορέξεων-τραχανάς, δεν το συζητάμε αυτο..
***καπνικό δεν ειναι, ουτε το RY, το τριμπεκα η το μπεμπέκα ούτε και κατα την δική μου άποψη, με την απόλυτη δηλαδή έννοια του καπνου, δεν πρόσεξα τα "κόκκινα" ούτε εγώ (όπως και η περιγραφή του υγρου) στο προηγουμενο ποστ μου, συγνώμη ! Ελαφρυ καπνικό μεσα στα άλλα εννοούσα το "τσιγαράκι" που ειπα εδω
Μπορουν να συνεχίσουν (το επιτρέπω κι εγώ, πωςτολέν; ) τα uprising να κρατάνε των καπνικών τα ηνία

και τα ropcut αφοβα την άπλα τους στο νήμα τους και τα πάντα ολα τα net κλπ. Παρεξήγησης!
Να εκτιμηθεί οτι δεν έβαλα διπλο ποστ και τα συγχώνευσα τελικά μόνος :p