vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

807 επισκέπτες, 6 χρήστες
camber, manoslykos, mathimatikos1966, anetost, Milarepa, zamploutos

Aρωματικα Υγρα ή Σκετα Υγρα ?

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
  • Φύλο: Άντρας
Απ: [Ψηφοφορία] Aρωματικα Υγρα ή Σκετα Υγρα ?
« Απάντηση #90 στις: Αυγούστου 26, 2012, 17:51 »
Σκέτη vg  δεν έχω κάνει. :yes: :yes: :yes:

Κάνω σκέτη 60pg 40vg. Εάν χρησιμοποιήσω ατμοποιητή άδειο με τον οποία άτμιζα πριν κάποιο αρωματικό
υγρό και δεν τον έχω πλύνει σας βεβαιώνω ότι μου έρχεται άρωμα για αρκετές μέρες.

Πιθανώς γιατί τώρα που ατμίζω σκέτη βάση καταλαβαίνω καλίτερα τις γεύσεις.

Αποσυνδεδεμένος zakis

• **
  • 258
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 26, 2012, 19:07 »
Αρωματικα ατμιστικα υγρα με γευση-Flavored

Αποσυνδεδεμένος Cotton

• *
  • 69
  • Ο υδρόφιλος
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 26, 2012, 19:46 »
Δοκίμασα αρκετές φορές σκέτη βάση vg αλλά και 50/50 και μπορώ να πώ οτι άν της δώσεις λίγο χρόνο...είναι απόλαυση ατμού. Μου έλειψε όμως το άρωμα , η γεύση ,η περιέργεια το πως θα "χτυπήσει" ο καινούργιος ατμο που πήρα κτλ κτλ. 
Αν πετάξω όλα τα αρώματα που έχω πάρει... πως θα πειραματίζομαι με χημείες και συνταγές κα.. ;;;
Αν είναι λοιπόν να πατάω κουμπάκια και να ανάβουν λαμπάκια και να βγαινουν ντουμάνια....εεε ας μυρίζει και λίγο καραμελοβανίλια :)) ;D :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 10:59 »
Από την μέρα που είπα να φτιάξω κ εγώ τα δικά μου ατμιστικά υγρά είδα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να
ατμιίσω σκέτα υγρά ειδικά την υπέροχη ατμιστική βάση ejg !!!!

Mου αρέσει τρομερά γιατί σου αφήνει μια γλυκιά γεύση!!!
Άνετα αν ξέμενα από αρώματα θα μπορούσα να την ατμίζω δίχως πρόβλημα!!!  :yes: :yes: :yes:

Να σας πω μόνο την πρώτη μέρα (πρώτη φορά δίχως να το έχω ψάξει κ πολύ ναι?) όταν  έβαλα άρωμα (κανέλα-μπισκότο Atmos Lab)
10 σταγόνες σε 20 ml ειλικρινά απογοητεύτηκα!! Δεν ήξερα τι έφταιγε! Η ατμιστική μου βάση η το άρωμα?

Σας λέω για κάτι απίστευτα γλυκό που σου έφερνε πολύ άσχημη γεύση!!!!!
Αφού το έψαξα λίγο εδώ στο φόρουμ κατάλαβα τι έφταιγε!  :)

Σήμερα ατμίζω με 3-5 σταγόνες αρώματος σε 20 ml ατμιστικής βάσης VG κ πραγματικά απολαμβάνω το άτμισμα
όσο ποτέ!!!!!!!!!!!    :yes:
Δεν μου αρέσει το έντονο άρωμα στα ατμιστικά μου υγρά αλλά η ελαφριά  παρουσία του που σε κάνει να το θέλεις
δίχως να σε κουράζει...  :)  :)

« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 11:53 »
Τα ακριβώς αντίθετα Αγγελική κάνω, μου αρέσουν οι έντονες οσμές και γεύσεις όπως
στο cinnamon cookies να βάζω 1 σταγόνα σε κάθε ml βάσης, θέλω να νιώθω τη κανέλα
να μου θυμίζει ... μπουγάτσα  :)) :))
Αλλά και σε ότι DIY κάνω, έντονη γεύση όχι υπερβολική  :)

Αποσυνδεδεμένος soulpe

• *
  • 58
  • Ατμιστής απο 10/12/2012
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 12:41 »
Πράγματι ενδιαφέρον το συγκεκριμένο θέμα. έχοντας 1 μήνα περίπου ατμιστής ποτέ δεν σκέφτηκα το ενδεχόμενο της βάσης χωρίς άρωμα .. Τώρα που σκέφτομαι να ξεκινήσω σιγά - σιγά να κάνω τα δικά μου υγρά μάλλον η πρώτη μου δοκιμή θα είναι σκέτη βάση χωρίς άρωμα.....

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 16:49 »
Εχω ατμισει σκετη βαση, ετσι απο περιεργεια, αλλα δε με ενθουσιασε.
Στην αναγκη θα την ατμιζα, αλλα σιγουρα οχι για καθημερινη χρηση, ως το βασικο μου υγρο.
Τα υγρα δεν τα προτιμω με πολυ εντονο αρωμα, ειδικα οταν ειναι πολυ γλυκο, αλλα σιγουρα θελω να υπαρχει, εστω και σε μικρες ποσοτητες.
Αρα +1 στο Ατμιστικα υγρα με γευση-Flavored. :)

« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 17:15 »
Αρωματικά... αλλά από τα καλά  ;)

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 18:03 »
Ατμιστικά υγρά έντονα αρωματισμένα (πάνω από 10%)...

Αποσυνδεδεμένος spixri

• *
  • 92
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 20:46 »
Ατομιστικά υγρα με μια ελαφριά γλυκιά γεύση ετσι για να μαλακώνει λιγο ο λαιμός .

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 20:48 »

Δεν μου αρέσει το έντονο άρωμα στα ατμιστικά μου υγρά αλλά η ελαφριά  παρουσία του που σε κάνει να το θέλεις
δίχως να σε κουράζει...  :) :)

Το αυτό!  :) ;)

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 23:21 »
Σκετη βαση η ελαφρα αρωματισμενα υγρα (πχ ry69 ατμος 10-12 σταγονες στα 20μλ) για τα καπνικα..
αλλα τα γλυκακια μου και τα φρουτακια μου τα θελω εντονα αρωματισμενα :))
Τι να ψηφισω :confused1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 00:14 »
το ατμιστικο υγρο για μενα ειναι σαν την κολώνια: οπως την θελω με εντονο αρωμα και στο περασμα μου να γινεται αισθητη η παρουσια μου, ετσι και με το υγρο το θελω με εντονο αρωμα, να το καταλαβαινω στην εκπνοη, να διεγειρει τις αισθησεις μου και να κανει και αυτο αισθητη την παρουσια του στο χωρο του. ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος geosurv

• *
  • 85
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 26, 2013, 12:15 »
Σκέτη βαση vg.. Πειραματιστηκα με πολλές γεύσεις και αρώματα  αλλά τελικά το μονο που μπορω να ατμισω απροβληματιστα όλη μέρα είναι βαση.. Μια στο τόσο παίρνω κάνα έτοιμο υγρό και το αναμειγνύω με βαση ,απλα για να την αρωματισω διακριτικά..μέχρι εκεί..

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 30, 2013, 14:19 »
Συμφωνώ πλήρως με το απο πάνω ::)
Σκέτη βάση με κύριο συστατικό τη VG κι απόλαυση!
Ενα χρόνο+ τον πέρασα με έτοιμα υγρά με καπνικές γεύσεις που μετά από μερικές τζούρες έχανα σχεδόν τελείως τη γεύση τους....Κι έτσι μου ρθε η φαεινή ιδέα: Γιατί να πετάω τα λεφτά μου για κάτι που σχεδόν δεν το καταλαβαίνω???
Πήρα τις πρώτες μου βάσεις και κόλλησα αμέσως! Ηπια υπόγλυκη γευσούλα ανάλογα τις μίξεις VG - PG - νερό, καθαριότητα στο χώρο και στους άτμο και φοβερή οικονομία :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359701 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110614 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374670 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1047 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6407 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15264 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99859 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F