vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

796 επισκέπτες, 5 χρήστες
anetost, manoslykos, thanoulis, mathimatikos1966, zalaros

Aρωματικα Υγρα ή Σκετα Υγρα ?

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Φύλο: Άντρας
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
Απ: [Ψηφοφορία] Aρωματικα Υγρα ή Σκετα Υγρα ?
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 24, 2012, 09:02 »
Το χουμε πει πολλές φορές.
Για πολλούς η σκέτη είναι ο,τι πιο κοντά στο κ.τ.

Δεν σε μπουχτίζει και συμβάλλει  στην καλή διατήρηση της αντίστασης.

Για μένα η γλυκάδα της σκέτης vg είναι η καλύτερη γεύση για e-liquid...  ;)

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 24, 2012, 09:40 »
και εμενα μου φανηκε παραξενο μια φορα που δοκιμασα..
ειμαι ον τησ συνηθειασ και ζερω οτι αν συνεχιζα να το κανω στο τελοσ θα το προτιμουσα κιολασ..

ισωσ ονταν/αν βαρεθω τα αρωματα που κανω να το δοκιμασω ξανα για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.
Το ξαφνιασμα ειναι οτι ενω γνωριζω οτι αρκετοι δεν χρησιμοποιουν αρωματα, εντουτοισ πραγματικα δεν περιμενα τετοιο μεγαλο ποσοστο στο φορουμ μασ...(βεβαια στουσ 150 που μπηκαν στην ψηφοφορια, αλλα και παλι ειναι ενδεικτικο ποσοστο)

« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 24, 2012, 09:56 »
Η υπερβολή σε ποσότητα τοις % αρώματος είναι αυτή που σε μπουχτίζει όχι το άρωμα
ή η γεύση του  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 24, 2012, 10:05 »
Παιδιά εγώ βασίζω το άτμισμά μου πάνω στην λογική του καπνίσματος.
Οταν κάπνιζα δεν κάπνιζα αρώματα.

Και τα αρωματικά τσιγάρα που υπήρχαν (more κτλ) δεν ήθελα καν να τα δω...

Σίγουρα ένα άρωμα διακριτικό και σε σωστή αναλογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο από ένα έντονο ή σε μεγάλη αναλογία...

Απλά εγώ τα χρησιμοποιώ για να ΄΄σπασω΄΄ μερικές φορές την ουδετερότητα της σκέτης αλλά και πάλι επιστρέφω ενστικτωδώς εκεί...

Είπαμε ατμίζω προσομοιώνοντας το τσιγάρο... ;)

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 24, 2012, 10:30 »
Τους τελευταιους μηνες και εγω σκετη χωρις αρωμα.

Δυσκολα θα ξαναγυριζω στα αρωματα εκτος αν ειναι κατι εξαιρετικο.

Την εχω καταβρει τοσο πολυ που απορω πως μπορουσα τοσο καιρο με τις γευσεις.

Το περιεργο ειναι οτι ειχα ξαναπροσπαθησει σκετη παλαιοτερα αλλα δεν μου αρεσε  :hmmm:

« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 24, 2012, 10:43 »
Στον καθένα όπως του αρέσει ή όπως θα ήθελε, για αυτό και όλοι πάντα συνεχίζουν
την αναζήτηση, αλλά αν κάποιος παλιότερα κάπνιζε κάποια μάρκα τσιγάρων δύσκολα
την άλλαζε λόγω γεύσης και "χτυπήματος" δηλαδή δεν υπήρχε ουδετερότητα, όλοι
κάτι έβρισκαν όπως και τώρα.
Τις περισσότερες δε φορές μπορεί κάποιοι να ατμίζουν καπνικές γεύσεις αλλά να ατμίζουν
παράλληλα και φρουτώδη ή γλυκά.
Πιστεύω πως αν το άρωμα και η οσμή κατά την εκπνοή δεν είναι πολύ έντονα δεν θα
είναι κουραστικά να τα βαρεθεί κάποιος και το αντίθετο
Όσες φορές προσπάθησα να κάνω σκέτη βάση πήγα να σταματήσω και το ηλεκτρονικό :yes:

Αποσυνδεδεμένος pipits

• **
  • 195
  • Σκοτείνιασαν όλα ή φταίει το άτμισμα???
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 24, 2012, 11:25 »
Πάντως και εμένα δε μου άρεσε η σκέτη βάση (μόνο VG κάνω).......
Δεν είχε να μου προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο σε απόλαυση......
Προτιμώ πολύ λίγο άρωμα απλώς να σπάει τη VGίλα (μισή δοσολογία από ότι προτείνεται) γιατί όπως και να το δούμε δεν είναι μόνο μια κακιά συνήθεια αλλά για μένα όπως και για πολλούς μία απόλαυση.....
επίσης με το ελάχιστο άρωμα που χρησιμοποιώ πλέον αυξήθηκε κατά το διπλάσιο σχεδόν η διάρκεια του συνδυασμού αντίσταση - φιτίλι καθώς μειώθηκε και η θέληση μου να το έχω συνέχεια πιπίλα καθώς δεν με λιγώνει πλέον!!! (πριν ήταν σαν τα LAYS.... κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα.......)

Αποσυνδεδεμένος albertneofitos

• *
  • 46
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 24, 2012, 12:10 »
μόνο αρωματικά !!!!

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 24, 2012, 12:24 »
αρωματικα,καπνικα,σκετη βαση,αναλογα τις ωρες και την διαθεση.50-50

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 26, 2012, 02:52 »
Εχουν αλλάξει οι συνηθειες. Μετα απο μπουκωματα, απωλειες γευσης και άλλα διερευνητικα, εδω και σχεδον δυο μηνες εχω σταθεροποιηθει αρκετα:

Σκετη βαση με νικοτινη, και καθε δυο τρια μπουκαλακια των 20 μλ, ριχνω 4 σταγονες καφε (AtmosLab) στο μπουκαλακι των 20. Οταν αυτο τελειωνει, εχει επελθει και κορεσμος και δεν πολυνοιωθω γευση. Παλι δυο τρια μπουκαλακια σκετη, και τουμπαλιν.

Αντιθετα, στο μπουκαλάκι φλωρεξ που εχω για να ατμιζω πιο "ανωδυνα" καποιες ωρες μεχρι να ξαναχαρμανιασω, βαζω μεχρι και 10 σταγονες αρωμα - παντα στα 20 μλ - συνηθως μπισκοτο της ΦΑ, ή φουντουκι με καραμελα (AtmosLab), ή άλλα πειραματικά. Λογω ελλειψης νικοτινης, θελω πλουσια γευση για να με "ξεγελαει" οσο ...φλωρίζω!

Η περιεκτικοτητα αρωματος μπορει να φαινεται πολυ μικρη, αλλά οι ατμοποιητες που εχω αποδιδουν καταπληκτικα την γευση (CE3 - αντισταση χαμηλα, "καμπανουλα", κεραμεικο). Συν την αποψη που εχω (κρινοντας απο τους γευστικους μου καλυκες που δεν τους λες και τους καλυτερους) οτι οι προτεινομενες δοσολογιες ειναι υπερβολικες.

Αποσυνδεδεμένος gastzoum

• **
  • 200
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 26, 2012, 09:01 »
Μονο αρωματικα.

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 196
  • provari mini + trap tank
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 26, 2012, 09:59 »
και εγώ....

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 26, 2012, 12:33 »
Μονο αρωματικα και φλωρεξ :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος moroua

• *
  • 95
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 26, 2012, 12:41 »
Και εγω στα αρωματικα ειμαι,βεβαια δεν το εχω ψαξει και πολυ με  την σκετη αλλα οποτε δοκιμασα δεν με τραβηξε,ισως θελει λιγο υπομονη οπως εχει αναφερθει στο θεμα.
Σιγουρα εχουν πολλα πλεονεκτηματα τα σκετα υγρα,ειμαι πεπεισμενος με αυτο αλλα και χωρις αλατοπιπερο στην ζωη μας,γινεται?

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 26, 2012, 17:22 »
Στην αρχη και μεχρι και πριν λιγο καιρο οχι μονο αρωματικα....αλλα μπουχτιστηκα..... :tongue_smilie: μπορουσα να βαλω και 20 σταγονες στα 10ml και μετα αναρωτιομουνα γιατι χανω τι γευση και δεν μου αρεσει τιποτα πλεον.......τωρα βαζω πολυ λιγοτερο αρωματικα παλι αλλα με τις μισες και ισως και λιγοτερες σταγονες ακομη.......τωρα νομιζω καταλαβενω την σωστη γευση του αρωματος......σκετη vg δοκιμασα να κανω αλλα δεν..... ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374679 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327979 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F