vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

396 επισκέπτες, 7 χρήστες
Doubt, maraki1308, Lazy Dog, calibri, tony1976, Milarepa, kourlis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

VnV premium e-liquids

Αποσυνδεδεμένος dRain

• Νίκος
  • **
  • 142
  • Φύλο: Άντρας
Απ: VnV premium e-liquids
« Απάντηση #165 στις: Ιαν 23, 2018, 14:51 »
[member=7454]Cruiser79[/member] ευχαριστώ πάρα πολύ που το κλείνεις και έτσι δε θα χρειαστεί να απαντήσω στον [member=10306]s.i.jerefos[/member] γράφοντας σεντόνια!
Να ξεκαθαρίσω μόνο τη θέση μου προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αν επιτρέπεται.
Έχω αγοράσει τα περισσότερα υγρά της VnV και τα έχω δοκιμάσει όλα. 
Δε με κάλυψαν (όπως και τα 5pawns), αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη!
Μακάρι πραγματικά να είμαι ο μόνος και η εταιρεία να γίνει θηρίο και να εξαπλωθεί παντού.
Είμαι βέβαια σίγουρος ότι αν έχει το σκοπό αυτό θα χρειαστούν κάποιες έστω γραφιστικές αλλαγές, όμως αυτό είναι άλλη συζήτηση και αν ποτέ μου ζητήσουν τη γνώμη μου ευχαρίστως να την πω!
Σχωράτε με που έβαλα τη φυτιλιά  :)

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #166 στις: Ιαν 23, 2018, 15:26 »
Κι άλλες πινελιές ίσως να χρειάζονται (πέρα από τις γραφιστικές -κι εδώ να υπερθεματίσω αυτό που έγραψε ο Τρύφωνας παραπάνω).
Ο καθένας όμως κάνει ότι μπορεί ή ότι ξέρει ή ότι του λένε ή ότι μαθαίνει. Το να κάνεις λάθη, να μαθαίνεις από αυτά, και να τα διορθώνεις έγκαιρα, είναι μέρος της επιτυχίας. Και η επιτυχία δεν φαίνεται στην αρχή, στη διάρκεια φαίνεται.

Το σκίσαμε το off-topic...
(α ρε [member=6567]papoys[/member]... μας λείπεις...)

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• **
  • 305
« Απάντηση #167 στις: Ιαν 23, 2018, 15:36 »
Η αλήθεια είναι ότι το σκίσατε το Off Topic αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οποιαδήποτε ARTιστικη (γραφίστες) αλλαγή θα ανεβάσει το κόστος το οποίο πολύ λογικά θα επιβαρύνει τον καταναλωτή. Ίσως και τα εξώφυλλα (αυτοκόλλητα) να ήταν καλύτερης ποιότητας αλλά και αυτό θα ανεβάσει το κόστος..
Όλες οι συγκρίσεις όπως διαβάζω γίνονται με εταιρεία κολοσσό των ΗΠΑ η οποία διαχειρίζεται εκατοντάδες $ και προ έτους οι περισσότεροι την κατεκριναν μετά από μεγάλο έρωτα αλλά ακόμα και σήμερα αγοράζουν τα προϊόντα τους.
Να πω ότι όπως γνωρίζουμε όλοι υπάρχει ελεύθερη αγορά και πολύ απλά ο Νόμος της Αγοράς - Ζήτησης παίζει χαρακτηριστικό παιχνίδι και ο κάθε ένας είναι ελεύθερος και άξιος των επιλογών του.
Το θέμα προς κατάληξη όμως είναι ότι ΠΆΛΙ η οποιαδήποτε αύξηση της τιμής του προϊόντος θα ξενίσει όπως πάντα κάποιους και θα ξεκινήσουν πάλι οι γκρίνιες..
Θεωρώ ότι δεν είναι λογικό να επιθυμούμε τα πάντα και σε χαμηλή τιμή.. Δεν Είναι εφικτό..
Τώρα οποίος κατάλαβε κατάλαβε..

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

« Απάντηση #168 στις: Ιαν 23, 2018, 16:03 »
11€ δίνουμε για 20μλ άρωμα και ένα μπουκάλι με την ετικέτα ΧΩΡΙΣ κάποιο φόρο. Πόσα δηλαδή έπρεπε να δίνουμε 30?? πια αύξηση μας λες? και πάλι ακριβά είναι

EDIT: Να σου υπενθυμίσω οτι η σειρά saints and sinners και η One hit wonder, των οποίων τα υγρά είναι αξιοπρεπέστατα, δίνουν τα 60μελα με 9€.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 23, 2018, 16:15 από armadoran »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #169 στις: Ιαν 23, 2018, 16:19 »
Μια χαρά φόρο έχει, ΦΠΑ, φόρο στην επιχείρηση που το παράγει, φόρο στην επιχείρηση που το πουλάει, φόρο και στον αέρα που αναπνέουμε  :laugh1:

« Απάντηση #170 στις: Ιαν 23, 2018, 16:30 »
Τον ΕΦΚ εννοούσα αλλά οκ ;)

Αποσυνδεδεμένος tzavardin

• 546
« Απάντηση #171 στις: Ιαν 23, 2018, 17:01 »
Αν ήταν όντως 20 ml άρωμα, τα 11 ευρώ υπενθυμίζω θα ήταν φτηνότερα από 20ml αρώματος FA στη μέση τιμή που παίζει στην αγορά (6 ευρώ). 

Αλλά δεν είναι 20, και συγκεκριμένα, ξέροντας τα ποσοστά που παίζει ο Alex (κοντά 20%), έχει άρωμα περίπου 12ml, και 8ml pg. Αν πάρεις υπόψιν ότι αυτό το άρωμα αποτελείται από 7-8 διαφορετικά, και βάζοντας αντίστοιχα έξοδα που περιγράφονται πιο πάνω συν το μπουκάλι, τα 11 ευρώ για 12ml δεν το λες και φαρμακείο, πάντως. Εμένα  το  ότι ακόμα δεν έχουν βγάλει φράγκα να βάλουν στην άκρη, και τα έχουν ρίξει για να βγουν οι επόμενες παρτίδες κάπως αυξημένες, δε μου έκανε εντύπωση, πάντως.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #172 στις: Ιαν 23, 2018, 17:16 »
Ναι αλλά αν σκεφτείς οτι 30ml OneShot (και όχι ότι νάναι, του Wayne πχ) πουλιούνται 8.5 ευρώ, τότε τα 11 ευρώ για 12ml και λίγη pg, φαίνονται υπερβολικά.

Και πάντα θεωρώντας οτι και οι 2 κατασκευαστές έχουν παρόμοια κόστη παραγωγής και R&D.

Είμαι ο πρώτος που σκίζει τα ρούχα του οτι στην Ελλάδα τα πάντα είναι ακριβότερα βέβαια, οπότε ίσως οι διαφορές να είναι αναμενόμενες.

Γενικά όμως θεωρώ πως η αυξημένη τιμή του SnV vs OneShot είναι υπερβολική.

Μακάρι να πάνε καλά τα παιδιά φυσικά, αυτό είναι άλλο θέμα.

Edit: typo
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 23, 2018, 17:22 από modivin »

« Απάντηση #173 στις: Ιαν 23, 2018, 17:29 »
ή ας το κάνουν όπως η EGOIST. Πανάκριβα μεν SnV ΑΛΛΑ αν θες πάρε και one shot.

Όλοι ευχαριστημένοι.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #174 στις: Ιαν 27, 2018, 20:32 »
Δοκίμασα το Voodoo Troll Sauce σήμερα. To δοκίμασα στον ατμοποιητή (και το μοντάκι, έχει σημασία αυτό...) του σεφ του υγρού, του Voodoo Sauce Troll (συμπαθητικό παιδί :thumpup: ). Στα 4.367 watts. Ωραίο ήταν. Μετά που έσβησαν την φωτιά ανάμεσα στα αυτιά μου δηλαδή ήταν πολύ ωραίο και το αγόρασα φυσικά. Ο σεφ μου είπε να το ατμίσω γρήγορα, δεν χρειάζεται λέει ιδιαίτερη ωρίμαση. Αυτό είχα κι εγώ σκοπό να κάνω. Κάνα τρίμηνο-τετράμηνο το πολύ ωρίμαση για να προφτάσω να γράψω εντυπώσεις πριν φύγετε καλοκαιρινές διακοπές... :yes:

« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 28, 2018, 09:12 από cpbaroque »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #175 στις: Ιαν 28, 2018, 04:12 »
@vodootroll = Μητσόπουλος

voodoo sauce = το υγρό.

Σύμφωνα με τα γραφόμενά σου, άτμισες το Μητσόπουλο. Πως ήταν? Χτύπημα είχε?  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #176 στις: Ιαν 28, 2018, 09:10 »
Ούπς!  :-[

Το διόρθωσα... ;D

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #177 στις: Φεβ 01, 2018, 14:29 »

Voodoo Sauce

"Sauce υψηλής γαστρονομίας με βασικά συστατικά την καραμέλα βουτύρου και την κρέμα Αnglaise με ελαφρές νότες από σιρόπι σφενδάμου". Τάδε έφη ο κατασκευαστής. Εγώ να ξεκινήσω λέγοντας πως το υγρό μου αρέσει και μάλιστα πολύ! Δεν είναι πολύ έντονο κι αυτό μάλλον με βολεύει για να αποφεύγω τους κορεσμούς. Πολύ διακριτική καραμέλα με κάποια κρέμα (τώρα αν είναι anglaise ή όχι θα σας γελάσω) και κάτι ακόμα ευχάριστα όξινο αλλά μάλλον ακαθόριστο. Δεν τολμάω φυσικά να ισχυριστώ πως καταλαβαίνω το σιρόπι σφενδάμου αλλά αυτή η ακαθόριστη και οξεία γεύση που αισθάνομαι στον ουρανίσκο μου ίσως να είναι ακριβώς αυτό. To Voodoo Sauce τελικά θα το περιέγραφα ως μία καλή custard with a twist. Το υγρό δεν το δοκιμάζω στον πιο αναλυτικό μου ατμοποιητή και τα watts τα έχω αρκετά ψηλότερα απ’ ότι συνήθως (18-20). Θα το δοκιμάσω φυσικά και σε unfollow με πιο συντηρητικό στήσιμο αλλά το τεστ (πρώτη τζούρα μετά το φαγητό!) το πέρασε με επιτυχία!  :thumpup:

Θα τα δοκιμάσω όλα τα υγρά των παιδιών αυτών. Καλοί μάγειρες είναι!  :yes:

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1642
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #178 στις: Φεβ 02, 2018, 17:28 »
Voodoo Sauce

4η μέρα ωρίμανσης

Δοκιμάζω διάφορα ξόρκια βουντού αλλά ο νεκρός δε λέει να αναστηθεί.

Θα περιμένω την 8η ημέρα (+1 της προτεινόμενης) για να βγάλω ληξιαρχική πράξη θανάτου και να του κάνω την κηδεία που του αξίζει...

« Απάντηση #179 στις: Φεβ 02, 2018, 19:08 »
Αν είναι για κηδεία κάντην δεν πρόκειται να δεις κάτι επιπλέον , δεν σου αρέσει. RIP.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4934 666828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:14
από panoskapa
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 364964 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 310 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 458 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20870 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1355 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 880023 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 469896 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1917877 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 525639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1710 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 378747 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos