vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

402 επισκέπτες, 6 χρήστες
nickgr, Buliwyf, PsykieG, athmichalop, Aoratix, maraki1308

VnV premium e-liquids

Αποσυνδεδεμένος dRain

• **
  • 142
  • Φύλο: Άντρας
Απ: VnV premium e-liquids
« Απάντηση #165 στις: Ιανουαρίου 23, 2018, 14:51 »
[member=7454]Cruiser79[/member] ευχαριστώ πάρα πολύ που το κλείνεις και έτσι δε θα χρειαστεί να απαντήσω στον [member=10306]s.i.jerefos[/member] γράφοντας σεντόνια!
Να ξεκαθαρίσω μόνο τη θέση μου προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αν επιτρέπεται.
Έχω αγοράσει τα περισσότερα υγρά της VnV και τα έχω δοκιμάσει όλα. 
Δε με κάλυψαν (όπως και τα 5pawns), αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη!
Μακάρι πραγματικά να είμαι ο μόνος και η εταιρεία να γίνει θηρίο και να εξαπλωθεί παντού.
Είμαι βέβαια σίγουρος ότι αν έχει το σκοπό αυτό θα χρειαστούν κάποιες έστω γραφιστικές αλλαγές, όμως αυτό είναι άλλη συζήτηση και αν ποτέ μου ζητήσουν τη γνώμη μου ευχαρίστως να την πω!
Σχωράτε με που έβαλα τη φυτιλιά  :)

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #166 στις: Ιανουαρίου 23, 2018, 15:26 »
Κι άλλες πινελιές ίσως να χρειάζονται (πέρα από τις γραφιστικές -κι εδώ να υπερθεματίσω αυτό που έγραψε ο Τρύφωνας παραπάνω).
Ο καθένας όμως κάνει ότι μπορεί ή ότι ξέρει ή ότι του λένε ή ότι μαθαίνει. Το να κάνεις λάθη, να μαθαίνεις από αυτά, και να τα διορθώνεις έγκαιρα, είναι μέρος της επιτυχίας. Και η επιτυχία δεν φαίνεται στην αρχή, στη διάρκεια φαίνεται.

Το σκίσαμε το off-topic...
(α ρε [member=6567]papoys[/member]... μας λείπεις...)

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• **
  • 305
« Απάντηση #167 στις: Ιανουαρίου 23, 2018, 15:36 »
Η αλήθεια είναι ότι το σκίσατε το Off Topic αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οποιαδήποτε ARTιστικη (γραφίστες) αλλαγή θα ανεβάσει το κόστος το οποίο πολύ λογικά θα επιβαρύνει τον καταναλωτή. Ίσως και τα εξώφυλλα (αυτοκόλλητα) να ήταν καλύτερης ποιότητας αλλά και αυτό θα ανεβάσει το κόστος..
Όλες οι συγκρίσεις όπως διαβάζω γίνονται με εταιρεία κολοσσό των ΗΠΑ η οποία διαχειρίζεται εκατοντάδες $ και προ έτους οι περισσότεροι την κατεκριναν μετά από μεγάλο έρωτα αλλά ακόμα και σήμερα αγοράζουν τα προϊόντα τους.
Να πω ότι όπως γνωρίζουμε όλοι υπάρχει ελεύθερη αγορά και πολύ απλά ο Νόμος της Αγοράς - Ζήτησης παίζει χαρακτηριστικό παιχνίδι και ο κάθε ένας είναι ελεύθερος και άξιος των επιλογών του.
Το θέμα προς κατάληξη όμως είναι ότι ΠΆΛΙ η οποιαδήποτε αύξηση της τιμής του προϊόντος θα ξενίσει όπως πάντα κάποιους και θα ξεκινήσουν πάλι οι γκρίνιες..
Θεωρώ ότι δεν είναι λογικό να επιθυμούμε τα πάντα και σε χαμηλή τιμή.. Δεν Είναι εφικτό..
Τώρα οποίος κατάλαβε κατάλαβε..

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

« Απάντηση #168 στις: Ιανουαρίου 23, 2018, 16:03 »
11€ δίνουμε για 20μλ άρωμα και ένα μπουκάλι με την ετικέτα ΧΩΡΙΣ κάποιο φόρο. Πόσα δηλαδή έπρεπε να δίνουμε 30?? πια αύξηση μας λες? και πάλι ακριβά είναι

EDIT: Να σου υπενθυμίσω οτι η σειρά saints and sinners και η One hit wonder, των οποίων τα υγρά είναι αξιοπρεπέστατα, δίνουν τα 60μελα με 9€.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 23, 2018, 16:15 από armadoran »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #169 στις: Ιανουαρίου 23, 2018, 16:19 »
Μια χαρά φόρο έχει, ΦΠΑ, φόρο στην επιχείρηση που το παράγει, φόρο στην επιχείρηση που το πουλάει, φόρο και στον αέρα που αναπνέουμε  :laugh1:

« Απάντηση #170 στις: Ιανουαρίου 23, 2018, 16:30 »
Τον ΕΦΚ εννοούσα αλλά οκ ;)

Αποσυνδεδεμένος tzavardin

• 546
« Απάντηση #171 στις: Ιανουαρίου 23, 2018, 17:01 »
Αν ήταν όντως 20 ml άρωμα, τα 11 ευρώ υπενθυμίζω θα ήταν φτηνότερα από 20ml αρώματος FA στη μέση τιμή που παίζει στην αγορά (6 ευρώ). 

Αλλά δεν είναι 20, και συγκεκριμένα, ξέροντας τα ποσοστά που παίζει ο Alex (κοντά 20%), έχει άρωμα περίπου 12ml, και 8ml pg. Αν πάρεις υπόψιν ότι αυτό το άρωμα αποτελείται από 7-8 διαφορετικά, και βάζοντας αντίστοιχα έξοδα που περιγράφονται πιο πάνω συν το μπουκάλι, τα 11 ευρώ για 12ml δεν το λες και φαρμακείο, πάντως. Εμένα  το  ότι ακόμα δεν έχουν βγάλει φράγκα να βάλουν στην άκρη, και τα έχουν ρίξει για να βγουν οι επόμενες παρτίδες κάπως αυξημένες, δε μου έκανε εντύπωση, πάντως.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #172 στις: Ιανουαρίου 23, 2018, 17:16 »
Ναι αλλά αν σκεφτείς οτι 30ml OneShot (και όχι ότι νάναι, του Wayne πχ) πουλιούνται 8.5 ευρώ, τότε τα 11 ευρώ για 12ml και λίγη pg, φαίνονται υπερβολικά.

Και πάντα θεωρώντας οτι και οι 2 κατασκευαστές έχουν παρόμοια κόστη παραγωγής και R&D.

Είμαι ο πρώτος που σκίζει τα ρούχα του οτι στην Ελλάδα τα πάντα είναι ακριβότερα βέβαια, οπότε ίσως οι διαφορές να είναι αναμενόμενες.

Γενικά όμως θεωρώ πως η αυξημένη τιμή του SnV vs OneShot είναι υπερβολική.

Μακάρι να πάνε καλά τα παιδιά φυσικά, αυτό είναι άλλο θέμα.

Edit: typo
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 23, 2018, 17:22 από modivin »

« Απάντηση #173 στις: Ιανουαρίου 23, 2018, 17:29 »
ή ας το κάνουν όπως η EGOIST. Πανάκριβα μεν SnV ΑΛΛΑ αν θες πάρε και one shot.

Όλοι ευχαριστημένοι.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #174 στις: Ιανουαρίου 27, 2018, 20:32 »
Δοκίμασα το Voodoo Troll Sauce σήμερα. To δοκίμασα στον ατμοποιητή (και το μοντάκι, έχει σημασία αυτό...) του σεφ του υγρού, του Voodoo Sauce Troll (συμπαθητικό παιδί :thumpup: ). Στα 4.367 watts. Ωραίο ήταν. Μετά που έσβησαν την φωτιά ανάμεσα στα αυτιά μου δηλαδή ήταν πολύ ωραίο και το αγόρασα φυσικά. Ο σεφ μου είπε να το ατμίσω γρήγορα, δεν χρειάζεται λέει ιδιαίτερη ωρίμαση. Αυτό είχα κι εγώ σκοπό να κάνω. Κάνα τρίμηνο-τετράμηνο το πολύ ωρίμαση για να προφτάσω να γράψω εντυπώσεις πριν φύγετε καλοκαιρινές διακοπές... :yes:

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 28, 2018, 09:12 από cpbaroque »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #175 στις: Ιανουαρίου 28, 2018, 04:12 »
@vodootroll = Μητσόπουλος

voodoo sauce = το υγρό.

Σύμφωνα με τα γραφόμενά σου, άτμισες το Μητσόπουλο. Πως ήταν? Χτύπημα είχε?  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #176 στις: Ιανουαρίου 28, 2018, 09:10 »
Ούπς!  :-[

Το διόρθωσα... ;D

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #177 στις: Φεβρουαρίου 01, 2018, 14:29 »

Voodoo Sauce

"Sauce υψηλής γαστρονομίας με βασικά συστατικά την καραμέλα βουτύρου και την κρέμα Αnglaise με ελαφρές νότες από σιρόπι σφενδάμου". Τάδε έφη ο κατασκευαστής. Εγώ να ξεκινήσω λέγοντας πως το υγρό μου αρέσει και μάλιστα πολύ! Δεν είναι πολύ έντονο κι αυτό μάλλον με βολεύει για να αποφεύγω τους κορεσμούς. Πολύ διακριτική καραμέλα με κάποια κρέμα (τώρα αν είναι anglaise ή όχι θα σας γελάσω) και κάτι ακόμα ευχάριστα όξινο αλλά μάλλον ακαθόριστο. Δεν τολμάω φυσικά να ισχυριστώ πως καταλαβαίνω το σιρόπι σφενδάμου αλλά αυτή η ακαθόριστη και οξεία γεύση που αισθάνομαι στον ουρανίσκο μου ίσως να είναι ακριβώς αυτό. To Voodoo Sauce τελικά θα το περιέγραφα ως μία καλή custard with a twist. Το υγρό δεν το δοκιμάζω στον πιο αναλυτικό μου ατμοποιητή και τα watts τα έχω αρκετά ψηλότερα απ’ ότι συνήθως (18-20). Θα το δοκιμάσω φυσικά και σε unfollow με πιο συντηρητικό στήσιμο αλλά το τεστ (πρώτη τζούρα μετά το φαγητό!) το πέρασε με επιτυχία!  :thumpup:

Θα τα δοκιμάσω όλα τα υγρά των παιδιών αυτών. Καλοί μάγειρες είναι!  :yes:

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #178 στις: Φεβρουαρίου 02, 2018, 17:28 »
Voodoo Sauce

4η μέρα ωρίμανσης

Δοκιμάζω διάφορα ξόρκια βουντού αλλά ο νεκρός δε λέει να αναστηθεί.

Θα περιμένω την 8η ημέρα (+1 της προτεινόμενης) για να βγάλω ληξιαρχική πράξη θανάτου και να του κάνω την κηδεία που του αξίζει...

« Απάντηση #179 στις: Φεβρουαρίου 02, 2018, 19:08 »
Αν είναι για κηδεία κάντην δεν πρόκειται να δεις κάτι επιπλέον , δεν σου αρέσει. RIP.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99990 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F