Έχω πάθει ένα μικρό σοκ.
Θα θυμάμαι για καιρό την αντίδραση μου όταν το πρωτοείδα σήμερα το απόγευμα.
Ούτε στο Pico δεν έκανα έτσι.
Εμφάνιση - ΚατασκευήΠρώτα εντυπωσιάζεσαι από τις διαστάσεις του. 26mm x 41mm x 67mm. Είναι πραγματικά ΜΙΚΡΟ! Οι φωτό το αδικούν.
Mετά, το πιάνεις στα χέρια σου και ανακαλύπτεις μια unibody στιβαρή κατασκευή. Ένα βάρος και ένα κουμπί που εμπνέει σιγουριά. Μια οθόνη πανέμορφη (που θα έχω την τύχη να την κάνω ομορφότερη σε μελλοντικό update
).
Όσο το κρατάω, τόσο το θαυμάζω. Λες, δε μπορεί να είναι τόσο μικρό. Ακόμα και ο "μαζεμένος" Prime δείχνει ψηλός με αυτό.
Ταιριάζουν πάνω του πολλών διαμέτρων ατμοποιητές. Καλύτερα οι 22, 23 και 24mm. Οι 18άρηδες δείχνουν κάπως λεπτοί, οι 25άρηδες καβαλάνε ελάχιστα το στρογγυλεμένο τελείωμα των πλευρών του, αλλά και πάλι παλεύονται.
ΚουμπίΤο κουμπί του, αν και πιάνει όλη τη μια πλευρά μέχρι κάτω, πατιέται μόνο επάνω. Η διαδρομή του και η αίσθηση στο πάτημα μια χαρά.
ΠόλοςΟ πόλος του σωστότατος. Δεν είναι από αυτους που μπορεί να βγουν. Αφήνει τη γνωστή ελάχιστη απόσταση στο βίδωμα για να μη σημαδεύουν οι ατμοποιητές το μοντ. Είναι επιπεδος χωρίς αυλάκια για αέρα και είναι αυτορυθμιζόμενος.
Χρήση - Mενού - ΜπαταρίαΤα ρεύματα του, τα γνωστά joyetech. Μπαταρία, 3000mah. Οκ για το μεγεθος του. Υποστηρίζει και Quick Charge 2A. Φορτίζει πολύ γρήγορα.
Το μενού του, έγχρωμο, όμορφο και πλήρες με τις λειτουργίες να υπακούν στους ήδη υπάρχοντες συνδιασμούς πλήκτρων, από άλλα μοντάκια της εταιρείας. Mπορεί να προτείνει και τα βαττ που πρέπει να παίξει ένας ατμοποιητής όταν τον βιδωσεις (λειτουργία Power Limit). Έχει λειτουργία preheat, αλλά εισάγει και νέες λειτουργίες όπως το Charge protection και nicotine calculator.
ΣυμπέρασμαΕχω την αίσθηση πως θα γίνει
TO best seller. Είναι μικρό, καλοσχεδιασμένο, άριστα κατασκευασμένο και λειτουργεί άψογα. Είναι ο ορισμός του gadget. Συστήνεται για οποιονδήποτε μπορεί να ξεπεράσει το οτι έχει ενσωματωμένη μπαταρία (νάτο το αρνητικό που έψαχνα).
Για τυχόν προβλήματα, θα επανέλθω. Όλα λειτουργούν ρολόι μέχρι στιγμής.
ΤιμήΠερίπου 60 Ευρώ
Περισσότερες πληροφορίες
εδώ---------------------------------------------------------------
Εdit1: Τώρα που το δουλεύω σε πλήρη ησυχία, ακούω έναν πολύ χαμηλής έντασης, γρήγορο, ρυθμικό, ηλεκτρονικό ήχο οσο πατάω το κουμπί, ο οποίος σκεπάζεται από τον ήχο της ατμοποίησης του υγρού της αντίστασης. Το έβαλα πολύ κοντά στο αφτί μου για να το επιβεβαιώσω.Edit2: Ο παραπάνω ήχος, προς έκπληξη μου, σταματάει όταν κατεβάζω τα βαττ στα προτεινόμενα από το μοντ όρια για τη συγκεκριμένη αντίσταση. Το είχα στα 16, ενώ αυτό προτείνει ως 14. Έβαλα 14 και σταμάτησε. Οπότε μάλλον προκειται για διακριτικό προειδοποιητικό ήχο. Απενεργοποίησα από το μενού το power limit και έπαψε να το κάνει όταν ανεβηκα πάλι στα 16.Εdit3: Αρχίσανε τα misfire. Για άλλους μικρό το κακό, για εμένα πολύ σπαστικό. Πρώτη φορά συναντώ σε μοντάκι Joyetech misfire. 5-6 τη μέρα...