ρε παιδια εχετε παρει πολλες συσκευες μπαταριας σε αυτή την τιμη που να μην εχουν καμια κατασκευαστικη παραλειψη?
ότι πληρωνεις παιρνεις, εδώ το vaporshark με τοσα λεφτα και ξεβαφει λες και είναι μοντ των 50 € και ποσα αλλα...
μην το "ψειριζετε" ας δουλευει σωστα και ενταξει ...
Για έναν λόγο το ψειρίζω εγώ προσωπικά, επειδή με χαλάει που μια τόσο γερή συσκευή "τσαλακώνει" την όμορφη όψη της από μία και μόνο κακή επιλογή στην πλευρά που αναπόφευκτα κοιτάμε όλοι καθημερινά. Είναι τόσο όμορφο μοντάκι κι όμως από μία χαζή (έτσι την κρίνω εγώ ) επιλογή του συγκεκριμένου πλαστικού για κάλυμμα οθόνης θα χαλάσει σε ανύποπτο χρόνο τη συνολική της εικόνα. Μπορεί να φάει πεσίματα και να μην πάθει το παραμικρό η συσκευή, μπορεί να μπει σε μια τσέπη και να γρατζουνιστεί η οθόνη για πλάκα. Απλά και μόνο επειδή επέλεξαν αυτό το χαζό πλαστικό. Τη δουλειά του την κάνει μια χαρά, αλλά.
Και ξαναλέω, μιλάω για μικρές γρατζουνιές που στη σκιά δεν φαίνονται καθόλου. Ακόμα κι αν πατήσουμε το κουμπί και ανάψει η οθόνη. Αν πέσει κάτω απ' το φως του ηλίου όμως, πόλεμος.
Άσχετα από το πόσο καλό μοντάκι είναι λοιπόν, ασχέτως τιμής (με μια μικρή ένσταση στα ρεύματα τα λεφτά του τα αξίζει πραγματικά ), αν δεν είχε αυτό το χαζό θεματάκι δεν θα είχα κάτι άλλο να του προσάψω.
Δίνω βαρύτητα αλλά για έναν και μόνο λόγο. Θα μπορούσαν να το αποτρέψουν πανεύκολα. Ειδικά σε μία συσκευή που διαφημίζεται για την αντοχή της νομίζω ότι δεν θα έπρεπε καν να αναφερόμαστε τώρα σε κάτι τόσο μικρό. Ας το έφτιαχναν άσχημο τουλάχιστον να μη μας χαλάνε οι γρατζουνιές τώρα..