Δεν έχω κάνει ποτέ πνευμονικές και ούτε πρόκειται. Μόνο που διάβασα τα βατ που αναφέρεις τρόμαξα. Σε mtl πάντως με 1ohm, kanthal, 13-15W μια χαρά γεύση έχει και πολύ ισορροπημένη. Σήμερα μάλιστα συνέχισα το yellow tart αυτήν τη φορά σε doggy. Νομίζω ότι μου έδωσε καλύτερα αποτελέσματα (ίσως είναι και placebo) σε σχέση με fodi και ανέδειξε λίγο παραπάνω το λεμόνι όπως ήθελα. Η ζύμη παρούσα όπως πάντα, αγκαλιάζει λεμόνι και κρέμα σε όλη τη διάρκεια εισπνοής/εκπνοής.
Παρά τη νοστιμιά του πάντως είναι λιγωτικό και σε κουράζει γρήγορα. Adv με τπτ. Ούτε πιπίλα μπορείς να το κάνεις μιας και χάνεται εντελώς το λεμόνι με απανωτές τζούρες. Μην το φτιάχνετε πάνω από 6-7% ακόμα και σε high vg είναι αρκετά έντονο, ίσως εκεί οφείλεται το ότι κάποιοι συνατμιστές δεν κατάλαβαν τη ζύμη. Μετά τον μήνα ειδικά έχει γίνει μπόμπα κι έχει πάρει πιο κιτρινωπό χρώμα.
Είναι στα αμεσα σχεδια να παρω τσιγαρισιο ατμο εχω βαλει στο ματι tobecco kayfun 5 αν το λεω σωστα για να το δω και εκει αλλα μπορει να αργησει αυτο,
πιθανότατα χάνει το λεμόνι όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία. Δηλαδη αν έπαιιζες σε 20 βαττ μέ άλλον ατμοποιητή βέβαια να είχες και το λεμόνι. Λογικά θα σου βγάζει εντονότερη την τάρτα σε αυτά τα βαττ. Τώρα για το πνίξιμο δεν μπορώ να σου πώ, υποθέτω ότι σε αυτό το στήσιμο παίζεις και με άλλα υγρά και με ίδια νικοτίνη, οπότε αν σε πνίγει αυτο μόνο τότε με κάποιο συστατικό του μπορεί να έχεις θέμα.1. στον φόντι παίρνεις αυτό που πραγματικά έχει το υγρό... στον ντογκι αυτό που νομίζεις οτι έχει...
2. καλό είναι να λέμε σε τι ποσοστό αραίωσης μας αρέσει εμάς. Είναι θέμα προσωπικού γούστου καθαρά.
αυτο που δεν ειπα ειναι πως εκανα δοκιμη στις 4 μερες οριμανσης ετσι για να παρω μια ιδεα και το λεμονι ηταν αυτο που υπερίσχυε, ολα τα υπολοιπα μια ιδεα (λογικοτατο γιατι το λεμονακι ειναι φρουτο και τα αλλα ειναι κρεμες και ζυμες) (απο εμπειρια ξερω οτι φρουτενιες γευσεις σε 2 βδομαδες ειναι οκ, ενω κρεμες και ζυμες θελουν μηνα+ ξεκαθαρα)
αυτο που θα κανω ειναι υπομονη, να το αφησω να οριμασει και αλλο και δοκιμη εκ νεου. Αν και παλι εχω τα ιδια αποτελεσματα θα του ανεβασω την νικοτινη και θα το βαλω σε τσιγαρισιο οταν θα αγορασω εναν (θελω να πιστευω μεσα στο μηνα) γιατι τα εχω διαβασει ολα τα μηνυματα εδω και βλεπω πως δουλευει καλα εκει, τωρα μετα απο αυτο αν νιωθω παλι πνιξιμο θα κανω ενα ωραιοτατο δωρακι yellow tart 150ml γιατι περιπου τοσο εφτιαξα (ναι το εφτιαξα ολο μονομιας (sic)) σε καποιον που το θελει και του κανει, βλεπουμε
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
υ.γ. μαζι με αυτο πηρα και το holy custard το εφτιαξα στο 9% την ιδια μερα με το αλλο και εχω να πω πως δεν ειχα το πνιξιμο του yellow tart, σιγουρα θελουν οριμανση και τα 2, αλλα προς το παρον η γευση του δεν με τρελανε οπως του nice custard απο chefs flavours που το εχω λατρεψει, ωστοσο ειναι μια καλη απαλη ηπια κρεμουλα, holy δεν την λες για κανενα λογο.