[justify]Ας πω κι εγώ τα τηλεγραφικά μου γιατί τα οφείλω, δεν θα πω τίποτα σπουδαίο, βασικά δεν ήθελα και να πω, απλώς δεν μ’ αρέσει να χρωστάω. Τρία αρώματα, τρία 120μελα, φουλ vg, μικρές περιεκτικότητες σε νικοτίνη, 30 ημέρες αναμονή. Τυφλή επιλογή αρωμάτων για, λεμονόταρτα, καπνικό, γλυκό. Πριν πω το οτιδήποτε, να σημειώσω πως εδώ δεν μιλάμε για shake n vape (σώπα), δεν μιλάμε πως “ρώτησα, αγόρασα, ανακάτεψα, ανακατεύτηκα, έκλαψα, έκραξα”. Είναι ως σύνθετα απλά αρώματα, (σώπα βρε), όπου θέλουν συγκεκριμένη διαδικασία, όχι στο περίπου, όχι αλχημείες, (προσωπικά, προσπάθησα όσο μπορούσα να σταθώ σωστός, ως μόνιμα αρχάριος). Εδώ κατάλαβα επίσης όλα αυτά που τόνιζαν οι φίλοι που ξέρουν να περιμένουν. Βέβαια, το δικό μου ισχυρό μειονέκτημα είναι πως δεν έχω σχέση με diy και σωστά μαγειρέματα, δεν μπορώ να δείξω τη σωστή κατεύθυνση όπως μπορεί ένας γευσιγνώστης ή σωστός μάγειρας, παρ’ όλα αυτά είδα κι εγώ τη βασική διαχωριστική γραμμή σφάλματος. [/justify]
[justify]Επιλογή: Taifun GT II (+xs tank kit), kanthal 0.32mm, 6 σπείρες, 2.5mm (& 2mm), 1.15Ω, 12W.[/justify]
[justify]1. Yellow Tart. Όχι δεν είναι dinner lady, όχι δεν είναι καλύτερο ή σχετικό με lemon bunz (mix shot by Alex), όχι δεν είναι κλώνος κλώνου. Πρώτη άγουρη επαφή, έδωσε έντονο το λεμονάκι, στις 30 ημέρες όλα ήταν σαφώς πολύ πιο στρωτά, ζύμη κρέμα εκεί που πρέπει, ευχάριστο κι ως καθημερινό απλό άτμισμα, (σαν κατηγορία υγρού, ασφαλώς και θα κουράσει κάποια στιγμή, όπως όλα της κατηγορίας). / 10% αντί για 8%, 6mg/ml.[/justify]
[justify]2. Mama’s Cookie. Δεν έρχεται ως πολυδιάστατο επομένως δεν είχα ούτε κι εδώ τρελές απαιτήσεις. Σε πρώτη άγουρη δοκιμή ήρθε ευχάριστα και έντονα η σοκολάτα, ή καλύτερα, ένα χορταστικό στεγνό σοκολατομπισκότο. Στις 30 ημέρες, έκπληξη, ένα γλυκόπικρο μπισκότο, ακόμα και τώρα όμως έμεινε ως λιγωτικό, ακόμα και με max vg με κούρασε αρκετά. Ωραίο αλλά μάτσο. / 10% αντί 16%, 3mg/ml.[/justify]
[justify]3. Boulevard. Καπνικό ναι, όχι όμως από αυτά που εγώ επιλέγω. Δεν με απογοήτευσε, δεν ξέρασα, δεν έκλαψα. Θα τολμήσω όμως και μία αφοριστική σημείωση: εδώ πρέπει να γνωρίζω τι κάνω. Εδώ δεν θέλει τον όμορφο Joe. Με 5% και ελάχιστη νικοτίνη, πλημμυρισμένο από vg, ο χαρακτήρας τού υγρού ήταν πάλι έντονος, πάλι πληθωρικός. Αν σταθείς στη δική σου ακλόνητη σιγουριά, ε, τότε θα το βγάλεις ως άθλιο υγρό. Αν πας λίγο πιο πέρα, θα το δεις μονοδιάστατο με το έντονο τριαντάφυλλο, αν βιαστείς θα εισπράξεις και ανεπιθύμητη χημεία (σαν σιρόπι ένα πράμα). Στην πρώτη μου άγουρη επαφή ήταν απλώς ανεκτό, στις 30 ημέρες εξακολουθούσε να έχει έντονο χαρακτήρα, εύκολα κούραζε, όμως με έναν μαγικό τρόπο το αναζητούσα ξανά, κι έψαχνα επισκευάσιμους που ήταν πρόθυμοι να το τιθασεύσουν. / 5%, 1.5mg/ml.[/justify]
[justify]Παρακάμερα. Ναι, προσωπικά, δεν είμαι γευσιγνώστης, θα το λέω ξανά και ξανά. Ναι, τα υγρά εξακολουθούν να με ξεγελάνε, όμως όχι οι επισκευάσιμοι που έτυχε να συμβιώσω μαζί τους, όσο κι αν αυτό ακούγεται χαζό και εγωιστικό. Αν θα επιλέξω πάλι τη συγκεκριμένη εταιρεία; ναι. Αν πρέπει να επιλέξω πάλι ένα από τα τρία που δοκίμασα; αυτό θα είναι το Boulevard. Ήταν σαφώς το πιο ατίθασο, ήταν αυτό που σε κάποιους επισκευάσιμους δεν ατμιζόταν, ήταν αυτό που σε κάποιους άλλους έκανε πλάκα. Τα υπόλοιπα 2 αρώματα ήταν απλά και ευχάριστα.[/justify]
[justify]Επίσης, και κλείνω με αυτό, αν κάποιος πρόσεξε την επιλογή που έκανα παραπάνω σε επισκευάσιμο, μη βιαστεί να απορρίψει ως κάτι αταίριαστο. Ο Γερμανός διδάσκει αέρα, διδάσκει ρυθμίσεις οι οποίες τιθασεύουν όχι μόνον τα παχύρρευστα υγρά αλλά ό,τι θέλεις. 5+5 οπές σε 1mm, ρύθμιση υγρών που δεν αστειεύεται, το παραμικρό κλικ έχει επιπτώσεις. Όλα vg, στις 3 στις 2+2 ή ακόμα και στο ένα έρημο mm, ω ναι, αλλάζουν όλα στον χαρακτήρα του υγρού. Τσιγαρίσιος με ορδές vg και 1mm; χα, ω ναι.[/justify]