Το μοντάκι για το οποίο έγραψα εδώ
http://vaping.gr/index.php/topic,15843.msg1433669.html#msg1433669κοντεύει 10 μέρες στα χέρια μου και είπα να πω 2 λόγια παραπάνω..
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..
Πριν από αρκετό καιρό, το σώμα ενός vt75 nano παρέδωσε πνεύμα στα χέρια μου… Τα γνωστά θέματα με τον 510 και το καπάκι της μπαταρίας...
Το έδωσα στον φίλο μου τον Ηλία ο οποίος ανακατεύεται με διάφορα διαόλια, μήπως και σώσει την κατάσταση.
Ευτυχώς, δεν μπόρεσε

...
Αλλά... Κράτησε αυτό που άξιζε, την πλακέτα , και ιδού το αποτέλεσμα:ένα σκουόνκ μοντάκι, με dna75 είναι εδώ και 10 μέρες στα χέρια μου..
Το ξύλο από το οποίο είναι φτιαγμένο το κυρίως σώμα είναι ελληνική οξιά. Καπάκι και πρόσοψη από ένα αφρικανικο sapele. Δεν έχει περαστεί βερνίκι γιατί ο τύπος που έκανε την κατεργασία του ξύλου θα το έκανε υπό έναν όρο: μόνο λάδι , ΟΧΙ βερνίκια...Και βέβαια είχε δίκιο ο μάστορας μιας και είναι τέλειο στην όψη και στην αφή. Φυσικό look ,όπως μ' αρέσει. Με το logo μου χαραγμένο στο καπάκι , κουκλί...Δυνατοί μαγνήτες εσωτερικά,δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να σου φύγει κατά λάθος...

Τα parts είναι από modmaker. Τοποθέτηση της dna, συνδεσμολογία και συναρμογή τους, την έκανε ο [member=326]SEB[/member], τον οποίο και ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα άψογα...και πως θα μπορούσε αλλιώς??

..
Άψογη η πλακέτα στη λειτουργία της... Τα κουμπιά είναι από το nano, τέλειο κλικάρισμα, missfire ούτε για πλάκα.. Respect ΜΑΣΤΟΡΑ....

Όλα όμορφα και τακτοποιημένα στο εσωτερικό...

Μπουκαλάκια ταιριάζουν κι από pulse και rsq...

Ο κονέκτορας? Βράχος....

Επάνω του είναι ο citadel, άψογη εφαρμογή ,ούτε ίχνος διαρροής...
Με το rsq και τον ίδιο ατμοποιητή, συνήθως μουσκεμένη από κάτω η βάση του..Φαίνεται ότι το o-ring του κονέκτορα την κάνει τη δουλειά του..
Μέγεθος 24Χ55Χ82, βολικό για το χέρι μου, πανάλαφρο, ωραίο στο ζούληγμα..
Το μοντάκι είναι πειραματικό-δοκιμαστικό, καθώς ετοιμάζει κι ο φίλος μου για τον εαυτό του με κάποιες αλλαγές, μετά κι από τις δικές μου παρατηρήσεις...

....Ελπίζω να το δούμε σύντομα κι αυτό...
Φίλος πρώην ατμιστής και δυστυχώς ξανά καπνιστής, (ο οποίος βεβαίως όποτε με βρει ατμίζει!), τις προάλλες που πίναμε καφέ, του έδωσα το gbox με τον goon, σφαίρα το πήγαινε, το γλυκοκοίταζε… Όταν του έδειξα το ξυλομοντάκι μου, ένα πράγμα είπε:
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!....