Χαίρεται παίδες. Κλείνω 2 χρόνια με τον γερό-Avocado 24 και είπα να τον αποχωριστώ σιγά-σιγά. Ο διαολεμένος τόσο καιρό τον στήνω, δεν έχει leaks αλλά έτσι και ανέβω σε μηχανάκι τα χάνει τα ζουμιά του. Τον στήνω πάντα στα ~0.65Ω single clapton premade της Wotofo (
https://www.gearbest.com/accessories/pp_316628.html?wid=1527929 μόνο που έκανα μια σπείρα ακόμη) στα 50W. Της είχα πάρει πολύ φθηνά από GearBest και μου άρεσαν, τώρα άρχισαν να τελειώνουν αλλά σε τέτοια επίπεδα σύρματος θα κινηθώ. Ίσως κοιτάξω για Ni80 based claptons μιας και το πρότειναν αρκετά κάποιες σελίδες πίσω. Μέσα στην ημέρα έγραψα στο νήμα για βοήθεια αγοράς επισκευάσιμου, αλλά μέχρι να λάβω κάποια απάντηση έψαχνα στο φόρουμ και όλο σ' αυτό το νήμα κατέληγα, άρα κλείνω προς squonking.
Anyways, τα παραπάνω για ιστορικό χρήσης Avocado μέχρι τώρα. Σκοπός μου είναι η αναβάθμιση στην γεύση, στο leaking και στον αέρα (θα ήθελα ένα δυο τσακ πιο πάνω τον αέρα, και όσο πιο smooth γίνετε, ιδανικά και χωρίς σφυρίγματα). Single Coil στησίματα, στα ~0.4-0.75Ω έως 50-55W.
Aναζητώ σετάκι Squonk mod + RDA (kit ή και ξεχωριστές αγορές), στα 110-130€ μαζί με μια μπαταρία (είτε 18650 είτε 20700).
Σε mod έχω δει: Pulse 80W
Σε RDAs έχω δει: Dead Rabbit SQ, Recurve, Bonza, Icon
Μου διαφεύγει κάτι; Κάποιος που έχει εμπειρία σε Single στησίματα να ξεμπλέξει το κουβάρι; Δυσκολεύομαι πολύ να διαλέξω RDA.