Κυριοι εδω και καιρο αποφευγω τα μηχανικα squonk mods (μονο λογω φοβου) , αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αποχωριστω το σταξιμο με το αγαπημενο sx mini mx, για ενα squonk mod.
Στο δια ταυτα, καμια πλακετα πλην των YIHI δεν με εχει καλλυψει, κι αφου το μονο yihi squonk mod ειναι το rebel, το οποιο με βρισκει αδιαφορο εμφανισιακα και εχει αρκετα τσιμπημενη τιμη, μονοδρομος στην επιλογη μοντακιου ειναι τα μηχανικα squonk.
Στο παρελθον ειχα ενα asmodus lunar, ομορφο μοντακι αλλα ρευματα ποιο υποτονικα απο της yihi ( φταει το mofset για αυτο;;; ) αρα παμε σε αγνο παρθενο μηχανικο και κανουμε τον σταυρο μας...
Θελω ενα μοντακι ετοιμο, χωρις να χρειαστει να αλλαξω λαμες, fire button, πολους κλπ κλπ κλπ, σε ενα ευρος τιμης μεχρι 150 πολυυυυ ταβανι (να μας μεινει κανενα ευρο για κανα RDA).
Τωρα στο εμφανισιακο κομματι, οτι ξεφευγει απο το standard σχημα ''κουτι'' θα μου φαινοταν πολυ ενδιαφερον.
Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!
Υ.Γ. Σε οποιον περισευει ενα Blasphemy μπορω να του στειλω διευθυνση να μου το χαρισει (μεταφορικα δικα μου εννοειται).