Καταρχήν καλημέρα παίδες(είμαι στην δουλειά απο της 4 σήμερα λόγω φόρτου εργασίας και έχω χάσει την μπάλα με τις ώρες

)
Ο Γιατρός όντως δεν έχει κάνει κάποια έρευνα σχετικά με το θέμα της θερμοκρασίας του ατμού αλλά πραγματικά και εγώ πιστεύω οτι δεν ξέρουμε αρκετά πράγματα ακόμα σχετικά με πολλά θέματα γύρω απο το άτμισμα και είπα κάτι θα βγήκε και δεν το πήρα χαμπάρι.
Εγώ προσωπικά διαφωνώ σε πράγματα μαζί του,πχ.το dryburn.Oτι και να λέει microcoil δεν δουλεύει σωστά χωρίς αυτό.
Δεν αντιδικούμε με τέτοια θέματα Βασίλη φυσικά...κάθε μέρα μαθαίνουμε και νέα πράγματα.Γι αυτό σε ρώτησα αν βγήκε κάτι.
Τώρα στο θέμα του καυτού ατμού πρέπει σίγουρα να ξέρει και να τον διαχειριστεί κάποιος.
Αν και πόσο εδώ που τα λέμε μπορεί να τον αντέξει αν κάνει κάτι λάθος η γλώσσα του;
Προσωπικά ατμίζω πάνω απο 100w αρκετές ώρες της ημέρας και αποκλειστικά σχεδόν με μηχανικά χωρίς βέβαια και ο ατμός μου να καίει...βέβαια ρόλο παίζουν και τα build μου.
Θεωρώ αν πάει κάποιος κατευθείαν σε αυτή την κατηγορία θα φάει τα μούτρα του και γενικά αποτρέπω τους νέους ατμιστές να πέφτουν με
τα μούτρα στο subohming...
Ιδανικά θεωρώ κάπου στα 50 με 70 watt οτι χρειάζεται κάποιος και να παίξει με τα στησίματα ,να μάθει και να κατασταλάξει στο τι του αρέσει.Τώρα στο θέμα της κατανάλωσης είμαι της άποψης οτι χρειάζεται να κάψεις με τα σύγχρονα υγρά για έχεις απόδοση.
Ειδικά στα SnV με τα ένα σωρό πρόσθετα...αλλά αυτά είναι γούστα,δεν νομίζω οτι κάτι είναι σωστό και κάτι λάθος.
Καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την κάθε γεύση και σίγουρα δεν έχουμε όλοι την ίδια ευαισθησία στους γευστικούς μας κάλυκες.
Τώρα το τι σπρώχνουν τα μαγαζιά ,τι τάζουν στους νέους ατμιστές και τι προσδοκίες τους δημιουργούν είναι ένα πολυυυυυύ μεγάλο κεφάλαιο και σίγουρα δεν είναι και ο χώρος εδώ να το συζητάμε.
Αυτό είναι να μαζευτούμε κάπου με τις καφεδάρες μας,να κάνουμε τα ντουμανάκια μας και να συζητάμε με τις ώρες