[member=16273]bretsos[/member] Αυτην την στιγμη εχω ενα istick pico με nautilus mini και εκανα παραγγελεια Coopervape Skyline mtl
Στησιμο δεν ξερω ,προτινετε μου με τι συρμα και τι στησιμο ειναι καλα για mtl για τον Skyline,πανω στο pico..
[member=17746]paloukaros[/member] Δεν εχω εμπειρια squonking και αν θελεις καθοδηγησε με..
Το Drone μαλλον δεν το βλεπω ή θα αργησει πολυ να βγει. Κατι αλλο καλο που θα προτινες και βολικο(μπουκαλακι κτλπ); προτινεις με πλακετα καλη(dna,yihi κλπ); μαλλον θελουμε με 2+μπαταριες απο τι καταλαβαινω.
Το χρηματικο ποσο δεν τοσο θεμα , απλα αν μπορω να βρω κατι φτηνο με τις ιδιες αποδοσεις ακριβου ,εχουμε προτιμηση σε αυτο ( π.χ αν παιζει μονη η διαφορα κατασκευαστικου υλικου τοτε δεν χρειαζεται) δλδ πρακτικα.
Αερα θελω πολυ . Απο την στιγμη που εχω mtl (σφιχτη) και για χτυπημα/γευση, θελουμε και κατι full αερατο με πολυ καλη γευση παντα...
Απο αντιστασεις δεν ξερω ,γιατι τωρα μπαινω και θα μου προτινεις εσυ τι θα ηταν ιδανικο και ωραιο με τι συρμα κλπ ...Ποια η διαφορα μονης η διπλης αντιστασης; Αν ειναι το ιδιο μια χαρα ειναι και η μονη.
*μηχανικο μαλλον οχι