Ας πούμε, λοιπόν, εγώ ο αρχάριος (ακούγοντας για την υπέροχη γεύση των drippers), σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποιον dripper, αλλά με squonk mod (και μάλιστα regulated), για να μην στάζω κάθε τόσο. Και επειδή έχω συνηθίσει MTL με σφιχτές τσιγαρίσιες τζούρες (γενικά λεπτά σύρματα/μεγάλες αντιστάσεις), θα ήθελα να αρχίσω με αυτόν τον τρόπο ατμίσματος (πάντα σε MTL, όχι πολλά watts), για να πάω αργότερα παρακάτω, αν θελήσω.
Διαβάζω εδώ μέσα για drippers (όπως le concord, le pappillion, le...
κλπ) και regulated squonk mods (όπως RSQ, VT Inbox κλπ)... και δεν έχω ακόμα αποφασίσει.
Θα μπορέσετε οι ειδικοί να μου προτείνετε να φτιάξω ένα σετάκι απροβλημάτιστο (υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις τρόπου ατμίσματος), που να μου δώσει κάτι παραπάνω ως προς τη γεύση που με "κακόμαθαν" οι RTA μου (phenomenon zest, eviva, calix 3, hussar);
Και το μοντάκι να μην είναι τεράστιο στην παλάμη και να μην μαζεύω ζουμιά όταν ζουλάω το μπουκαλάκι. Και να μην είναι και ακριβό.
RSQ ή VTinbox ανάλογα το budget σου σαν mod
Kαι επειδή είσαι άνθρωπος που ψάχνεται και έχει μεράκι με ότι καταπιάνετε σαν dripper SXK Hadaly ή ΑDVKEN Gorge που στήνονται με απλά σύρματα μέχρι θηρία,έχουν πολύ καλά airflows για να παίξεις,πολύ καλή απόδοση με ότι και να βάλεις και πάνω απο όλα συγχωρούν λάθη.
Ο concorde που σου λένε δεν θα σε βοηθήσει στο να μάθεις σύρματα,στησίματα, έχει απόδοση αρκετά μέτρια και γενικά είναι για κατασταλαγμένους στο συγκεκριμένο είδος ατμίσματος.