Για την ιστορία λοιπόν το μπλε flatwire 28/32 ni80 μου έδωσε με 5 σπείρες στον "Γιώργη" (σε 3άρη πάντα πυρήνα ) 0.25 ohms και πραγματικά ο ατμοποιητής πετάει πάνω στο spooky, με τη vtc5 στα 3.80 περίπου volts έχω μείνει κάγκελο.!
Στον 24άρη λαγό έκανα διπλές με 6 σπείρες έκαστη και το gbox μετά τα χάδια και τα "ρυθμίσματα" διαβάζει πλέον 0.15ohms, γύρω στα 0.30 λοιπόν η μονή.
Δεν τολμώ να πω τι γίνεται εκεί στα 55-65 watts, φοβάμαι να ανεβάσω παραπάνω. Χαμηλότερα από 3mg νικοτίνης και υποφέρω, πω πω δυνάμεις πέρα απ' τις δυνάμεις μου..

Καθαρό σύρμα, φαίνεται απ' την πρώτη στιγμή. Ιδιαίτερα σκληρό στο στήσιμο, αυτό φάνηκε όταν άρχισα να το στρίβω.

Έστησα και με το "πορτοκαλί" flatsixty 24g με 5 σπείρες σε 2.5mm αυτή τη φορά και μέσα στον Armed. Το wye200 διαβάζει 0.32ohms και στα 28watts ο πιο "άγευστος" για τα γούστα και στην κατοχή μου επισκευάσιμος ατμοποιητής απλώς εκτοξεύτηκε στους κορυφαίους αυτή τη στιγμή. Εύκολα μπήκε και σταθεροποιήθηκε στις βίδες του, δεν το περίμενα. Δεν είναι το νήμα για "Τηλέμαχους" βέβαια απλώς το ανέφερα για να υπάρχει ένας μπούσουλας και για το συγκεκριμένο σύρμα.

Σας μερσώ από καρδιάς κύριοι, συνονόματε τελικά θα το κρατήσω Κρήτη το νικελοχρώμιο.