[member=4133]makis206[/member] κράτα δώρο μάνα μου,τα καλύτερα έρχονται 
Too late my friend και δεν το μετανιώνω και καθόλου αυτή τη στιγμή, μόλις μια ώρα το έχω βέβαια αλλά η κατάσταση είναι πέρα απ' τη φαντασία μου. Το σκ@τό παίζει πολύ δυνατά, αμφιβάλλω αν θα πετύχαινα ποτέ τέτοιο αποτέλεσμα με οποιοδήποτε μηχανικό, τουλάχιστον σε συνθήκες παντελώς ακίνδυνες για εμένα πρωτίστως και κατόπιν για τις μπαταρίες μου..

Έλα ρε παιδιά απλά πράγματα, χρειάζονται κι αυτά. Στήσιμο της στιγμής κυριολεκτικά όμως (στο μαγαζί που το ψώνισα ), βρήκα δύο coils και τα πέταξα μέσα στον Radar (παρεμπιπτόντως, απίθανος rda! ), βαμβάκι και τέλος. Την αμέσως επόμενη στιγμή απλώς ρυθμίσαμε τα watts και δοκιμάζαμε αποχαυνωμένοι κι οι δυο (ήθελε άποψη κι ο φίλος/μαγαζάτορας ).

Χωρίς πλάκα, ο Radar που έχει πάνω με έστειλε αδιάβαστο. Παρ' όλα αυτά έρχεται η ώρα του Λαγού, να δοκιμαστεί όπως "του πρέπει". Δεν νοιαζόμαστε για τι coils θα επιλέξουμε, αρκεί να είναι "παχιά παχιά" και σε μεγάλο πυρήνα, να τα φέρουμε σχετικά κοντά στα airflows και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το mod. Το χρειαζόμουν πραγματικά αυτό.!
Δεν είναι και λίγο..

Ρε τι έχω πάθει στα γεράματα..