Και εγώ στο club..2 λόγια για το hotcig RSQ:vfm και με το παραπάνω.
Πανέμορφο,ωραίο αγκάλιασμα στη παλάμη,πολύ μικρό σε σημείο που απορείς που τα χώρεσαν σε σύγκριση με άλλα mod,εύχρηστο-παιχνιδιάρικο menu,αναβαθμίσιμο,καμία αστοχία από το μπουκαλάκι(κάθε φορά που ζουλάς δεν σε αφήνει παραπονεμένο),άψογη εφαρμογή στο καπάκι,για όσους χρησιμοποιούν tc ωραίο το resistor modifier,καλά ρεύματα και για μονομπάταρο καλή διαχείριση και αυτονομία.Ακόμα και το rgb led που έχει,το κορόιδευα αλλά σε νυχτερινές καταστάσεις βολεύει για να δεις τι έχεις ακόμα διαθέσιμο για ζούληγμα..
Επίσης παίρνει και άτμο οριακά έως 25(goon) λόγω του ότι ανοίγει καμπυλωτά στη μέση,εύκολα 24 και κάτω..με πλεονέκτημα ότι από τον hadaly έως τον goon το σετάκι είναι ωραίο..
Στα αρνητικά του για εμένα θα προτιμούσα 2 μπουκαλάκι σιλικόνης γιατί το πλαστικό του είναι

..και το μπουκαλάκι σιλικόνης θα το προτιμούσα λίγο πιο σκληρό αν και βοηθάει η μεταλλική βάση στο πάνω μέρος για πιάσιμο και τοποθέτηση..
Επίσης δεν μου άρεσε το σωληνάκι τροφοδότησης..αν και στεγανό παρόλο που το φοβήθηκα γιατί κινούνταν σχετικά εύκολα μέσα στο μπουκαλάκι τροφοδότησης..παραξενιά μου θα προτιμούσα μεταλλικό!
Σπαστικό το ότι κάθε φορά που βγάζεις την μπαταρία πρέπει να κλείνεις το rgb μετά καθώς δεν κρατάει την τελευταία κατάσταση αλλά οκ είναι ασήμαντο..
Σε σχέση με το capo κλάση ανώτερο γιατί το δανείστηκα για δοκιμή από φίλο, σε ρεύματα,διαχείριση και άλλα..
Το vt inbox δεν κατάφερα να πέσει στα χέρια μου για δοκιμή απλά το είδα λίγο σε κατάστημα..
Αν έβαζα και φωτο θα έκανα παρουσίαση

...είχα και άλλα να γράψω..

Δοκιμές συνεχίζονται..'ενα μεγάλο ευχαριστώ στον
δάσκαλο paloukaros που ακολουθώντας τις συμβουλές του κάνουμε vfm αγορές...