Καλημέρα Γιώργο... Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Σε τόσες μικρές διαφορές ρευμάτων προσαρμόζω και αναλόγως το στήσιμο μου!
Ας το αποδείξουν αυτοί που το υποστηρίζουν....
Βασίλη επέστρεψε μου να πω ότι δεν έχει τόσο να κάνει με την προσαρμογή του στησίματος, ένα δυνατό mod θα παίξει δυνατά σε περισσότερα στησίματα ενώ το αδύναμο θα σε αναγκάσει να "προσαρμόσεις" ώστε να αποδώσει το ίδιο mod, τα μέγιστα δυνατά που εκείνο μπορεί. Σε αυτήν την "προσαρμοσμένη" κατάσταση όμως το "δυνατό" ούτως ή άλλως θα απογειώσει καλύτερα! Όχι;
Όσον αφορά τις "αποδείξεις" δεν είναι κάτι που αφορά εμένα προσωπικά, αναφέρθηκα απλώς σε ένα μεμονωμένο περιστατικό ταυτόχρονης σύγκρισης (με όσο το δυνατόν ίδιες παραμέτρους ) που απλώς έτυχε να διαπιστώσουν κι άλλοι, την ίδια ακριβώς στιγμή.
Δεν έχω κανένα όφελος σε ότι κι αν αποδειχτεί, είπα απλώς αυτό που είδα, αυτό που αισθάνθηκα - όπως μπορεί ο ανθρώπινος οργανισμός να αντιληφθεί τουλάχιστον. Αυτό δεν το κάνουμε εδώ; Χρειάζονται αποδείξεις για το οτιδήποτε; Αν απαιτούνται be my guest όσοι έχετε τη δυνατότητα, με χαρά παρακολουθώ. Σε κάθε περίπτωση δεν θα αναιρούσα αυτό που αισθάνθηκα τότε.