...Το ένα είναι σαν να το έχουν φάει τα ποντίκια 

...
Το έχω πει απ' τη αρχή για το τελικό φινίρισμα του Spooky αλλά αυτή η περιγραφή με ξεπέρασε πανηγυρικά.

Χάλι όντως, δίπλα στο garage δε.. Δεν το συζητώ καν.
Παρ' όλα αυτά όμως στην πράξη δεν ενοχλεί και πάρα πολύ, από τη φύση τους μάλλον αυτά τα full mechanical squonkers μου βγάζουν αυτό το "αλήτικο" στυλ εμένα που στο Spooky περισσεύει απ' τη στιγμή που το πιάνεις στα χέρια.
Ήμουν απ' αυτούς που τα "έχωσαν" απ' την αρχή στην παρουσίαση του Βασίλη (basilisL ), "πως ρε παιδιά ζητάτε 90 ευρώ σε κάτι που δεν δίνετε τη δέουσα προσοχή για το πως θα το παραδώσετε στον κόσμο" εν ολίγοις.
Άσχετα από τα όσα ειπώθηκαν εκεί το μέλλον "έγραψε" να πέσει ένα Spooky στα χέρια μου από ανταλλαγή. Δεν το σκέφτηκα καν, το πήρα έτσι για να δω "τα ρεύματα" που λένε όλοι. Τα έχει.!
Είχα και την ευκαιρία να συγκρίνω με garage v2, ταυτόχρονα. Δίπλα δίπλα, με την ίδια μπαταρία, τον ίδιο ατμοποιητή και το δικό μου στήσιμο. Είχε μεγάλη διαφορά απ' το garage-άκι παιδιά. Φυσικά μετρήσεις δεν έκανα, εννοείται ότι δεν μπορούσα να μπω σε διαδικασίες εγκυρότερης σύγκρισης, έλεγχο για καθαριότητα στις λάμες, στον πόλο κλπ κλπ. Παράγοντες τέλος πάντων που όντως δημιουργούν τελικά αποτελέσματα.
V3 δεν δοκίμασα, δεν έτυχε να πιάσω κανένα ακόμα στα χέρια αλλά πιστεύω πολύ σε αυτά που ακούγονται περί της μεγαλύτερης "δύναμης" που βγαίνει από μέσα του.
Απ'το ν2 που βρέθηκε στα χέρια μου όμως η διαφορά ήταν εύκολα ορατή απ' τον καθένα, από όλους όσους δοκίμασαν μαζί μου εκείνη τη στιγμή.
Το garage-άκι το λατρεύω κι ας μην το πήρα ποτέ (ακόμα τουλάχιστον ), είναι κι από χέρια συντοπίτη μου, πέραν δηλαδή της πανέμορφης δουλειάς που φωνάζει πάνω του. Το "Ηράκλειο" που βλέπετε στο προφίλ είναι καθαρά "ερωτική μετανάστευση".

Το Spooky απ' την άλλη γι' αυτό που είναι τελικά, ένα δυνατό μοντάκι που σε κάνει από μόνο του να μη νοιάζεσαι και πολύ για το οπτικό κομμάτι του.. σιγά μη σε χαλάσει η γρατζουνιά όταν είναι από τη φύση του "φοντάνα" δηλαδή.

Αλλά είναι δυνατό. Κι ελπίζω το ν3 να είναι το ίδιο.