VTwo Mini λευκό: Αχρησιμοποίητο. →
35€VTwo Mini μαύρο: Απειροελάχιστα χρησιμοποιημένο, έχει ελάχιστη γρατσουνιά στο πάνω μέρος από βάση ατμοποιητή, δεν φαίνεται με ατμοποιητή βιδωμένο. Μπορώ να στείλω zoomαρισμένες φωτογραφίες. →
35€Istick Pico ασημί: Μισή ώρα χρησιμοποιημένο. →
27€Istick Pico μαύρο: Λιγότερο από βδομάδα χρησιμοποιημένο. →
27€Smok AL85 ασημί: Μισή ώρα χρησιμοποιημένο (αυτό που φαίνεται στη δεξιά πάνω γωνία της οθόνης είναι η ζελατίνη που δεν έχω καν αφαιρέσει). →
35€Ehpro Mod101: 2 ώρες χρησιμοποιημένο, το κουμπί κροταλίζει ελαφρώς. →
22€*Κανένα μοντάκι δεν έχει υποστεί firmware update. Επίσης, σε κανένα modάκι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ οι USB θύρες για φόρτιση (κοινώς, σας τις παραδίδω παρθένες).-------------------
- Είμαι Βόλο (αποστολή σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ ως απλό πακέτο με tracking το οποίο έχει κόστος 1.5€. Το κόστος συμπεριλαμβάνεται στις τιμές).
- Κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό Alphabank ή Πειραιώς ή μέσω Paypal. Αν μου έρθουν λιγότερα χρήματα από αυτά που αναγράφουν οι τιμές, τότε ή μου στέλνετε και τα υπόλοιπα που δεν είναι καθόλου πρακτικό ή σας επιστρέφω τα χρήματα σας με όποιο κούρεμα μεσολαβίσει το οποίο επίσης δεν είναι πρακτικό, γι' αυτό προσοχή στις συναλλαγές σας. (πχ με έμβασμα πάντοτε έτρωγα κούρεμα 3€ από το ποσό που μου στέλνανε).
- Αποστολές θα γίνονται αφού εμφανιστεί το ποσό που συνεννοηθήκαμε στο λογαριασμό μου και στις επόμενες 1-3 εργάσιμες (Μ.Ο. 2 εργάσιμες).
- Η αγγελία έχει μπει και αλλού (που σημαίνει πως παίζει να ενδιαφερθούν και άλλοι, χωρίς να το γνωρίζετε).
- Η αγγελία απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
- ΣHΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ (επίσης όχι ανταλλαγές).