10 ημέρες ατμιστής (δεν έχω ακουμπήσει κ.τ.) κάνω 3-4ml την ημέρα (6-12mg νικοτίνη) και μπορώ να πω πως το eGo-C μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα e-cig αλλά πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή (αν και η καταναλωτική μου μανία με σπρώχνει προς το mod κατσίκι
). Κοντεύω να τελειώσω την ανάγνωση του νήματος (έχει και πολλές σελίδες ρε παιδιά).
Για τους ατμοποιητές η εμπειρία μου είναι η εξής. Ο πρώτος δούλευε μια χαρά τις πρώτες 3 μέρες αλλά σε κάποια φάση που πήγα να τον καθαρίσω μου ξεκόλλησε το κάτω πλαστικό (προφανώς από δική μου βλακεία).
Έβαλα λοιπόν δύο καινούριους (έναν σε κάθε κώνο που είχε το πακέτο) ώστε να τους χρησιμοποιώ με διαφορετικά υγρά και να μην μπλέκονται οι γεύσεις. Χρησιμοποιώ Tribeca hallo και American Red Decadence. Μετά από 5 ημέρες, αυτός που χρησιμοποιούσα περισσότερο με τρέλανε στο καμένο. Τον άνοιξα, μπανάκι σε οινόπνευμα, μπανάκι σε νερό, έκανα Dry-burn σε αντίσταση και φυτίλι και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά!!! Έχω την αίσθηση ότι λειτουργεί καλύτερα και από την πρώτη μέρα που τον χρησιμοποίησα!! Ο άλλος μου έκανε κάτι παιχνιδάκια χθες αλλά με λίγο τρύπημα με μια καρφίτσα στο φυτίλι έστρωσε και προς το παρόν δεν έχει πρόβλημα.
Να πω πως στον ένα κώνο χρησιμοποιώ φίλτρο με πλαστική τάπα και στο άλλο σιλικόνης. Στην απόδοση δεν βλέπω καμία διαφορά. Εκεί που βλέπω διαφορά είναι στις διαρροές. Σοβαρό θέμα δεν έχω με καμία από τις δύο απλά σε αυτή με τη σιλικόνη δεν βλέπω ούτε δάκρυ σε κώνο και φίλτρο ούτε καν από εγκλωβισμένους ατμούς (περίεργο αλλά συμβαίνει)
Αυτό που θέλω να ρωτήσω, γιατί προς το παρόν δεν έχω βρει καμία αναφορά είναι το εξής:
Μετά τις πρώτες μέρες που προσπαθούσα να βρω πως να ατμίζω βρήκα τον ιδανικό για εμένα τρόπο. Η απόλαυση έχει ανέβει κατακόρυφα, αλλά νομίζω πως ξεσκίζω τους ατμοποιητές:
1) Πατάω κουμπί και περιμένω 1 δευτερόλεπτο (όχι πάντα)
2) Ξεκινάω τζούρα
3) Μόλις γεμίσει το στόμα, χωρίς να αφήσω κουμπί εισπνέω και καπάκι συνεχίζω δεύτερη εκπνέοντας από τη μύτη.
4) Μόλις γεμίσει και η δεύτερη τζούρα ξαναεισπνέω και συνεχίζω την τρίτη εκπνέοντας από τη μύτη.
5) Αφού γεμίσει και η τρίτη αφήνω το κουμπί εισπνέω και εκπνέω από το στόμα.
Συνολικά η διαδικασία παίρνει 9-10 δεύτερα με πατημένο το κουμπάκι!!
Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που ατμίζει έτσι (και νομίζω πως έχω ανακαλύψει την αμερική) ή το κάνετε κι άλλοι. Αν ναι, πόσο σας κρατάνε οι ατμοποιητές. Και μήπως για τέτοια χρήση θα ήταν πιο ιδανικό κάποιο mod ή ένας cartomizer όπως ο Dual coils 510 DCT V2 ?
Επίσης πιστεύετε πως το ότι κάνω 3-4ml την ημέρα είναι θέμα χαμηλής περιεκτικότητας νικοτίνης στα υγρά που χρησιμοποιώ? Αν ανέβω νικοτίνη πιστεύετε θα πέσει η κατανάλωση?
Σόρυ αν η ερωτήσεις είναι πολύ noob, αλλά ακόμη ψάχνομαι.
Ευχαριστώ