vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

356 επισκέπτες, 5 χρήστες
kmitkas, Milarepa, Buliwyf, lounik, ThioVag

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ovale eGo-C ή Joyetech eGo-C

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• Διονύσης
  • 1223
  • Φύλο: Άντρας
  • Im back and vaping again.!!!
Απ: Ovale eGo-C ή Joyetech eGo-C
« Απάντηση #1725 στις: Απρ 03, 2012, 12:46 »
Όσο έχουν κ' οι NR  :dontknow:
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λές  :dontknow: δες εδώ http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1106_1112&products_id=7984

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • 1840
  • Dripάρω....
« Απάντηση #1726 στις: Απρ 03, 2012, 13:13 »
Εντάξει, 21$ η πεντάδα δεν μπορείς να το πείς φθηνό, ειδικά από Κίνα που παίζουν και κλωνοι του 1$.
Αλλά στους C, ότι πληρώσεις πέρνεις...
Εναλλακτικά υπάρχουν και από εδώ http://www.atmistis.gr/store/index.php?route=product/product&path=65_69&product_id=96, στα 20 ευρώ με την έκπτωση.

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #1727 στις: Απρ 03, 2012, 13:14 »
Διαφωνω! Δεν παιρνεις οτι πληρωνεις...χρησιμοποιω Noname eGo-C των 2 και των 3 ευρω εδω και αρκετο καιρο και δεν εχω αντιμετωπισει απολυτως κανενα προβλημα... :yes:

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • 1840
  • Dripάρω....
« Απάντηση #1728 στις: Απρ 03, 2012, 13:20 »
Δώσε λινκ, γιατί ότι C έχω πάρει με 2 ευρώ, έφαγε τρελλό σκάλισμα μπάς και φιάξει.... (δέχομαι να δουλεύουν όπως οι Joyetech NR, δεν έχω την απαίτηση να μου βγάλουν τη γεύση του LR)

• 2683
« Απάντηση #1729 στις: Απρ 03, 2012, 13:24 »
www.vapeshop.gr και www.zerobacco.gr  :dontknow:
και γευση και χτυπημα και -ιδιως στην περίπτωση του vapeshop- καθόλου διαρροές!   :yes:

« Απάντηση #1730 στις: Απρ 03, 2012, 14:14 »
Έχτές ήρθαν από HealthCabin οι -C lr της joytech.
Ε, λοιπόν καμιά σχέση με ότι είχα μέχρι τώρα.
Πολύ γεύση, πολύ χτύπημα κ' σταματίσαν οι διαροές  :o Χωρίς να αλλάξω τάνκ, χωρλις να αλλάξω τάπα  :o
Απλά έβγαλα τον έναν κ' έβαλα τον άλλον.
Νομίζω ότι τσάμπα παιδευώμουνα τόσο καιρό.
Εγώ γνήσιους μόνο χρησιμοποιώ και δεν είχα ποτέ ούτε διαρροές ούτε καψίλες κ.α.
Λίγο το σκάσιμο κάπως μου 'ρχοταν στην αρχή - τώρα σαν κουρντισμένο ρολόι μου είναι !  :)

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2378
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #1731 στις: Απρ 03, 2012, 16:18 »
Έχτές ήρθαν από HealthCabin οι -C lr της joytech.
Ε, λοιπόν καμιά σχέση με ότι είχα μέχρι τώρα.
Πολύ γεύση, πολύ χτύπημα κ' σταματίσαν οι διαροές  :o Χωρίς να αλλάξω τάνκ, χωρλις να αλλάξω τάπα  :o
Απλά έβγαλα τον έναν κ' έβαλα τον άλλον.
Νομίζω ότι τσάμπα παιδευώμουνα τόσο καιρό.
Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?
Τελικά οι ημιτασιόν είναι μόνο για mod. Μόνο εκεί δεν είχα πρόβλημα (ανεβάζωντας την τάση).
και εγω πηρα μια 5αδα,οντως πολυ καλοι αλλα και ο δευτερος μου εβγαλε ακριβως 10 μερες,τα εφτυσε η αντισταση,λες και εχουν χρονοδιακοπτη για 10ημερο :))η χρηση ηταν 5ml την μερα,απο χτες εχω τον τριτο,για να δουμε μεγαλη βδομαδα θα βγαλει; :))

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• Διονύσης
  • 1223
« Απάντηση #1732 στις: Απρ 03, 2012, 17:32 »
και εγω πηρα μια 5αδα,οντως πολυ καλοι αλλα και ο δευτερος μου εβγαλε ακριβως 10 μερες,τα εφτυσε η αντισταση,λες και εχουν χρονοδιακοπτη για 10ημερο :))η χρηση ηταν 5ml την μερα,απο χτες εχω τον τριτο,για να δουμε μεγαλη βδομαδα θα βγαλει; :))
Τόσο κάνω κ' εγώ  :thumpup:
Pastafarai εσύ τον δουλεύεις σε νν...
Όταν το έκανα κ' εγώ είμουν ευχαριστημένος (δες τα προηγούμενα πόστ μου  ;) ).
Σε μπαταρία eGo, μόλις έβαζα το τάνκ έβγαζε καμένο :angry_red: μετά από το 1/4 του τάνκ δούλευε κανονικά κ' από την μέση του τάνκ του τάνκ κ' μετά όλο διαροές  :wall: σε σημείο που πρώτα πάταγα το κουμπί της μπαταρίας για 2-3 sec κ' μετά ρούφαγα. :angry_orange:
Με την αλλαγή του άτμο όλα αυτά ώς δια μαγείας σταματίσαν.  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• ΣΕ EGO ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ!!! Throathit-akias
  • **
  • 439
« Απάντηση #1733 στις: Απρ 03, 2012, 17:46 »
www.vapeshop.gr και www.zerobacco.gr  :dontknow:
και γευση και χτυπημα και -ιδιως στην περίπτωση του vapeshop- καθόλου διαρροές!   :yes:
Αν εβγαλες την γεφυρα ποτε απο αυτους τους δυο ατμο πια απο τις τρεις εικονες τυπος ατμοποιητη ειναι http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6327.msg312194.html#msg312194 ?
Γιατι αν δεν ειναι σαν την 2 εικονα τοτε για μενα δεν αξιζουν τα 1-2 ευρο που γλυτώνεις..

Δηλαδη για μενα που κανω το πολυ 2μλ την ημερα θα μου βγαζει κανα μηνα?
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 03, 2012, 17:57 από NewHolborn »

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• Διονύσης
  • 1223
« Απάντηση #1734 στις: Απρ 03, 2012, 18:02 »
Αν εβγαλες την γεφυρα ποτε απο αυτους τους δυο ατμο πια απο τις τρεις εικονες τυπος ατμοποιητη ειναι http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6327.msg312194.html#msg312194 ?
Στην 1η εικόνα είναι από zerobacco  :thumpup:
Το καρφί είναι κ' πιό μεγάλο από τους γνήσιους  :yes:

• **
  • 439
« Απάντηση #1735 στις: Απρ 03, 2012, 18:16 »
Εγω προσωπικα τέτοιους ατμοποιητες δεν τους προτημαω για τους λογους που εγραψα στο αντιστοιχο νημα. Κυριος οπως εγραψα δεν θελω να μπαινω στον κοπο να φτιαχνω φιτίλι καινουριο και οι διαφορα τιμης δεν ειναι και πολυ μεγαλη σε σχεση με εναν joytech ή καποιον no name σαν την εικονα 2.

« Απάντηση #1736 στις: Απρ 03, 2012, 21:03 »
η διαφορα τιμης δεν ειναι και πολυ μεγαλη σε σχεση με εναν joytech ή καποιον no name σαν την εικονα 2.
  :thumpup:  :thumpup:
Τι είναι ο κάβουρας τι είν' το ζουμί του !

• 2683
« Απάντηση #1737 στις: Απρ 03, 2012, 21:07 »
Γιατι αν δεν ειναι σαν την 2 εικονα τοτε για μενα δεν αξιζουν τα 1-2 ευρο που γλυτώνεις..
Δηλαδη για μενα που κανω το πολυ 2μλ την ημερα θα μου βγαζει κανα μηνα?

zerobacco εικονα 1
vapeshop εικονα 3
 :yes:
η διαφορα εγκειται στην βάση του vapeshop η οποια δέν εχει τρύπα στο κεντρο με αποτελεσμα την απολυτη στεγανοτητα του πόλου της μπαταριας... :yes:

• **
  • 439
« Απάντηση #1738 στις: Απρ 03, 2012, 22:19 »
Σε ego-t που εχω βρει σαν την εικονα 3 το φιτιλι μετα την αφαιρεση της γεφυρας δεν επαιζε να το ξαναπερασεις.. Σε ego-c επειδη δεν εχω δει ειναι ευκολο να γινει? Γιατι αν οχι θελει να φτιαχνεις και εκει αναγκαστικα φιτιλι μετα απο ανοιγμα για dry burning με τον τροπο που γραφει και ο slammer edo http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6327.msg312211.html#msg312211

• 2683
« Απάντηση #1739 στις: Απρ 03, 2012, 22:23 »
Αδερφε πραγματικα δεν ξερω... Στην περιπτωση που το φιτιλι ειναι εφαρμοσμενο στην αντισταση δεν εχω επιχειρησει επισκευη...
βασικα..με κοστος 2 και 3 ευρω και με διαρκεια ζωης πανω απο 10 μερες έκαστος μολις αρχισουν να μου κανουν τζιριτζάντζουλες απλα τους πετάω... :dontknow:
Ο λογος που παιρνω θεση υπερ των noname ειναι οτι εχω δοκιμασει δυο διαφορετικους απο δυο διαφορετικα μαγαζια και μου εχουν βγει πολυ καλοι και οι δυο... :dontknow:
Ασφαλως αντιλαμβανομαι οτι -ιδιως στον eGo-C-ειναι και θεμα τύχης να σου βγουν καλοί ασχετα με το αν ειναι brand ή noname..  :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 97 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20270 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1068 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877994 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362339 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467120 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909729 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519871 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1616 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375782 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701921 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ