Ευχαριστώ, τα παρήγγειλα από cloud9vaping.co.uk, μαζί με ένα 5V direct USB passthrough και τον σχετικό μετασχηματιστή (είμαι περίεργος πώς θα αποδίδουν οι κεφαλές στα 5V ).
Θα πω εντυπώσεις μόλις τα παραλάβω.
Λοιπόν τα παρέλαβα και μου φαίνεται ο καλύτερος ατμοποιητής που έχω δοκιμάσει σε ό,τι αφορά την απόδοση της γεύσης και το χτύπημα. Έχω δοκιμάσει τους giant Cartomizer 1,6Ω και 2,4Ω, Titan DCT και TEC Tankomizer της nobacco, και τον C-E3 Smokymiser 2.4-2.7Ω από cloud9vaping.
Σε ό,τι αφορά την παραγωγή ατμού, τον τοποθετώ ανάμεσα στον giant Cartomizer LR και τον normal. Αυτό στα 3,7V της μπαταρίας Giant.
Στα 5V, 2A τώρα (με το passthrough που προανέφερα), απλά απογειώθηκε! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ντουμάνι και γεύση με 50% PG, 50%VG, και επ' ουδενί δεν αντιλήφθηκα γεύση καμένου! Χρησιμοποιώ το φίλτρο που ήρθε μαζί, το οποίο έχει αρκετά μεγάλη οπή, κάποιο με μικρότερο οπή ίσως να είχε ανεπαρκή τροφοδοσία για τα 5V.
Τώρα σε ό,τι αφορά τη χρηστικότητα:
α) Μεγάλο συν η ευκολία αποσυναρμολόγησης και καθαρισμού.
β) Δε μου άρεσε το ότι δε μπορώ να δω πόσο υγρό απομένει, ώστε να το αναπληρώσω έγκαιρα. Ένα ημίμετρο είναι να αναποδογυρίζω το σύστημα ώστε να βλέπω αν το υπόλοιπο του υγρού καλύπτει το ορατό μέρος του φίλτρου.
γ) Με προβλημάτισε η κατανάλωση του υγρού στα 3,7V, πόσο μάλλον στα 5V. Σε συνδυασμό με το (β) με έχει ξενερώσει λίγο γιατί χρειάζεται να παρακολουθώ και να γεμίζω όλη την ώρα.
δ) Η χαλαρώτητα της τζούρας ιδανική, ούτε σφιχτή ούτε υπερβολικά χαλαρή, ούτε θορυβώδης
ε) Θέλει περισσότερη προσοχή στη χρήση από ό,τι τα άλλα συστήματα που έχω δοκιμάσει, για να μην υπάρχουν διαρροές. Αλλά με σωστή χρήση τα προβλήματα εκμηδενίζονται. Παραθέτω τις συμβουλές των παιδιών που βρήκα χρήσιμες:
παίζει σημαντικότατο ρόλο και ο τρόπος συναρμολόγησης. Ορισμένοι τοποθετούν τον ατμοποιητή στην βάση και τον πιέζουν να σταθεί εκεί. Αυτό είναι μεγάλο λάθος και οδηγεί πιθανότατα σε διαρροές. Το σωστό είναι να τοποθετούμε πρώτα τον ατμοποιητή στον κώνο και στην συνέχεια να βιδώνουμε στην μπαταρία στην οποία έχουμε βιδώσει προηγουμένως την βάση του ατμοποιητή.
για τις διαροοες μη γεμιζεις την αμπουλα μεχρι πανω!παντα να αφηνεις ενα κενο αερα μεσα να γινετε σωστη ροη,μην ρουφας σαν μανιακος οπως καναμε στο τσιγαρο και ειδικα οταν πινεις αλκοολ εκει ειναι που τι παταμε επειδή δεν καταλαβαινουμε την τζουρα,ρουφαμε λες και ειμαστε φυλακισμενοι,χαλαρες τζουρες και συρτες.
+ το αυτονόητο και απολύτως σημαντικό, να προσέχετε να είναι μέχρι τέρμα κουμπομένο το φιλτράκι (στην αρχή την πάτησα, ήθελε αρκετή πίεση την πρώτη φορά).
ΥΣ. Χαίρομαι που ο DjLouiS τον αναφέρει τακτικά στο forum με θετικά σχόλια, και έτσι τον πήρε το μάτι μου και με έπεισε να τον δοκιμάσω