σιγα σιγα ρε μαγκες... :laugh1:δεν ειναι για χορταση το υγρο...εγω παντως στην περιοδο που καπνιζα επαιζα 2 με 3 πακετα την ημερα,μετα γυρισα στον καπνο 1 την ημερα και τωρα με το Η.Τ κανω 1ml την ημερα,μια αμπουλα δηλαδη.Δεν ξερω ακουω κατι νουμερα σε ml εδω μεσα και δεν πιστευω στα αυτια μου...

:laugh1:DeareN το θεμα με τις διαροες που ανεφερες δεν νομιζω να ηταν θεμα αμπουλας,οσο αναφορα τις ταπες σιλικονης αν κοιταξεις καλα θα δεις διαφορετικες γνωμες,πολλοι εχουν προβλημα με αυτες οπως και εγω.Γενικα το θεμα με τις αμπουλες θελει ψαξιμο και ισως πρεπει να ανοιξουμε ενα ποστ για αυτες εκτος αν εχει ανοιξει.πχ αγοραζεις αμπουλες και θα σου τυχουν πλαστικο καπακι,καπακι σιλικονης,τρυπημενες πριν τις ανοιξεις κτλ.Η γνωμη μου ειναι οτι οσο γινετε περισοτερο γνωστο το Η.Τ και περισσοτεροι οι χρηστες αυτου θα εχουμε πολλα προβληματα,απο τα προιοντα,Μπροστα στο κερδος.....που θα εχουν καποιοι δεν θα υπολογιζουν εμας,Παρολο που ειμαι καινουργιος στο αθλημα εχω τις αμφιβολειες μου και σε μερικα υγρα,μαλλον πρεπει να μελετησω να αρχισω να φτειαχνω και εγω μονος μου