vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

392 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, ZoeM, maprix, radios, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ovale eGo-C ή Joyetech eGo-C

Συνδεδεμένος Tem

• 9686
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ovale eGo-C ή Joyetech eGo-C
« Απάντηση #345 στις: Δεκ 24, 2011, 22:16 »
1 ml περίπου 

Αποσυνδεδεμένος joepower7

• *
  • 41
« Απάντηση #346 στις: Δεκ 24, 2011, 23:21 »
τόσο λίγο ρε γ@#ώτο..δηλαδή tem σε πόσες είσπνοες περίπου αντοιστηχουν τα 1ml?Σε ευχαριστω για την απαντηση σου

Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκ 24, 2011, 23:35
ποσο περνας δηλαδη με 1ml,θα μου πεις αναλογως την χρηση που κανειςς,απλα προσπαθω να δω τα εξοδα που θα εχω κ ποσο θα μου κοστιζει καθε εβδομαδα πχ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 24, 2011, 23:35 από Vrs5 »

Συνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #347 στις: Δεκ 24, 2011, 23:27 »
Για αριθμό εισπνοών μάλλον δεν είμαι σε θέση να δώσω σαφή απάντηση. Μπορώ ωστόσο να πώ ότι με 1 ml θα ατμίσεις άνετα 2,5-3 ώρες , πιθανότατα και περισσότερο. Η αυτονομία επομένως από θέμα υγρού είναι πολύ καλή.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #348 στις: Δεκ 24, 2011, 23:40 »
Εξαρτάται πως ατμίζεις...
Εγώ σε ένα μισάωρο άντε τρια τέταρτα το τελειώνω... Βέβαια δεν το γεμίζω ενετελώς και δεν το αφήνω να αδειάσει εντελώς..

Αποσυνδεδεμένος soctap

• *
  • 64
« Απάντηση #349 στις: Δεκ 25, 2011, 00:52 »
Παιδιά χρόνια πολλά σε όλους.Να ρωτήσω όλες οι μπαταρίες  ego-c είναι 650 mAh; Μεγαλύτερες δέν υπάρχουν;

Αποσυνδεδεμένος npaolo

• **
  • 240
« Απάντηση #350 στις: Δεκ 25, 2011, 02:32 »
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες της μπαταρίες τύπου ego-t
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 25, 2011, 08:02 από tsiv »

Συνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #351 στις: Δεκ 25, 2011, 12:01 »
Για όσους ενδιαφέρονται για μεγαλύτερη αυτονομία από θέμα υγρού, θα ήταν μάλλον χρήσιμο να  αναφέρω οτι από τον Μάρτιο του 2012 , ίσως και λίγο νωρίτερα, θα είναι διαθέσιμος και ο eGo-C (Type B).
Θα χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια βάση και τον ίδιο ατμοποιητή αλλά αντί για τον κώνο θα υπάρχει κύλινδρος που θα επιτρέπει την χρήση των μεγαλύτερων tank.
Επίσης κάτι που δεν έχει αναφερθεί είναι ότι οι Joyetech eGo-C μπαταρίες, αυτές δηλαδή με την ένδειξη φόρτισης, είναι κατά 3mm μεγαλύτερες σε μήκος σε σχέση με τις eGo ή τις eGo-T μπαταρίες. Και τέλος σε σχέση με μια ερώτηση που διατυπώθηκε παραπάνω να αναφέρω απλά ότι ο eGo-C μπορεί να χρησιμοποιηθεί απροβλημάτιστα με οποιαδήποτε μπαταρία με σπείρωμα 510.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
« Απάντηση #352 στις: Δεκ 25, 2011, 12:34 »
Πολυ ενδιαφέρον νέο, αλλάζεις μονο τον κωνο σε κυλινδρο και οι ατμοποιητές σου εξακολουθούν να παίζουν.

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
« Απάντηση #353 στις: Δεκ 25, 2011, 13:01 »
δυστυχως ουτε απο τον C εμεινα ευχαριστημενος...
περιμενω κατι καλυτερο η πιο βελτιωμενο.

Αποσυνδεδεμένος BARBADONIS

• Ατμίστε ελεύθερα !!!
  • **
  • 317
  • There is always the other side
« Απάντηση #354 στις: Δεκ 25, 2011, 19:24 »
Σήμερα πήρα τον πρώτο μου ego-c της OVALE.
Ατμίζω από το απόγευμα, δηλαδή περίπου 6 ώρες.
Οι πρώτες εντυπώσεις:
Γεύση - καλή. Σχεδόν όπως τον Τ.
Παραγωγή ατμού - ντουμάνι.
Διαρροές - καθόλου. (ούτε από το στέλεχος ούτε από το πιπάκι)
Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Θα δείξει και η συνέχεια.
Χρόνια πολλά καλά σε όλα τα παιδιά του forum.
Πέμπτη μέρα με τον ego-c. Σαφώς και είναι λίγο καλύτερος από τον Τ που μπορώ να συγκρίνω.
Σχεδόν καθόλου διαρροές απο τον ατμοποιητή, δεν μου έχει έρθει καθόλου υγρό από το πιπάκι, και η αντοχή του μέχρι στιγμής καλή.
Θέλει προσοχή όταν αλλάζεις tank, να σκουπίζεις λίγο το εσωτερικό. Επίσης θέλει μια 1-2 φορές την μέρα σκούπισμα με λίγο απαλό χαρτί και απο την μεριά των πόλων της μπαταρίας και απο την μεριά του ατμοποιητή εσωτερικά για να μην παρατηρείται το φαινόμενο της υπερθέρμανσης που αναφέρθηκε.

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• Διονύσης
  • 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #355 στις: Δεκ 27, 2011, 10:34 »
Καλημέρα κ' χρόνια πολλά...

Από πιό μαγαζί μπορώ να πάρω τα πράγματα για να μετατρέψω κ' εγώ το ego-t σε ego-c;;; ;)

Αποσυνδεδεμένος kalex

• *
  • 52
  • Υπατμιστής
« Απάντηση #356 στις: Δεκ 27, 2011, 11:26 »
Στο Μαρούσι, Οvale Κ. Γαρδέλη 8

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• Διονύσης
  • 1223
« Απάντηση #357 στις: Δεκ 27, 2011, 11:52 »
Thanks... :bye:

Μόλις το πήρα από το oval-shop στον πειραιά... :thumpup:
Θα το δοκιμάσω κ' εγώ κ' θα γράψω τις εντυπώσεις μου... :D

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
« Απάντηση #358 στις: Δεκ 27, 2011, 12:32 »
Πετυχα και τον πρώτο προβληματικό eGo-C
Εδινε καμενο εξ αρχής, μου θύμιζε τις κακές ημέρες του eGo-T (είχα πετύχει 1-2 eGo-T που λειτουργουσαν αρκετά καλά αλλά τα υπόλοιπα εδιναν καμενο και θελαν αλλαγή φιτιλιου)
Αφου είδα και απόειδα, το άνοιξα και αμέσως φάνηκε η αιτία.
Το φιτίλι του δεν ήταν όπως στα άλλα eGo-C που μου λειτουργούσαν σωστά.
Αυτά που λειτουργούσαν σωστα είχαν φιτίλι σχετικά παχύ και κάπως "φουντωτό" εκεί που ακουμπά την αντίσταση ενώ αυτό δεν ήταν φουντωτό και ήταν κάπως ασύμμετρο.. Δεν μ΄πορεσα να το διορθώσω και έτσι το έβαλα στην άκρη και πήρα τον επόμενο.
Ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο γιατί αν πέσει η ποιότητα θα τον εγκαταλείψω μια που κυριολεκτικά βαριέμαι να μπλέξω πάλι με αλλαγές φιτιλιών ρυθμίσεις διαρροές και σταυροκοπήματα να δουλέψει η επέμβαση και να μην αδειάσει τα υγρά στην τσέπη μου...

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• Διονύσης
  • 1223
« Απάντηση #359 στις: Δεκ 27, 2011, 18:01 »
Λοιπόν...
Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι  :thumpup: ...
Με τον πρώτο ατμο όλα καλά. Καλή γεύση, πολύ ντουμάνι (σαν το eGo-T) ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ χτύπημα από το eGo-T... :respect: :respect:
Μετά από κανα 3ωρο βάζω κ΄έναν άλλον στην 2τερη μπαταρία...
Στάζω 2 σταγόνες μέσα στον ατμο, βάζω ένα άλλο πιπάκι, ρουφάω δυνατά 2-3 τζούρες χωρίς να πατάω το κουμπί κ' έρχετε η απογοήτευση  :angry_orange: ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΜΕΝΟ :angry_orange:
Λέω δεν έχει κατέβει υγρό ακόμα, οπότε πάμε πάλι, 4-5 τζούφιες τζούρες κ' μετά πάλι κανονική καιιιιιιιιιι :respect: η  ίδια αίσθηση με τον πρώτο ατμο... :thumpup:
Μετά από κανα 10λεπτο πιπύλα πάλι η αίσθηση καμένου :confused1: πάλι τζούφιες τζούρες κ' μετά πάλι η σωστή λειτουργεία... ???
Και μετά ξανά το ίδιο...καμένο, καμένο, καμένο... :o
Λέω, δεν μπορεί κάτι συμβαίνει :hmmm: βγάζω το πιπάκι κ' βάζω ένα καινούριο κ' ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ... :thumpup: :respect: :bye: έφταιγε το πιπάκι... :eyesplash:
Ακόμα ατμίζω με αυτό... :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 170 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 308 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20359 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1136 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878485 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362989 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467917 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912425 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521344 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1646 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376562 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702879 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ