Παιδιά. Τα μεγάλα carto είναι για 10 μέρες το πολύ. Εγώ λέω ακόμα καλύτερα μια βδομάδα. Το έχω πει τόσες φορές. Ακόμα και να δουλεύει σωστά, πετάξτε το. Το κόστος έρχεται στα 50 λεπτά τη μέρα. Τα μικρά, 5 carto κοστίζουν λίγο περισσότερο από ένα μεγάλο. Στις 3 μέρες πετάξτε τα. Το ίδιο έρχεται.
Αυτό ισχύει βέβαια για όσους τους τους αρέσει η λειτουργία και η γεύση των carto. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν, δεν τίθεται καν θέμα. Αλλά αν σας ευχαριστεί η λειτουργία τους, μην τα κρατάτε βδομάδες, ακόμα κι αν λειτουργούν σωστά.
Αν το κρατάτε μέρες επί ημερών και παίρνετε αυτό το αποτέλεσμα που δείχνετε στις φωτογραφίες, δε φταίνει τα καρτομάιζερ.

Δουλέψτε τα 3 μέρες, σωστά γεμισμένα και μετά ανοίξτε τα να δείτε τι λένε. Θα μου πείτε ότι είναι κρίμα να τα πετάξω ενώ είναι πεντακάθαρα. Ναι αλλά δεν μπορείς να είσαι μέσα για να δεις πότε θα καούν!
Και το η.τ. έχει κάποια σταθερά έξοδα όπως το κ.τ. Απλά είναι μικρότερα. Αν θέλετε να εκμηδενίσετε τα έξοδα, πάρτε επισκευάσιμο ατμοποιητή για να αλλάζετε μόνο αντιστάσεις και φιτίλια με μηδενικό κόστος.