Καλησπερα παιδια. Προσφατα εγινα μελος (αν κ εχω διαβασει πολλες συζητησεις,που με εχουν βοηθησει να αποφασισω κατα καιρους ποιους ατμο να παρω ).
Εδω κ 5 μερες περιπου,εχω παρει απο εναν φιλο εναν σκαι coppervape που τον δινει κ σκεφτηκα να τον δοκιμασω,μηπως τον αποκτησω κ βαλω στην ακρη τον doggy που τον εχω ψιλοβαρεθει (εχω κ kfl+ που ειναι ο κολλητος μου). Μου εδωσε μονο το skydrop γιατι το αλλο ειναι ακομη με τα bubbles κ μην του χαλασω την πωληση αν δε μου κανει.
Μετα απο καμμια 7-8 στησιματα πιστευω οτι βρηκα το βαμβακωμα κ δεν εχω πλημμυρες (αν κ εχω κατι δακρυα στην ενωση ultem με βαση).Ομως δε βρισκω καμμια ιδιαιτερη γευση (ειχα πολυ καλη γευση,smooth τζουρα κ μπολικο ατμο,στο πρωτο στησιμο,που ενω νομιζα οτι το βρηκα με την πρωτη ειχα τρελες διαρροες).Απο εκει κ επειτα που παλεψα να βρω το στησιμο για να μην εχω τους καταρρακτες,εχασα την ωραια γευση κ το smooth ατμισμα.Η ερωτηση μου ειναι...εχει διαφορα στην γευση ο σκαι με το skydrop?
Στησιματα με 29ga crazy wire,2,5 πυρηνα 5,5 στροφες ανοιχτες κ τωρα 26ga Ni οχι με ελεγχο 2,5 πυρηνα 6,5 στροφες. Βαμβακι cotton bacon prime