Samsung INR18650-25RΠαλιάς τεχνολογίας και η 25R, οι επιδόσεις της πάντως είναι ανώτερες της ΗΕ4. Υπάρχουν πολύ καλύτερες σύγχρονες προτάσεις. Η απώλεια χωρητικότητας λίγο κάτω από το μέσο όρο -1.28%.
Η μπαταρία που είχα στα χέρια μου ήταν η 25RM. Νομίζω ότι είναι η 25R φτιαγμένη στο εργοστάσιο της Μαλαισίας. Ίσως ο Shado μας διαφωτίσει.
Samsung SDI has moved production of the 25R to Malaysia.
The cells perform to the same specification, the only difference is the country of origin.
Malaysian cells are marked SDIEM (Samsung SDI Energy Malaysia).
Καμια διαφορα δεν υπαρχει σε σχεση με την Samsung 25R5 που υπαρχει στην αγορα .
Διαφορα υπαρχει σε σχεση με το παλιο μοντελο που ειχε θαλασσι καλυμμα.
Η θαλασσι Samsung 25R2 , ηταν ελαχιστα μικροτερη σε διαστασεις .
Αναμεσα στις Samsung 25r2 και 25r5 , υπαρχει διαφορα στη διαρκεια καθως και στην ανοδο της θερμοκρασιας .
Η πρασινη ειναι μεγαλυτερη σε διαρκεια , αλλα ειναι καλυτερη και σαν αποδοση ... Πραγμα που ειναι καπως αντιθετο αν αναλογιστουμε οτι η διαρκεια ειναι αντιθετη της αποδοσης .... θεωρητικα ...
Επισης να αναφερθει οτι οι ''μαϊμου'' Sony , ειτε ειναι VTC5 , ειτε VTC5A , ειτε VTC6 , μοιαζουν παρα πολυ και σαν αποδοση οπως γραφει ο Γιωργος πιο πανω , αλλα και σαν οψη .
Ιδιαιτερα αν το ματι δεν ειναι ... ''εκπαιδευμένο'' , θα δει τις τρεις απολήξεις του θετικου πολου και δεν θα καταλαβει οτι δεν ειναι Sony , αλλα Samsung .
Εχει γινει αναφορα στο θεμα και σε προηγουμενες συζητησεις στα νηματα για τις μπαταριες , αλλα δυστυχως εχω δει οτι πολλοι συνατμιστες την εχουν πατήσει .
Ιδιαιτερα σημερα , να ξερετε οτι υπαρχει μεγαλη ποσοτητα Sony VTC6 , οι οποιες εχουν Samsung 30Q κατω απο το καλυμμα.
Η αποδοση τους ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σε σχεση με την αποδοση της Sony VTC6 και παρα πολυ δυσκολα θα φανει η διαφορα ..... και ΑΝ γινει αντιληπτη , θα ειναι αποδεκτη απο καποιον που δεν εχει γνωση και μηχανηματα για να εξετάσει τη μπαταρια .........
Οποτε μιλαμε για μπαταριες πολυ καλης αποδοσης , αλλα σε μεγαλυτερη τιμη .
Το κακο ομως εδω ειναι οτι αν τυχον αγορασουμε δυο μπαταριες δηθεν Sony VTC6 και η μια ειναι Samsung 30Q , με σκοπο να τις λειτουργησουμε σε μοντακι δυο (ή περισσοτερων) μπαταριων σε σειρα , θα εχουμε προβλημα διοτι οι μπαταριες δεν εχουν ιδιο ρυθμο αποφορτισης και στην καλυτερη των περιπτωσεων θα μας χαλασει η μια απο τις δυο μπαταριες ...
Γιωργη ....
Μαλλον η LG HE4 ειναι με αρκετα χιλιόμετρα στην πλατη ....
Αυτο το γραφω γιατι ειδα ομοια αποδοση σε διαρκεια σε σχεση με τη Sony VTC5 , οπως όμοια ηταν και η αποδοση ισχυος .
Οσο αφορα τη Samsung 25R , τα δειγματα που περασαν απο τα χερια μου ηταν καλυτερα της Sony VTC5.
Aυτο βεβαια δεν αναιρει το γεγονος οτι η Sony VTC5 ειναι μια απο τις κορυφαιες μπαταριες ..... και παντα μια σωστη αγορα αν ειναι αυθεντικη .....
Ενα απλο μπραβο ειναι πολυ λιγο για τη δουλεια σου Γιωργη.
Δυστυχως δεν εχω αλλο τροπο για να εκφρασω τα συγχαρητηρια μου ....
Οποτε ...........
ΜΠΡΑΒΟ Γιωργη .......