Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Πωλούνται Διάφοροι Ατμοποιητές  (Αναγνώστηκε 1430 φορές)

Αποσυνδεδεμένος lageor7

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πάτρα
  • Φύλο: Άντρας
Πωλούνται Διάφοροι Ατμοποιητές
« στις: Μαΐ 16, 2017, 18:11 »
Οι παρακάτω ατμοποιητές έχουν υποστεί καθόλου έως ελάχιστη χρήση και δίνονται στα κουτάκια τους με όλα τα spares. Αγοράστηκαν προσφάτως σε αναζήτηση κυρίως επισκευάσιμου ατμοποιητή με σφιχτή τζούρα μαζί με κάποιους άλλους στους οποίου κατέληξα και κράτησα και για αυτό αποφάσισα να δώσω αυτούς, καθώς δεν χρειάζομαι πάνω από 3 ατμοποιητές που ήδη έχω. Τον Kayfun δεν τον δοκίμασα καν καθότι ενώ είχα ήδη καταλήξει σε κάποιους, το γεγονός πως ο συγκεκριμένος χρειάζεται ξεβίδωμα (βιδούλα) για να γεμίσω με αποθάρρυνε από το να μπω καν στη διαδικασία, παρόλο που έχω ακούσει τα καλύτερα. Εκτός από τον kayfun όπου δεν έχω άποψη, όλοι άλλοι είναι εξαίσιοι και μπορώ να βοηθήσω λέγοντας τη γνώμη μου όποιος θέλει λεπτομέρειες. Ειδικά κάποιους δυσκολεύτηκα είναι η αλήθεια να τους δώσω. Τους δίνω 10€ τον καθένα εκτός από τον Αυθεντικό Avocado που τον δίνω 18€.

Πωλούνται λοιπόν οι εξής ατμοποιητές:

Ονομαστικά

• Kayfun Lite Plus (+extras) - Fasttech Clone 10€
  • SJMY Doggystyle - Fasttech Clone 10€
  • CloudOne-Fasttech Clone 10€
  • Authentic GeekVape Avocado 24 RDTA 18€
  • Phenomenon Lite - Fasttech Clone 10€
  • Unfollow V2 - Gearbest Clone 10€

Περιληπτικά

1.Kayfun Lite Plus (+extras) - Fasttech Clone 10€ - Ο συγκεκριμένος δεν αγοράστηκε μονοκόμματος αλλά είναι στην ουσία τα καλύτερα parts που βρήκα από FT και παρέλαβα αρχές Μαρτίου. Στη φωτογραφία εκτός από τον ατμοποιητή (αριστερά με bell cap) και την extra καμινάδα (lonh+short), βλέπετε και 2 exra acrylic tanks τα οποία όμως μάλλον δεν προορίζονταν για αυτό το setup. Επίσης βλέπετε το Five pawns edition tank αλλά δυστυχώς το εσωτερικό γυαλί μου έσπασε με το που το έβγαλα από το κουτί και θα πρέπει να μπει άλλο που δεν περιλαμβάνω. Απλά είναι κομμάτια που περισσεύουν και αυτός είναι ο λόγος που τα δίνω μαζί. ΔΕΝ τον έχω χρησιμοποιήσει καθόλου! 

2.SJMY Doggystyle - Fasttech Clone 10€ - Παρέλαβα από FT αρχές Μαρτίου του έκανα 2-3 γεμίσματα και έκτοτε στο κουτάκι του. Το πιο εύκολο στήσιμο για εμένα!

3.CloudOne-Fasttech Clone 10€ - Παρέλαβα από FT τέλος Φεβρουαρίου του έκανα 2-3 γεμίσματα και έκτοτε στο κουτάκι του. Σφιχτή τζούρα και γεύση στα + του, ίσως κορυφαίος και σε αυτά τα 2. Σημείωση στο πλαστικό τανκάκι δεν μπορούσα να το πάνω καπάκι. Δεν δοκίμασα να το ζορίσω φοβούμενος μην το σπάσω. Το μεταλλικό όμως που προτιμούσα ήταν μια χαρά.

4.Authentic GeekVape Avocado 24 RDTA 18€ - Παρέλαβα από FT τέλος Φεβρουαρίου. Τον χρησιμοποίησα για 2 εβδομάδες σαν Dripper δοκιμάζοντας υγρά. Έκτοτε στο κουτάκι του. Το μεγάλο του ατού νομίζω η γεύση.

5.Phenomenon Lite - Fasttech Clone 10€  Παρέλαβα από FT τέλος Φεβρουαρίου. Τον δούλεψα-απόλαυσα για καμιά 20αρια μέρες και ύστερα στο κουτάκι του.

6.Unfollow V2 - Gearbest Clone 10€ - Παρέλαβα απο Gearbest τέλος Φεβρουαρίου. Τον δούλεψα για 3 εβδομάδες περίπου. Είναι παρόμοιος με τον Phenomenon Lite. Για εμένα είναι λίγες οι διαφορές τους. Αν με αναγκαζαν να διαλέξω έναν μάλλον θα διάλεγα τον Phenomenon Lite χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί.

Είτε παραλαβή από Πάτρα, ή με αποστολή και έξοδα παραλήπτη κατόπιν τραπεζικής κατάθεσης.

Αποσυνδεδεμένος lageor7

• e-medium ατμιστής
  • **
Απ: Πωλούνται Διάφοροι Ατμοποιητές
« Απάντηση #1 στις: Μαΐ 17, 2017, 18:59 »
Ο Unfollow δόθηκε....συνεχίζουν οι υπολοιποι.

Αποσυνδεδεμένος lageor7

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #2 στις: Μαΐ 18, 2017, 19:20 »

Συνεχίζουν Kayfun και Avocado (Doggystyle ύπο κράτηση)

Αποσυνδεδεμένος dartaholics

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #3 στις: Μαΐ 20, 2017, 01:29 »
Ο Cloud υπάρχει;

Sent from my MX5 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος lageor7

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #4 στις: Μαΐ 22, 2017, 15:03 »
Kayfun Lite Plus (+extras) - Fasttech Clone 10€
SJMY Doggystyle - Fasttech Clone 10€
CloudOne-Fasttech Clone 10€
Authentic GeekVape Avocado 24 RDTA 18€
Phenomenon Lite - Fasttech Clone 10€
Unfollow V2 - Gearbest Clone 10€

Συνεχίζει Ο Kayfun και ο Avocado υπό κράτηση για σήμερα. Οι υπόλοιποι έφυγαν.

Αποσυνδεδεμένος lageor7

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #5 στις: Μαΐ 23, 2017, 14:55 »
Kayfun Lite Plus (+extras) - Fasttech Clone 10€
SJMY Doggystyle - Fasttech Clone 10€
CloudOne-Fasttech Clone 10€
Authentic GeekVape Avocado 24 RDTA 18€
Phenomenon Lite - Fasttech Clone 10€
Unfollow V2 - Gearbest Clone 10€

Συνεχίζει μόνο ο Kayfun.

Αποσυνδεδεμένος lageor7

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #6 στις: Αυγ 16, 2017, 20:55 »
1.Kayfun Lite Plus (+extras) - Fasttech Clone 10€ - Ο συγκεκριμένος δεν αγοράστηκε μονοκόμματος αλλά είναι στην ουσία τα καλύτερα parts που βρήκα από FT και παρέλαβα αρχές Μαρτίου. Στη φωτογραφία εκτός από τον ατμοποιητή (αριστερά με bell cap) και την extra καμινάδα (lonh+short), βλέπετε και 2 exra acrylic tanks τα οποία όμως μάλλον δεν προορίζονταν για αυτό το setup. Επίσης βλέπετε το Five pawns edition tank αλλά δυστυχώς το εσωτερικό γυαλί μου έσπασε με το που το έβγαλα από το κουτί και θα πρέπει να μπει άλλο που δεν περιλαμβάνω. Απλά είναι κομμάτια που περισσεύουν και αυτός είναι ο λόγος που τα δίνω μαζί. ΔΕΝ τον έχω χρησιμοποιήσει καθόλου! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Five pawns edition tank το πήρα ξανά (με τζαμάκι) και επίσης δοκίμασα τον ατμοποιητή (ένα γέμισμα), και είναι μια χαρά.

Επαναλαμβάνω, μόνο αυτός ο άτμο μένει, οι άλλοι έχουν δωθεί. Ισχύουν τα ίδια όσον αφορά τιμή και τρόπους αποστολής και πληρωμής.

Αποσυνδεδεμένος lageor7

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #7 στις: Οκτ 08, 2017, 21:30 »
Παρακαλώ να κλείσει το θέμα. Ευχαριστώ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 28 2016 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 23:38
από kyrgiannis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375123 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390705 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259869 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720941 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263895 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682691 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 722 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1408 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22375 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2445 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889401 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.