vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

429 επισκέπτες, 5 χρήστες
ZoeM, maprix, tapantari, Buliwyf, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Απαγόρευση υγρών με νικοτίνη ?

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• *
  • 87
  • Φύλο: Άντρας
  • ATMISTAS
« στις: Οκτ 16, 2011, 19:56 »
προμηθευτειτε υγρα γιατι κατι ασχημο πηρε το αυτι μου....!μαλλον βρηκανε τροπο οι καπνοβιομηχανιες να μπλοκαρουν τα υγρα με νικοτινη!δεν ξερω λεπτομερειες το μονο που ακουσα ειναι οτι μια γνωστη εταιρεια εφαγε προστιμο....και αναγκαζεται να τα αποσυρει!ψαχνονται για να πατησουν οι εταιρειες των η.τ στην ευρωπαικη νομοθεσια!ελπιζω να μην ισχυει!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 16, 2011, 22:22 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • 1555
« Απάντηση #1 στις: Οκτ 16, 2011, 20:31 »
προμηθευτειτε υγρα γιατι κατι ασχημο πηρε το αυτι μου....!μαλλον βρηκανε τροπο οι καπνοβιομηχανιες να μπλοκαρουν τα υγρα με νικοτινη!δεν ξερω λεπτομερειες το μονο που ακουσα ειναι οτι μια γνωστη εταιρεια εφαγε προστιμο....και αναγκαζεται να τα αποσυρει!ψαχνονται για να πατησουν οι εταιρειες των η.τ στην ευρωπαικη νομοθεσια!ελπιζω να μην ισχυει!
Να είσαι καλά. Οι καπνοβιομηχανίες έχουν χτικιάσει με το ΗΤ.  :hmmm:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 16, 2011, 22:24 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• **
  • 339
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μη κλεβετε!Η κυβερνηση σιχαινεται τον ανταγωνισμο!
« Απάντηση #2 στις: Οκτ 16, 2011, 20:38 »

αυτο μας ελειπεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wall: :wall: :wall: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • 1555
« Απάντηση #3 στις: Οκτ 16, 2011, 20:42 »
Φιλε μου να σε ρωτησω κατι...Η εταιρια Madvapes για παραγγελια απο το internet σου λεει τιποτα?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 16, 2011, 22:25 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• *
  • 87
  • ATMISTAS
« Απάντηση #4 στις: Οκτ 16, 2011, 20:53 »
οχι φιλος να σου πω την αληθεια εγω παραγγελνω απο ελληνικες εταιριες
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 16, 2011, 22:25 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Andreass

• **
  • 148
« Απάντηση #5 στις: Οκτ 16, 2011, 22:17 »
Μένιο έχεις κάποιο link να αναφέρει γι'αυτό το πρόστιμο;

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• *
  • 87
  • ATMISTAS
« Απάντηση #6 στις: Οκτ 16, 2011, 22:25 »
οχι φιλε στην κουβεντα μου το ειπανε σημερα γι αυτο και λεω οτι δεν ξερω αν ισχυει!οποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει αν υφισταται οντως..... :confused1:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 16, 2011, 22:28 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413
Απ: Απαγόρευση υγρών με νικοτίνη ?
« Απάντηση #8 στις: Οκτ 16, 2011, 22:28 »
δεν νομίζω το<κράτος> που εχουμε αυτη την εποχή να ασχοληθει με κάτι τετοιο ;D γνωμη μου παντα :angel:

• 1413
« Απάντηση #9 στις: Οκτ 16, 2011, 22:31 »
http://www.eof.gr/assets/ELIQUID.pdf
αναφερεί συγκεκρίμενο e-lequid η μου φαινεται?

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• *
  • 87
  • ATMISTAS
« Απάντηση #10 στις: Οκτ 16, 2011, 22:31 »
αυτο αναφερεται σε συγκεκριμενο προιον!μακαρι να σταματαει εκει και να μην εχει επιπτωσεις σ ολα τα υγρα που περιεχουν νικοτινη.

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 568
« Απάντηση #11 στις: Οκτ 16, 2011, 22:31 »
Ε αυτό δε σημαίνει ρε παιδιά ότι απαγορεύονται οι ατμιστικές βάσεις

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #12 στις: Οκτ 16, 2011, 22:33 »
Όταν λες στη κουβέντα?Με πωλητή ή από παρέα?
Ρε παιδιά μην ανοίγετε θέματα με τύπου "κουτσομπολιό" γιατί πανηκοβάλουμε τα μέλη και τους επισκέπτες τσάμπα...
Μια κάπου ακούστηκε πως το 24ρι υγρό είναι τοξικό και απαγορεύεται,την άλλη πρόστιμο σε εταιρεία που πουλάι υγρά με νικοτίνη,την άλλη απαγορεύεται το η/τ σε δημόσιους χώρους....
Και τελικά βγαίνει ο ΕΟΦ και λέει πως το η/τ επιτρέπεται κανονικά...(επίσημα)
Ότι να ναι...
Δεν είπα να μην λέγονται αλλά όχι σε τύπο θέματος,γιατί έτσι δημιουργήται πανικός άνευ λόγου....Διαβάζει ο άλλος το τίτλο του θέματος και άντε μετά να του εξηγήσεις...
Την άλλη φορά,για παράδειγμα,το είδε ένας φίλος(συγγενικός) και μου λέει "ρε δε κάθεσαι με το κ/τ?!Αυτά που κάνεις είναι χειρότερα και τοξικά..."
Έλεος...

• 1413
« Απάντηση #13 στις: Οκτ 16, 2011, 22:35 »
στάνταρ αναφερει κάτι συγκεκρίμενο κινεζοειδές , δε νομίζω να υπάρξει θέμα με τις επώνυμες εταιριες :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• *
  • 87
  • ATMISTAS
« Απάντηση #14 στις: Οκτ 16, 2011, 22:36 »
η κουβεντα ητανε με εμπορο και απ οτι καταλαβα προσπαθουν οι μηχανισμοι μεσω νομικων κολπων να απαγορευσουν τα υγρα που περιεχουν νικοτινη.πρεπει να παιζεται πολεμος χαρακωματων μεταξυ η.τ και καπνοβιομηχανιων!αυτο ειναι τιποτα παραπανω

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 106 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20145 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1000 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877578 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361702 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465916 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907430 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519075 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1555 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375076 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701327 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19918 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos