vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

253 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, lagoudakis, Βασίλης Γ, Doubt, john67, spixri, Methodios, funes

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος maimou

• **
  • 157
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #930 στις: Ιουλίου 05, 2012, 11:08 »
Ομορφη προσεγγιση αλλα εγω προτιμω κατι πιο ρεαλιστικο...γιατι που κ που μ'αρεσει κ το γκρι...οχι μονο τα ασπρομαυρα...το απολυτο συνη8ως δεν ειναι ωφελιμο...γιατι μαχη με τη ζωη κ το 8ανατο δινει ο κα8ενας μας κα8ε μερα με ποικιλους τροπους...το οτι απαλλαχτηκα απο κατι που ισως μου προκαλουσε ζημια (γιατι ναι ειναι απιστευτα επιβλαβες για τον οργανισμο αλλα οχι για ολους) δε με κα8ησυχαζει... ειμαστε δυνατοι που πηραμε μια τετοια αποφαση αλλα ειμαστε κ αν8ρωποι, φ8αρτοι κ οχι 8εοι...αρα εχουμε αδυναμιες...  :)  :)   :)

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #931 στις: Ιουλίου 05, 2012, 11:13 »
Αδύναμος δεν είναι κανείς μας μα την ώρα εκείνη που φεύγει από την ζωή ναι, θα λέγα ότι είναι πια αδύναμος..

Οι επιθυμίες μας γεννιούνται για να μας κάνουν ακόμα πιο  δυνατούς!!!!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #932 στις: Ιουλίου 05, 2012, 11:18 »
νομιζω η επιθυμια μας να κοψουμε το τσιγαρο μας οδηγει σε υπερβολες......ετσι ειμουνα κι εγω τους πρωτους μηνες.......εβλεπα κ.τ και εφευγα.....ελεγα το σιχενομαι....αλλα καταβαθος ηταν φοβος οτι αν το ακουμπαγα στο στομα μου θα το ξαναρχιζα και οσο το εκανα τοσο περισσοτερο το ηθελα.....ωσπου αναψα ενα και το πεταξα.....απο τοτε αποφασισα να μην ξανακοροιδεψω τον εαυτο μου οτι δεν το θελω.....οποτε το ζηταω το κανω και δεν νιωθω τυψεις......ουτε στερηση πλεον.....το ζηταω ολο και πιο σπανια αλλα ποτε δεν θα βαλω στοπ στα θελω μου....ειναι μια απο τις αρχες μου....καλα η κακα.....
και μην διαφωνησετε κοριτσιαααααα......σημερα θελω να ακουω ολο ναι..... :tongue_2: :tongue_2: :tongue_2: :tongue_2: :tongue_2: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος maimou

• **
  • 157
« Απάντηση #933 στις: Ιουλίου 05, 2012, 11:21 »
Αγγελικη αν το φτασουμε εκει παει αλλου κ ανοιγουμε μεγαλο 8εμα κ σιγουρα off topic....το τι γινεται εκεινη την ωρα κ το πως ειναι...ευτυχως για την ωρα δε το εχω νιωσει...  ;)

Eφακι μου ναιιιι, ξερω εγω εκανα τη διαγνωση αρα ναιιιι....  :))

Τελος off topic  :)

• 1508
« Απάντηση #934 στις: Ιουλίου 05, 2012, 11:21 »

νομιζω η επιθυμια μας να κοψουμε το τσιγαρο μας οδηγει σε υπερβολες......ετσι ειμουνα κι εγω τους πρωτους μηνες.......εβλεπα κ.τ και εφευγα.....ελεγα το σιχενομαι....αλλα καταβαθος ηταν φοβος οτι αν το ακουμπαγα στο στομα μου θα το ξαναρχιζα και οσο το εκανα τοσο περισσοτερο το ηθελα.....ωσπου αναψα ενα και το πεταξα.....απο τοτε αποφασισα να μην ξανακοροιδεψω τον εαυτο μου οτι δεν το θελω.....οποτε το ζηταω το κανω και δεν νιωθω τυψεις......ουτε στερηση πλεον.....το ζηταω ολο και πιο σπανια αλλα ποτε δεν θα βαλω στοπ στα θελω μου....ειναι μια απο τις αρχες μου....καλα η κακα.....
και μην διαφωνησετε κοριτσιαααααα......σημερα θελω να ακουω ολο ναι..... :tongue_2: :tongue_2: :tongue_2: :tongue_2: :tongue_2: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

:laugh1: :laugh1: :laugh1: Δεν διαφωνούμε καθόλου απλά βλέπουμε κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο.
Αυτός που έχει πάψει να καπνίζει αλλά βλέπει με φόβο ένα κ.τ. σίγουρα δεν έχει καταλάβει γιατί έπαψε το κάπνισμα.

Ότι αφήνουμε πίσω πρώτα το έχουμε νικήσει κ αυτό σημαίνει? Ότι σε καμία περίπτωση δεν το φοβόμαστε απλά το αγνοούμε !!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος maimou

• **
  • 157
« Απάντηση #935 στις: Ιουλίου 05, 2012, 11:34 »
Eτσι ειναι...αν συμφωνουσαμε σε ολα 8α υπηρχε μονοτονια, αρα βαρεμαρα, αρα επι8υμια για κ/τ λογω ανοιας  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ManosRadX

• **
  • 152
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #936 στις: Ιουλίου 05, 2012, 12:39 »
Επιτέλους είδα και ατομα που δεν κατακρινουν αυτά που έγραψα :P Κάποιοι κατα τη γνώμη μου πέσανε στη παγίδα να δαιμονοποιησουν το κ.τ και να το απαγορευσουν στν εαυτό τούς. Μπορεί και να χουν δίκιο άλλα κατα τη γνώμη μου δυσκολεψαν πολύ την προσπαθεια τούς! Εγω δεν θέλω να λέω πολλά γιατί είμαι στην αρχή και δεν ξέρω πως θα καταλήξω,  άλλα το ξαναλέω δεν έχω στο μυαλό μου να κόψω το κ.τ άπλα αυτο ήρθε απο μόνο του,  αν με πιάσει η επιθυμία πραγματικά να κάνω θα κάνω χώρος τύψεις. Πείτε το αδυναμία χαρακτήρα η όπως θέλετε άλλα κακα τα ψέματα όποιος θέλει να το κόψει το κόβει μαχαίρι δεν προσκολλαται σε κατι άλλο παρόμοιο. Πάντως εγω εξεπλαγειν που το χω "κόψει" ανωδυνα και εννοώ το χω κόψει γιατί δεν κάνω 1 με 1μιση πακέτο τη μέρα όπως πριν  σχεδόν 2 μήνες!

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tsiou

« Απάντηση #937 στις: Ιουλίου 05, 2012, 12:47 »
Εγώ πάντως κάνω καμιά τράκα που και που,2-3 κ.τ. την εβδομάδα δεν το θεωρώ κάτι τραγικό σε σχέση με 40 που έκανα σε μια μέρα.

« Απάντηση #938 στις: Ιουλίου 05, 2012, 12:52 »
Προσπάθησε να το αποφεύγεις  :yes:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2012, 13:05 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #939 στις: Ιουλίου 05, 2012, 12:53 »
δεν θα πω καλα κανεις αλλα ουτε θα πω .....πω πω πω τι ειναι αυτα που κανεις......ο καθενας μας το αντιλαμβανεται διαφορετικα αν μπορουσα να το κοψω τοσο ευκολα δεν θα χρειαζομουνα καν το η.τ θα το εκοβα......νομιζω πως στη δικη μου περιπτωση πιανει το "οτι μου βγει" .....με το να το πολεμαω το δυναμωνω......οποτε το παω χαλαρα και ειμαι ικανοποιημενη...... ;) ;) ;)

• 1508
« Απάντηση #940 στις: Ιουλίου 05, 2012, 12:59 »
Εγώ προσωπικά δεν απαγόρευσα στον εαυτό μου να μην ξανακαπνίσει. Εγώ είπα στον εαυτό μου ότι θέλω να ξεφύγω από το κ.τ.
κ να δοκιμάσω να δώ τι είναι το άτμισμα!!
Δλδ είχα αποφασίσει ότι με το κ.τ. δεν τα πάω καλά αφού με ενοχλούσε πολύ στην υγεία μου. 

Δεν είδα το κ.τ. σαν δαίμονα μα σαν εχθρό μου !!! Η μητέρα μου καπνίζει  δίπλα μου κ δεν με ενοχλεί καθόλου!!!!!
Οι φίλοι μου είναι όλοι φανατικοί καπνιστές κ δεν τους λέω λέξη από τη στιγμή που αποφάσισαν να μείνουν στο κ.τ.

Θέλω να πώ ξανά ότι κακώς λέμε ότι το κάπνισμα είναι σαν το άτμισμα!!! Δεν έχουν καμία απολύτος σχέση αυτά τα δυο!!!
Μα ειλικρινά καμία!!!!!!! Ναι αντικατέστησα το κάπνισμα με το άτμισμα κ από μόνη της αυτή η απόφασή μου μου απαγορεύει
την επιστροφή μου στο κάπνισμα από την άγια στιγμή που είμαι πολύ καλλίτερα στην υγεία  μου ατμίζοντας!!!!

Εκεί εγώ λέω αφού κάποιος που ατμίζει κ είναι καλά ναι? Γιατί να θέλει κ να καπνίσει? Αυτά τα δυο πρέπει να τα ξεχωρίσουμε
αλλιώς δεν είμαστε ατμιστές αλλά "καπνοατμιστές";)

Αποσυνδεδεμένος maimou

• **
  • 157
« Απάντηση #941 στις: Ιουλίου 05, 2012, 13:02 »
Noμιζω οτι ξαφνικα γιναμε αυτοκλητοι δικηγοροι δυο στρατοπεδων λες κ εχουμε εμφυλιο...οκ...  :hmmm:

Ας χαλαρωσουμε λιγο γιατι νιω8ω λες κ αυτοι που ακομα κανουν που κ που κανενα τσιγαρο κ αναμεσα τους κ εγω να βρισκομαι υπολογη σε αυτους που δεν κανουν κ το εχουν ενοχοποιησει κ κατηγορουν κ τους υπολοιπους... κ για να πω κ τη μαυρη μου αλη8εια δε μου πολυαρεσει....  :nope:

Ειμαστε εδω με στοχο να βοη8ησουμε κ βοη8η8ουμε αν ειναι να κρινουμε ο ενας τον αλλον τη βαψαμε...κ οι μεν κ οι δε.... :nope:

Αποσυνδεδεμένος ManosRadX

• **
  • 152
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #942 στις: Ιουλίου 05, 2012, 13:06 »
Ιατρικά και μόνο να το πάρεις 20 τσιγάρα το μήνα δεν είναι τπτ! Και το 20 είναι λίγο κανονικά 3 τη μέρα να κανεις θεωρείται οτι δεν επιβαρυνεις τον οργανισμό σου. Τωρα το θέμα είναι αν κάποιος που κανει μόνο κ.τ θα μενε σε αυτούς τούς αριθμούς. Χάλαρα πάρτε το μην φτάνουμε στα άκρα χαρακτηριζοντας, γιατί αυτός που κανε 10 τσιγάρα αυτο το μήνα κι εσύ κανενα δεν διαφέρει σε τπτ απο σενα! Η διάφορα σας είναι η  "ηθική ικανοποίηση " ίσως!

Sent from my Nexus S using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2012, 14:01 από ManosRadX »

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
« Απάντηση #943 στις: Ιουλίου 05, 2012, 13:07 »
πριν κανα 2 βδομαδες ημου με μια φιλη η οποια καπνιζε καμελ σκληρο. την κοιταξα και της ειπα δωσε μου ενα! λοιπον με αυτο ηθελα να δω πως θα μου φανει απο το φεβρουαριο που αρχισα το ατμισμα. καμια συγκινηση πλεον,κανενας ενθουσιασμος,καμια ευχαριστηση :nope: :nope:νομιζω ειμαι σε πολυ καλο δρομο! :thumpup:

• 1508
« Απάντηση #944 στις: Ιουλίου 05, 2012, 13:08 »
Noμιζω οτι ξαφνικα γιναμε αυτοκλητοι δικηγοροι δυο στρατοπεδων λες κ εχουμε εμφυλιο...οκ...  :hmmm:

Ας χαλαρωσουμε λιγο γιατι νιω8ω λες κ αυτοι που ακομα κανουν που κ που κανενα τσιγαρο κ αναμεσα τους κ εγω να βρισκομαι υπολογη σε αυτους που δεν κανουν κ το εχουν ενοχοποιησει κ κατηγορουν κ τους υπολοιπους... κ για να πω κ τη μαυρη μου αλη8εια δε μου πολυαρεσει....  :nope:

Ειμαστε εδω με στοχο να βοη8ησουμε κ βοη8η8ουμε αν ειναι να κρινουμε ο ενας τον αλλον τη βαψαμε...κ οι μεν κ οι δε.... :nope:

Δεν συμφωνώ σε αυτό  :nope: :nope: Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε κάποιους να δούνε λίγο διαφορετικά το άτμισμα. Το άτμισμα παιδιά έγινε για να μας σώσει από το κάπνισμα ναι η όχι? Αν κάνω λάθος ζητάω συγνώμη.

Κάθε άνθρωπος που μπορεί να λυγίσει δλδ να καπνίσει δεν θα τον σταυρώσουμε μα θα του πούμε να προσπαθήσει ξανά κ ξανά
μέχρι να αφήσει για πάντα το κ.τ. ναι? Αλλιώς αυτό το φόρουμ θα ήταν πολύ διαφορετικό πιστεύω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1195 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451473 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111362 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376153 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6660 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29671 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F