Επειδή είστε νεώτεροι από μένα να σας πω : όταν είχα κόψει το τσιγάρο 2 1/2 χρόνια και μου πρόσφερε ένας φίλος τσιγάρο γέλαγα Χαχαχα έλεγα πόσο δυνατός είμαι !!
Όποιος γελάσει λάχανο φυτρώνει παραπούλι έλεγαν οι παλαιοί και είχαν δίκιο, την τρίτη μέρα αγόρασα πακέτο και πάλι έλεγα όποτε θέλω το κόβω τι απλό που είναι ....
Έτσι το ξανάρχισα και μάλιστα δεν με κάλυπτε και άρχισα και τα πούρα 3 χρόνια Partagas !!!
Παιδιά μην παίζεται είναι δι@ολος λέμε το τσιγάρο. Δεν αποτοξινώνεσαι τόσο εύκολα
Αυτά που λές τα άκουσα με μεγάλη προσοχή δλδ τα διάβασα ναι? Πάντα διαβάζω αυτό το νήμα κ προσέχω όλα όσα τα παιδιά λένε.
Μιλάς πολύ σωστά κ συμφωνώ μαζί σου!!!

Απλά να πώ ότι το κτ δεν είναι αστείο που το σταματάμε κ το αρχίζουμε όποτε εμείς θέλουμε.
Είναι μια "πόρτα" που αν την κλείσουμε κ πετάξουμε το κλειδί
μόνο τότε σωνόμαστε!!!!!!!!!! Ο δυνατός για μένα δεν είναι αυτός που λέει ....για να καπνίσω να δώ το ξεπέρασα? ο δυνατός είναι αυτός που λέει ..........Το ξεπέρασα το ξέχασα κ δεν έχω καμία ανάγκη να μου το αποδείξω!
EDIT: Από περιέργεια πολλοί φίλοι μου άρχισαν κ πάλι να καπνίζουν κ κοιτάζουν εμένα κ γελάνε που ακόμα δεν γύρισα στο κτ!!!! Προσοχή λοιπόν στην περιέργεια !