Ναι, παιδεύτηκα με τον τίτλο του τόπικ, της ερώτησης στην ουσία, γιατί ήθελα να σας κάνω να διαβάσετε όλοι κα αν ειναι δυνατόν, εμπεριστατωμένα και με σαφήνεια να ακούσω την άποψή σας...
Ατμιστής 2,5 χρόνια κοντά, ποτέ μα ποτέ δεν επένδυσα στην αγορά ενός καλού, γνήσιου ατμοποιητή (επισκευάσιμου πάντα)...
Στα κουτάκια μου ανεβοκατέβαιναν οι σχετικά "καλοί" εργοστασιακοί τύπου delta, Atlantis, aero tank κλπ κλπ αλλά και κλώνοι επισκευάσιμων ξεκινώντας από την ismoka magoo (Ιθάκη) με τα περιβόητα Nr-R-Nr σύρματα, κλώνο ρώσου 91%, driper trident, kayfun, kayfun lite και ότι άλλο δεν μπορώ να θυμηθώ....
Πάντα και παντού μέσα στο μυαλό μου στροβίλιζε και στροβιλίζεται η απορία του "τελικά η μαϊμού φταίει για τα κουσούρια, η φαντασία μας" ή τελικά ισχύει το "ότι πληρώνεις παίρνει";
Και εδώ ειναι που σας θέλω....
Οι ανάγκες μου σε ικανοποιητικό ντουμανάκι, εύκολο στήσιμο βαμβάκι mc, δυνατότητα παρακολούθης στάθμης υγρού, εύκολο γέμισμα, συγχώρεση λαθών με οδήγησαν στις εξής επιλογές:
Calix
Eviva
Phenomenon
Erikonigen
Kayfun 4
Μιλάω για αγορά γνήσιου ατμοποιητή και κατά συνέπεια καμμία παραχώρηση ως προς την ποιότητα και στα χαρακτηριστικά που δίνει ο κατασκευαστής.
Επειδή όπως καταλαβαίνετε το ποσό (τουλάχιστον για την δική μου τσέπη) δεν ειναι ευκαταφρόνητο, θα ήθελα ειλικρινά να μου υποδείξετε κατά την γνώμη σας την δική σας προτίμηση, το γιατί κλπ κλπ όπως επίσης και τα τυχόν έξτρα αξεσουάρ που θα πρέπει να αποκτήσω..
Sent from my iPad using Tapatalk HD